2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İlk doğum sancısıyla tanışmakla alakası olabilir bence bilmiyorum ki neticede o kaslar kapanıyor bir kere açılmış olması işi kolaylaştırıyor mu bilmiyorum netice yine on cm kadar açılıyor rahim öyle bir organki eski haline dönüyor sanki hiçbirşey olmamış gibi ben daha önceki doğumumda doktor doğum yapmış gibi durmuyorsun demişti acıyı yönetiyoruz hemen panik olmuyoruz ben son gecemde bayağı hatta gündüzünde de kuvete girmiştim sonra duşta sıcak su dökmüştüm hep sancıyı azalttığını gördüm ama sona doğru artık gelen sancıyı kesmeyince hastaneye gittim sizde öyle yaparsınız hafif sancılarda sıcak su artık fayda etmeyince doktor

İLk zaman hep öyle hatta dörde girene kadar sürebilir sıkıntı etme ben hep ishaldim kimide kabız oluyır açık yazdım kusura bakmayın şişkinlik içşn yemeklere kimyon katabilirsin doktorun izin verirse rezene iç ben öyle yapıyordum

Ayyyyy heyecanlandım valla siz anlattıkça ben o panikle duşa giremem ya doğurcam diye korkarım ama hafif sıcak su torbasını rahime yakın tutsak bacak arasında falan ise yaramaz mi acaba benim canım çok tatlıdır stres yönetimim de pek yok Allah yardımcım olsun valla

O zaman işin zor olur hastane ev ortamı gibi değil yatırıyorlar açılman daha yavaş oluyor ben merdiven inip çıkmıştım ÇÖMelme yapmıştım internette ebeler var vakit yaklaşınca izle birde seni yönetecek biri olsunanne olmasın annede merhametten panik oluyor ben tektim bir çok yöntem uyguladım Sıcak en iyisi bir kere sancıyı azaltıyor buraya yazarsın destek oluruz

Çok teşekkür ederim ya. Hemen hastaneye gitmek istemiyorum aslında yani evde daha rahat ederim bencede. 36. Haftadan itibaren egzersizler var onları tavsiye ediyor doktorlar bende yapmayı düşünüyorum. 5dk da bir sancı geliyorsa artık hastaneye gitme vakti gelmiştir diye duymuştum hep. Düzenli sancılar oluyormuş doğum belirtisi olarak. Muhtemelen eşim yanımda olur ailelerden uzaktayız çünkü bakalım nasıl olucak.

İyi olur inş ama hastanelerde de duş olduğu için orda sıcak su dökersin hastaneye gitsende sıcsk su torbasını galiba beline koyuyorsun ordaki kemiklere bazı hastaneler iyi doktorda acaleye getirmezse tabi ama hemen dogurtmak istiyor çoğu belli ediyor dogum nişan geliyor o zaman hareketler vb şeyler yaparsın korkarsanda git bazı ebeler tecrübeli oluyor yol gösteriyor belki belden uyuştururlar o zaman hiç sancı duymazsın iyi olur inş ben de şimdi senin hibiyim sanki hiç tecrübe yaşamamış gibi iyi yada kötü olsada hepsi unutuluyor poliyana gibi umutluyum kötü şeyler gelmiyor o günler grlsede atlaksak herşey çok güzel olacsk gibi

Doktorum tatlı biri ama doğum anı geldiğinde nasıl olur hiç bilmiyorum normal dogum olacaksam epidural düşünüyorum artık dayanamıyorum dediğim anda yapsınlar ne yapalım doğuma kadar ne kadar hareket edersem o kadar iyi ya. Gerçekten insan beyni unutuyormuş doğum acısını vs bir de her doğum birbirinden farklı olabiliyormuş ne kadar tecrübeli de olsan heyecan hep aynı

Kızım olacak nasipse insallah ayrintiliyada 21+3 iken girdim genelde buradaki arkadaslarda bu haftalarda girdi takip ettigim kadaryla
Hadi inşallah sağlıcakla al kucağına benimde kızım olcak nasipse. Bende 21+5 ya da 22 de falan gideyim diyorum annemin yanındayım İstanbulda kendi doktorum urfada perinatolog ona gitmeyi istiyorum dönüşümde 2q. Haftaları buluyor geç kalmıyım diye merak ettim size sordum

Seninle aynı günlerimiz, benim ayrıntılı randevum 24 Mayıs yani 21+1 oluyoruz. Senin de aynı hafta oluyor 21+5 - 22 gibi gidersen.

