2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Normal 2.200 sezeryan 3.600
Refakatçi bir kişi kalabiliyormuş..
Bunlar dışında bir şey sormadım açıkçası bir aydır gitmedim. Doktorumda genelde normal doğumu destekliyormuş okuduklarım öyle diyor kendisiyle konuşmadım bu konuyu Bir kaç yerde bebek hemşirelerinin ilgisiz olduğunu yazan olmuş ama aksinide yazan olmuş.. hoş her yer için iyi kötü yorum oluyor.. çok yer okudum baktım en uygun bu geldi.. birde eşim özellikle kadın doktor istiyor tüm olasılıklar en iyi burda geldi.. yine de kısmet..
Doktor içinde şunu diyebilirim benim gittiğim için olumsuz yorum yok diyebilirim bir iki kişi hızlı konuştuğunu elinin hızlı olduğunu yazmışlar. Ama hastane yoğun.. evet hızlı biri ama aklımdaki tüm soruları söylüyor ve cevap vermeye gayret ediyor.. güleryüzlü ve kapıdan girer girmez hadi geçin hazırlanın demiyor .. biraz gerçekçi olmak lazım bence.. benim için yeterli oldu şuanlık bakalım Haziran’da gidersem haftamda ilerlemiş olacak doğum şeklini filan sorarım diye düşünüyorum

Evet ilk doğumumu da burada yapmıştım. İlk doğumum mecburi sezeryandi, bunu normal denemek istiyordum ama konuştuk yine kısmet olmayacak hayırlısı olsun artık. Hastane tercihi için maddi kısmı geçiyorum herkesin buna ayirabilecegi bütçe farklı diğer önemli konular bence yenidoğan yoğun bakım olup olmadığı ve eve yakın guvenebileceginiz bir doktorla iletişim halinde olmak. Aslında sancılar başlayınca hemen doğum baslamiyormus ama insanın acaba hastaneye yetişir miyim diye de düşünmemesi gerekir gibi geliyor Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Genelge devam eder tabi sonuçta herhangi bir yeni kararname yok ayrıca pandemi devam ediyor bende soracaktım dilekçe mi vereceksiniz doktor mu imzalayacak

Göbeğe bunu kullanıyorum bundan da memnunum şuanda
Ben de bunu+bebe yağı kullanıyorum iki gündür vazelin de sürmeye başladım ne kadar korkuyosam çatlaktan bircok kişi de doguma kadar hic çatlağım olmadi doğumdan çıktığımda tüm karnım çatlak doluydu diyo, bunu nasıl engelleriz acaba neden öyle oluyor ki

Merhaba ben Beylikdüzü medilife Bedia Zeynep Yıldırım a gidiyorum memnunum.
Doğumla alakalı konuştunuz mu peki? Nasıl gelişecek doğuma biri girebiliyor mu refakatçi olayı vs. Konuşursanız bilgi verebilie misiniz bağcılardaki medilife hakkında bilgim var ama beylikdüzündekini bilmiyorum

Ben beylikdüzü devlete gidiyorum gebeliğin başından beri kontrollerim için. Ancak çok acil olmadıkça doğuma almadıklarını söylediler doktorum da başka hastane tercih etmemin daha iyi olableceğini söyledi.

Tabiki çok haklısınız. Mesela ben normal doğum yaparsam evime yakın sezeryan yaparsam annemlere yada eşimin ailesine yakın bakmaya çalışıyorum ne olur olmaz diye. Benim yakınımdaki devlet hastaneleri çok iyi değiller. Gittiğim iyi ama o da acil durum olana kadar almadığını söyledi başka hastane bakmamın iyi olacağını söyledi. Pandemi sürecinde devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor onlar da haklı yetişemiyorlardır. Belki detaylı taramalar için gittiğim özele gidebilirim. Esencan hastanesi. Hala araştırıyorum bakalım

Ben de yarından itibaren ayrılacağım ama inşallah izinlerin iptali gibi ters bir durum söz konusu olmaz
Emin olmak için tekrar baktım. 2021/8 sayılı genelgenin iptali şu an için söz konusu değil. Iptal olmadığı müddetçe de geçerli olması gerekiyor. Umarım iptal etmezler. Bu kadar riskli bir ortamda hiç doğru bulmuyorum kalabalığa girmeyi.

Teşekkürler bilgilendirmeniz için biraz araştırdım da hafif bir gözüm korkmadı değil bir de kadın doktorlar konusunda kararsızım önceki düşüğümden dolayı bana çok kaba ve ilgisiz geliyorlar erkek doktorlar kadar anlayışlı olmuyorlar malesef... Panik atağım olduğundan dolayı anlaşabildiğim doktorda doğumum olsun istedim ancak devlet hastanesi ve acil durum olana dek doğuma almıyorlar doktorum da başka hastane bak daha iyi olur dedi.

Doğru bir düşüncemi bilmiyorum yanlış bir yorumda da bulunmak istemem tabii ama bende erkek doktorlara daha çok güveniyorum o konuda size katılıyorum.. kısmet artık Çokta kafama takmıyorum ben bu sonucu Rabbim hayırlı nasip etsin.. bi doğum korkumda yok belki o yüzden .. İnşallah hepimiz güzel insanlarla karışılaşırız

O zaman doğumdan sonra da sürmeye devam

Ben hiç sormadım doğum işi şu an için hiç kafaya taktığım bir şey değil. Sezaryen olacağım zaten. Ama iki arkadaşım orda sezaryen yaptı. Refakatçi 1 kişi kalıyor. Mümkünse 1 gerekirse 2 gece kalıyorlar.

Bezmialem evime çok yakın fatih polıklınıgıne gidiyorum ben, yanı sadece muayene olan bıyere gidiyorum. Dr doğuma girmiyor zaten. Evde 2 yaş bir minik daha olunca en yakın yerde dr işlerini halletmek için takiplerimi orada yapıyorum. Dogum için ise tercih etmem hem odalar kim kime dum duma, hemde fiyatlar uçuk

Ben hiç düşünmemiştim sizler yazınca birde arkadaşımla konuşunca benim için belirsizlik olduğunu farkettim ben ilerisini hiç düşünmedim doktorum özel hastanryi bıraktı anlsşmslı olduğu hastsne vardır muhtemelen acaba nasıl hastane haftaya salı doktora gitmeyi düşünüyordum belge için erken gidip sorsam mı

Bende 6 haftalığım Sizde şimdi gebelik bayağı ilerlemiştir deneyimlerinizden bilgilenmek isterim bende şuan aşırı hazımsızlık var yani karın şişkinliğim çok var sabah kalkınca rahatim ama akşama doğru çöm artıyor sanki karnım 9 aylık şimdiden oruçtan sonramıdır gebeliktenmidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…