- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.701
Çok teşekkür ederim artık deneyip göreceğim birine karar veririz elbetBen dalin sıvı kullanıyorum granül olanlar kalıntı bırakıyor gibi ekstra durulama istiyor.
Normal 2.200 sezeryan 3.600Ben esenyurtta oturuyorum. Kontroller için beylikdüzü devlet hastanesine gidiyorum. İkili tarama ve detaylı taramayı esencanda yaptırdım. Kontrole gittiğim doktoru seviyorum ancak hastane doğum acil hale gelmediği sürece yani başlayana kadar doğuma almıyormuş. Sanırım odaların yoğunluğundan dolayı. Uzun süre nst de tutup ilgilenemiyorlarmış. Devlette yapmak istiyordum ama sanırım pandemide özel daha iyi herkes özeli tercih etmiş yakın zamanda. Etrafımda çok hastane olmadığı için araştırıyorum bende hala. Önce annelerin deneyimlerini yada tercihlerini bilmem daha iyi olur diye düşündüm.
İnşallah hayırlısı olsunBenim için fazla uzak ama konuştunuz mu hastanenizle nasıl olacak acaba doğumunuz? İlk çocuğum olduğu için doğum anının ve sancıların kasılmaların başladığı zamanın nasıl işlediğini çok bilemiyorum.
İnşallah herşey gönlünüze göre olur sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınızaFiyatlar ne kadar acaba duruma göre değişiyor mu? Hala hastane konusunda kararsızım ve bilgisizim. Lüks yer illa iyi hizmet olmuyor doktorun hemşirenin vs. ilgili olması tamamen şans gibi
Bir nedeni var mı acaba orayı tercih etmemenizin? Tercih ettikleri yöntemle mi alakalı? Özelde sezeryan ol diye tutturabiliyorlarmış bu gibi bir neden mi?
Önerir misiniz peki acıbademi? Fiyat bilgisi aldınız mı acaba?
Evet, ilk doğumum da orada oldu gayet memnundum.Önerir misiniz peki acıbademi? Fiyat bilgisi aldınız mı acaba?
Evet ilk doğumumu da burada yapmıştım. İlk doğumum mecburi sezeryandi, bunu normal denemek istiyordum ama konuştuk yine kısmet olmayacakİnşallah hayırlısı olsunBenim için fazla uzak ama konuştunuz mu hastanenizle nasıl olacak acaba doğumunuz? İlk çocuğum olduğu için doğum anının ve sancıların kasılmaların başladığı zamanın nasıl işlediğini çok bilemiyorum.
Göbeğe bunu kullanıyorum bundan da memnunum şuandaTeşekkürler canım göbeğe de kullanıyor musun
Genelge devam eder tabi sonuçta herhangi bir yeni kararname yok ayrıca pandemi devam ediyor bende soracaktım dilekçe mi vereceksiniz doktor mu imzalayacakGünaydın arkadaşlar iç işleri yeni genelge yayınlamış. 24 haftalık izin ile ilgili tekrar değinilmemiş. Hala geçerli değil mi 24-32 arası izinlerimiz, öyleyse yarın ayrılıcam inşallah fikriniz var mı
Ben de bunu+bebe yağı kullanıyorum iki gündür vazelin de sürmeye başladım ne kadar korkuyosam çatlaktanGöbeğe bunu kullanıyorum bundan da memnunum şuanda
Doğumla alakalı konuştunuz mu peki? Nasıl gelişecek doğuma biri girebiliyor mu refakatçi olayı vs. Konuşursanız bilgi verebilie misiniz bağcılardaki medilife hakkında bilgim var ama beylikdüzündekini bilmiyorumMerhaba ben Beylikdüzü medilife Bedia Zeynep Yıldırım a gidiyorum memnunum.
Ben beylikdüzü devlete gidiyorum gebeliğin başından beri kontrollerim için. Ancak çok acil olmadıkça doğuma almadıklarını söylediler doktorum da başka hastane tercih etmemin daha iyi olableceğini söyledi.Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
Pazartesi raporumu alacağım ben de, ama 1 Haziran'a kadar uzaktan eğitim göründüğü için kullanmayacaktım. 1 Haziran'dan sonra yüz yüzeye dönülürse 24-32 hafta arası izinler kaldırılıyormuş bir de
idari izin yazısı
Yazı burada ve şimdilik hala geçerli.