Seninle aynı günlerimiz, benim ayrıntılı randevum 24 Mayıs yani 21+1 oluyoruz. Senin de aynı hafta oluyor 21+5 - 22 gibi gidersen.
Aaa evet seninle aynıydık benim yolculuk 25 mayısta mecbur 2 gün sonra gidicem yolculuktan 21+4 gibi gitmiş olurum yani hafta sonuna denk gelmezse gün kaçmasın yeterki artık 21 22 farketmez. O kadsr heyecanlıyım ki şimdiden. Sen hareketleri hissetmeye başladın mı. Ya ben dünden beri buradaki kızlara yazıyorum hissetmiyorum diye az önce uzanırken ufak ufak kıpırtı hissettim gıdıklanmak gibiydi inşallah karıltırmadım oydu

Gün kaçmaz merak etme 23 hafta bile uygun.
Ben hareketleri 18. haftada hissetmeye başladım. 2. olduğu için galiba erken hissettim. Senin bebişte de mutlaka hareket vardır da işte o mu bağırsak hareketi mi falan ayırt edemiyosundur. Kaykılmış şekilde uzanıp tam ortaya değil de karnının sağ ve sol tarafına koy ellerini vücudu nasıl yerleşmiş onu bile anlarsın kafasının olduğu yer daha sert oluyor mesela. Bu hafta çok daha belirgin olur hiç karıştırmazsın

Evet gıdıklanmak gibi doğru hissetmişsin ben bir aydır hissediyorum iki haftadır hergün hissediyorum bazen çok az hissediyorum bazen çok kuvvetli ve sayısı çok oluyor değişiyor hergün hissettiğim bölge de değişiyor o yer değiştirdikçe

Teşekkür ederim. Benimde haftasonuna kadar ayrılmam gerek 8. sınıfların kursu başlayacağı için. Okula gidip risk almak istemiyorum. 32. Haftam tatile denk gelecek zaten. İnşallah 24. Hafta idari izni kalkmaz 1 Haziran'da.

Kızlar,
Haftasonu detaylı ultrason var. Inşallah bisey çıkmaz 2 li iyi çıkınca 3 lu 4 lu yapmadı doktor. Bu testte çıkar dedi varsa bisey. Çok korkuyorum valla bisey çıkar diye . bolca dua edin. Bu arafa 22+4 oluyoruz test günü geç kalmış olmuyoruz değilmi ? Doktor yaklaşık bu tarihler demisti randevu alirken

21 yaşındayım daha, aslında annemin beni doğurduğu yaştayım duygusal açıdan benim için özel bir yaş ben normal doğum düşünüyorum uyuşturma olmadan. Annem de hepimize normal doğum yapmış ona çektiysem en azından doğumum kolay geçer diye ümid ediyorum hamilelik sürecimde onun kadar şanslı olamadım belki doğumda olurum panik atak olmamak içn eşimi isteyeceğim yanıma beni sakinleştirebilmesi için hastanelerle konuşacağım bakalım. Önceki düşükte çok kötü olmuştum annem ve eşimin annesi beni daha kötü ederler onlar felaket tellalı gibi konuşan insanlar biraz

Aynı şeyden korkuyorum biliyor musun? Hala kesinleşen bir şey yok ama 1 Haziran'a kadar anasınıflarında uzaktan eğitim olacak büyük ihtimalle.
24 hafta yazısını bugün alacağım, 1 Haziran'da dilekçemi yazıp kullanmayı düşünüyorum. İdari izin kalkmazsa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…