2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benm bebeğim sağ tarafta duruyor en baştan beri hareketleri hep orda hissediyorum bugun öğlenden beri karnım ağrıyor tam da bebeğin durduğu yer acaba neden olablr sizde yaşadınız mı
Bebek sürekli sağa yaslanıorsa ağırığı ordadır ondan ama bebekler yer değiştiriyorlar genelde birde rahim askısı ağrısı bende daha çok sağda oluyor normalde de sağda daha çok sancı hissedersin çekmeden kaynaklı

Ya kızlar 19+6 yım ama doğru düzgün ben hissedemiyorum hareketlerini 18 de Bi kere çok net hissettim bide geçen hafif hissettim normal mi sizler ne zaman hissettiniz
Normal bence evham yapmayın. Daha çok dinlenme pozisyonunda net hissediliyor. Gün boyu çok hareketliyseniz de fark edemiyor olabilirsiniz. Kağan kocatepenin videolarına da bakabilirsiniz kafa rahatlatıyor ☺

Benim bebiş de bu ara bol bol sertleşip kasılıyor. Bu da normaldir diye düşünüyorum yeni mottom bu ama siz tecrübelisiniz, neden oluyordur fikriniz var mı? Yoksa yalancı kasılma dedikleri şeyleri mi yaşıyorum acaba?

Ay inşallah yaaa çok istiyorum açık açık hareket ettiğini anlamayı bakalım herşey yolunda olsunda varsın geç hissederim

Normal bence evham yapmayın. Daha çok dinlenme pozisyonunda net hissediliyor. Gün boyu çok hareketliyseniz de fark edemiyor olabilirsiniz. Kağan kocatepenin videolarına da bakabilirsiniz kafa rahatlatıyor ☺
Çok teşekkür ederim canım açıp izliyim. Gün içinde çok hareketliyim arada aklıma geliyor yatıp uzanıyorum ama o arada denk gelmiyor demekki

Bende bir hayırlı olsununuzu alırım. Bugün sabah ilk krampımla uykumdan uyanmış bulunmaktayım

Ay inşallah yaaa çok istiyorum açık açık hareket ettiğini anlamayı bakalım herşey yolunda olsunda varsın geç hissederim
Ben de çok geç hissedenlerdenim. Neredeyse 1 haftadır hissediyorum diyebilirim. Sizin de yakındır bence. Sağlığı sıhhati yerinde olsun, biran önce annesini mutlu etsin bebişiniz

Ben de çok geç hissedenlerdenim. Neredeyse 1 haftadır hissediyorum diyebilirim. Sizin de yakındır bence. Sağlığı sıhhati yerinde olsun, biran önce annesini mutlu etsin bebişiniz
Yaa siz de mi geç hissettiniz inşallah dediğiniz gibi olur iyi olsunda ben beklerim hissetmeyi olsun. Ya o kadsr hareketliki bağırsaklarım hareket etse bile hissedemeyecek gibiyim

Yaa siz de mi geç hissettiniz inşallah dediğiniz gibi olur iyi olsunda ben beklerim hissetmeyi olsun. Ya o kadsr hareketliki bağırsaklarım hareket etse bile hissedemeyecek gibiyim
Burda hep söylüyorlardı "çok farklı" diye. Hareket edince hemen ayırt edersiniz eminim Ben ilk tekmeyi anneler gününde aldım

Evet en mantiklisi bende bir iki alıp denicem kısmetse şampuan sabun da almıştım dalın. Zamanla bakicaz artık
Bende şampuanı dalin almak istiyordum ama içeriğinde sles falan varmış onu öğrendim. Instagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var belki denk gelmiştir orda içerik araştırması yapıyorlar ısterseniz sizde bakın. Dediginiz gibi zamanla oturacak artık hepsi deneye deneye

Günaydın arkadaşlar iç işleri yeni genelge yayınlamış. 24 haftalık izin ile ilgili tekrar değinilmemiş. Hala geçerli değil mi 24-32 arası izinlerimiz, öyleyse yarın ayrılıcam inşallah fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…