Benimki de artık akşam yemeği sonrası hiç durmuyor, videoya bile çekecek kadar belli oluyor dışarıdan
Pandemi nedeniyle devlet hastanelerinin de doğum sonrası odalarının 2 kişilik olduğunu ama erkek refakatçi alınmadığını okudum. Devlet hastanesi eğer orada hiç kontrolünüz yapılmamışsa doğum yaptırmayı kabul etmeyebiliyormuş, acilden giriş yapsanız bile (doğruluğundan emin değilim) O yüzden 30. haftaya kadar hiç değilse bir kez muayeneye gitmeniz iyi olur. Size yakınsa Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni düşünebilirsiniz belki.
Tabiki çok haklısınız. Mesela ben normal doğum yaparsam evime yakın sezeryan yaparsam annemlere yada eşimin ailesine yakın bakmaya çalışıyorum ne olur olmaz diye. Benim yakınımdaki devlet hastaneleri çok iyi değiller. Gittiğim iyi ama o da acil durum olana kadar almadığını söyledi başka hastane bakmamın iyi olacağını söyledi. Pandemi sürecinde devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor onlar da haklı yetişemiyorlardır. Belki detaylı taramalar için gittiğim özele gidebilirim. Esencan hastanesi. Hala araştırıyorum bakalımEvet ilk doğumumu da burada yapmıştım. İlk doğumum mecburi sezeryandi, bunu normal denemek istiyordum ama konuştuk yine kısmet olmayacakhayırlısı olsun artık. Hastane tercihi için maddi kısmı geçiyorum herkesin buna ayirabilecegi bütçe farklı diğer önemli konular bence yenidoğan yoğun bakım olup olmadığı ve eve yakın guvenebileceginiz bir doktorla iletişim halinde olmak. Aslında sancılar başlayınca hemen doğum baslamiyormus ama insanın acaba hastaneye yetişir miyim diye de düşünmemesi gerekir gibi geliyor Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Emin olmak için tekrar baktım. 2021/8 sayılı genelgenin iptali şu an için söz konusu değil. Iptal olmadığı müddetçe de geçerli olması gerekiyor. Umarım iptal etmezler. Bu kadar riskli bir ortamda hiç doğru bulmuyorum kalabalığa girmeyi.Ben de yarından itibaren ayrılacağım ama inşallah izinlerin iptali gibi ters bir durum söz konusu olmaz
Teşekkürler bilgilendirmeniz içinNormal 2.200 sezeryan 3.600
Refakatçi bir kişi kalabiliyormuş..
Bunlar dışında bir şey sormadım açıkçası bir aydır gitmedim. Doktorumda genelde normal doğumu destekliyormuş okuduklarım öyle diyor kendisiyle konuşmadım bu konuyuBir kaç yerde bebek hemşirelerinin ilgisiz olduğunu yazan olmuş ama aksinide yazan olmuş.. hoş her yer için iyi kötü yorum oluyor.. çok yer okudum baktım en uygun bu geldi.. birde eşim özellikle kadın doktor istiyor tüm olasılıklar en iyi burda geldi.. yine de kısmet..
Doktor içinde şunu diyebilirim benim gittiğim için olumsuz yorum yok diyebilirim bir iki kişi hızlı konuştuğunu elinin hızlı olduğunu yazmışlar. Ama hastane yoğun.. evet hızlı biri ama aklımdaki tüm soruları söylüyor ve cevap vermeye gayret ediyor.. güleryüzlü ve kapıdan girer girmez hadi geçin hazırlanın demiyor .. biraz gerçekçi olmak lazım bence.. benim için yeterli oldu şuanlık bakalım Haziran’da gidersem haftamda ilerlemiş olacak doğum şeklini filan sorarım diye düşünüyorum
Doğru bir düşüncemi bilmiyorum yanlış bir yorumda da bulunmak istemem tabii ama bende erkek doktorlara daha çok güveniyorum o konuda size katılıyorum.. kısmet artıkTeşekkürler bilgilendirmeniz içinbiraz araştırdım da hafif bir gözüm korkmadı değil bir de kadın doktorlar konusunda kararsızım önceki düşüğümden dolayı bana çok kaba ve ilgisiz geliyorlar erkek doktorlar kadar anlayışlı olmuyorlar malesef... Panik atağım olduğundan dolayı anlaşabildiğim doktorda doğumum olsun istedim ancak devlet hastanesi ve acil durum olana dek doğuma almıyorlar doktorum da başka hastane bak daha iyi olur dedi.
