2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Dediğin gibi hastalığı zor geçirme ihtimali aşıdan daha tehlikeli. Ben kd. Doktoruna sordum mananın ileri vadede bebek için yan etkilerine dahil bir araştırma yok dedi. Sinovac olsam dedim. Olabilir en azından ölü ası sonuçta dedi.baska bir doktorada sordum en güvenlisi sinovac dedi. En azından yan etkisi yok alerji etkisi yok. Tetanozda ölü ası sonuçta. Ben sarkoidoz hastasiyim. Hep akciğer hastalığı hemde romatolojik hastalik olarak geciyor. Doktor sinovaci yaptırabilirsin ama 24-25 haftayı bekle dedi. Bakalım. Uzun oldu kusura bakma.

Ben dalan yada durunun granül sabununu kullanırım. Ilk kızımda da onları kullanmıştım. Bende koku hassasiyeti var zaten. Bebekten önce kokuya kendim dayanamam

Ben sıvı düşünüyorum canim. Dalın unibaby falan

Ben dalan yada durunun granül sabununu kullanırım. Ilk kızımda da onları kullanmıştım. Bende koku hassasiyeti var zaten. Bebekten önce kokuya kendim dayanamam
Ay ben bayılıyorum ya o kokulara temiz yıkıyor mu peki kokuları falan nasıl

Ay ben bayılıyorum ya o kokulara temiz yıkıyor mu peki kokuları falan nasıl
Kokusu normal hafif. Hatta belli belirsiz.ama temiz yıkıyor benim için önemli olan o. Dedim yya Bende kökü hassasiyeti var yıllardır yumuşatıcı bile.kullanmiyorum.

Kokusu normal hafif. Hatta belli belirsiz.ama temiz yıkıyor benim için önemli olan o. Dedim yya Bende kökü hassasiyeti var yıllardır yumuşatıcı bile.kullanmiyorum.
Aklımdaki diğer iki markaydı sizin dedikleriniz eğer dalinden memnun kalmazsam kullanmayı düşünüyorum çok teşekkür ederim

Estağfirullah ne kusuru hep bilgileniyoruz böyle. Çok geçmiş olsun umarım her şey beklediğinizden daha iyi olur. Doğru 24. Haftadan sonra yapılıyor genel uygulamada da. Hamilelik zaten biraz zor ek olarak baş ağrısı bile çekilmiyor gerçekten. Bütün hamileler lohusalar sağlıklı olsun.

Duru ve dalan granül kullandım hala da 3.5 yaşındaki kızımin çamaşırlarında kullanıyorum. Çift durulama yapmama rağmen deterjan kalıntısı kaldığını düşünmeye başladım. Yeni gelecek ufaklığa sıvı deterjan tercih edeceğim

Çok teşekkür ederim bende o yüzden sıvı denemek istiyorum memnun kalırsam o şekilde devam edicem

Ya kızlar 19+6 yım ama doğru düzgün ben hissedemiyorum hareketlerini 18 de Bi kere çok net hissettim bide geçen hafif hissettim normal mi sizler ne zaman hissettiniz

Ben green clean baby aldım yıkadım da çamaşırlarını sevdim açıkçası güzel temizledi bence.. hatta sarı lekesi olan kıyafetler vardı onlarda büyük oranda temizlenmiş .. başka denemem onunla devam ederim sanırım

Ya kızlar 19+6 yım ama doğru düzgün ben hissedemiyorum hareketlerini 18 de Bi kere çok net hissettim bide geçen hafif hissettim normal mi sizler ne zaman hissettiniz
Ben çok erken hissettim ya başlarda emin olamadım acaba gaz hareketi vs mi diye hep bekledim ne de olsa elbet anlayacağım diye cidden bebekmis. Yalan olmasin 15-16. Haftada falandı heralde. Ama emin oldugum seyi söyleyeyim 22. Haftaya giricem aşırı net hissediyorum yer değiştirken hafif sertlik oluyor nerede durduğu bile belli 3 haftadır falan. Bence normaldir 22. Haftaya kadar normal diyor doktorlar

Aaa süper ya. Kokusu var mı peki? Bende ilk dalin denemek istiyorum beğenmezsem bakacağım artık bunlarada

Ne bileyim ya çok endişe ediyorum sen ne güzel maşallah erken hissetmişsin. Ya hareket var ama bağırsak hareketi gibi geliyor bana yani anlayamıyorum. Kontroller iyi çıkıyor . Ama korkuyorum bir de 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyo 2 dakika sürüp geçiyo ağrı normal mi acaba

Benimde en başta öyle gibiydi emin olamıyor insan ama hareket etmeye başlayınca aa bebekmis diyorsun. Inşallah en kısa zamanda hissedersin. Ağrı benimde oluyor 2 gündür falan ama hemen geçiyor. Bebek büyüdüğü için normal diye düşünüyorum ama yanlış yönlendirmek istemem.

Adet ağrısına benzer bir ağrı oluyor geçiyo hemen bakalım inşallah normaldir herşey ağrıyı hep sol kasık tarafımda hissediyorum o hareket diye sandığım şeyleri de sol kısımlarda hissediyorum göbek deliğinin 4 parmak aşağısı sola doğruydu

Benimki biraz daha karın ağrısı gibi oluyor uzun zamandır adet ağrısı gibi ağrı hissetmiyorum. Bebeğin hareketlerini bende genelde kasıkta hissediyorum bazen göbek deligimin oralara geliyor geziyor kafasına göre inşallah her şey yolundadır en kısa zamanda hisset inşallah ya

Kızlar benm bebeğim sağ tarafta duruyor en baştan beri hareketleri hep orda hissediyorum bugun öğlenden beri karnım ağrıyor tam da bebeğin durduğu yer acaba neden olablr sizde yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…