O zaman doğumdan sonra da sürmeye devamBen de bunu+bebe yağı kullanıyorum iki gündür vazelin de sürmeye başladım ne kadar korkuyosam çatlaktanbircok kişi de doguma kadar hic çatlağım olmadi doğumdan çıktığımda tüm karnım çatlak doluydu diyo, bunu nasıl engelleriz acaba neden öyle oluyor ki
Ben hiç sormadım doğum işi şu an için hiç kafaya taktığım bir şey değil. Sezaryen olacağım zaten. Ama iki arkadaşım orda sezaryen yaptı. Refakatçi 1 kişi kalıyor. Mümkünse 1 gerekirse 2 gece kalıyorlar.Doğumla alakalı konuştunuz mu peki? Nasıl gelişecek doğuma biri girebiliyor mu refakatçi olayı vs. Konuşursanız bilgi verebilie misiniz bağcılardaki medilife hakkında bilgim var ama beylikdüzündekini bilmiyorum
Bezmialem evime çok yakın fatih polıklınıgıne gidiyorum ben, yanı sadece muayene olan bıyere gidiyorum. Dr doğuma girmiyor zaten. Evde 2 yaş bir minik daha olunca en yakın yerde dr işlerini halletmek için takiplerimi orada yapıyorum. Dogum için ise tercih etmem hem odalar kim kime dum duma, hemde fiyatlar uçukBen esenyurtta oturuyorum. Kontroller için beylikdüzü devlet hastanesine gidiyorum. İkili tarama ve detaylı taramayı esencanda yaptırdım. Kontrole gittiğim doktoru seviyorum ancak hastane doğum acil hale gelmediği sürece yani başlayana kadar doğuma almıyormuş. Sanırım odaların yoğunluğundan dolayı. Uzun süre nst de tutup ilgilenemiyorlarmış. Devlette yapmak istiyordum ama sanırım pandemide özel daha iyi herkes özeli tercih etmiş yakın zamanda. Etrafımda çok hastane olmadığı için araştırıyorum bende hala. Önce annelerin deneyimlerini yada tercihlerini bilmem daha iyi olur diye düşündüm.
İnşallah hayırlısı olsunBenim için fazla uzak ama konuştunuz mu hastanenizle nasıl olacak acaba doğumunuz? İlk çocuğum olduğu için doğum anının ve sancıların kasılmaların başladığı zamanın nasıl işlediğini çok bilemiyorum.
İnşallah herşey gönlünüze göre olur sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınızaFiyatlar ne kadar acaba duruma göre değişiyor mu? Hala hastane konusunda kararsızım ve bilgisizim. Lüks yer illa iyi hizmet olmuyor doktorun hemşirenin vs. ilgili olması tamamen şans gibi
Bir nedeni var mı acaba orayı tercih etmemenizin? Tercih ettikleri yöntemle mi alakalı? Özelde sezeryan ol diye tutturabiliyorlarmış bu gibi bir neden mi?
Önerir misiniz peki acıbademi? Fiyat bilgisi aldınız mı acaba?
İnşallah aklımıza gelirO zaman doğumdan sonra da sürmeye devam
Neden o haftayı bekle dedi acaba.ben bu hafta 18.hafta yaptıracağım.Ben sinovac aşısı yaptıracağım doktor 24-25 haftanı bekle dedi. Bekliyorum.
Ben hiç düşünmemiştim sizler yazınca birde arkadaşımla konuşunca benim için belirsizlik olduğunu farkettim ben ilerisini hiç düşünmedim doktorum özel hastanryi bıraktı anlsşmslı olduğu hastsne vardır muhtemelen acaba nasıl hastane haftaya salı doktora gitmeyi düşünüyordum belge için erken gidip sorsam mıTabiki çok haklısınız. Mesela ben normal doğum yaparsam evime yakın sezeryan yaparsam annemlere yada eşimin ailesine yakın bakmaya çalışıyorum ne olur olmaz diye. Benim yakınımdaki devlet hastaneleri çok iyi değiller. Gittiğim iyi ama o da acil durum olana kadar almadığını söyledi başka hastane bakmamın iyi olacağını söyledi. Pandemi sürecinde devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor onlar da haklı yetişemiyorlardır. Belki detaylı taramalar için gittiğim özele gidebilirim. Esencan hastanesi. Hala araştırıyorum bakalım
Bende 6 haftalığım Sizde şimdi gebelik bayağı ilerlemiştir deneyimlerinizden bilgilenmek isterim bende şuan aşırı hazımsızlık var yani karın şişkinliğim çok var sabah kalkınca rahatim ama akşama doğru çöm artıyor sanki karnım 9 aylık şimdiden oruçtan sonramıdır gebeliktenmidir acabahafiften öte çok şişkinliğim var. İlk gebeliğimde de böyle olmuştum şimdi de aynı şekilde çok rahatsız ediyor beni ama tabi en büyük sıkıntımız bu olsun
İnşallah tek seferde sorunsuz duyarsınızbende tek seferde gidecektim aslında ama dayanamadım 4+6 da gittim haftaya tekrar gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?