2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Uni bir marka daha vardı e bebekten almıştım ilk başlarda diğer meşhur markaların da bebekler için olanı var tabi onlar daha iyi temizliyor
Bende içeriğini temiz tutmaya çalışıyorum yarın e bebeğe gidince bakacağım teşekkür ederim

Kasılma gibi değilde yalancı sancı dedikleri olabiliyor ama herkeste olmuyor ben yaşamadım ama ayakta sabit iş yapınca o sertleşme dediğini ileriki haftalarda yaşadım genelde tezgah önğnde yemek vb işler yapınca yürümekten ziyade bulaşık yıkama salata yapma sabit durunca karnın sertleşiyor ama bu dönem senin dediğin bebeğin dönmesi de olabilir bazen kafa sırt popo bir tarafa dayayarak dönüyorlar bir taraf şişkinleşiyor ve bariz belli oluyor öyle birşeyde olabilir ama ayakta uzun süre kalma o yüzden sertleşme oluyordur hareketli olmaya çalış otobüs bekleme vb şeyler yapıyordur

maalesef pandemi sebebiyle hareketsizim, ancak ev işleri yemek bulaşık çamaşır onlarla uğraşıyorum sanki erken oldu bende de bu sertleşmeler. bakalım doktor ne diyecek yazacağım burada da.

SAbamedin var sabun içermez diyor şampuanda da tercih edebilirsiniz birde şampuanda bebeğin kafasında oluşan ne diyorlar bilmiyorum döküntüleri önlüyor ben ilk zaman e bebekten almıştım. Bir marka ama kabarma döküntü oldu doktor sabamed al dedi öyle yaptım zamanla geçti düş jelide var sabunda var kendim içinde onu alıyorum alüminyum yok deodorant ve şampuanlarında

maalesef pandemi sebebiyle hareketsizim, ancak ev işleri yemek bulaşık çamaşır onlarla uğraşıyorum sanki erken oldu bende de bu sertleşmeler. bakalım doktor ne diyecek yazacağım burada da.
Sabit ayakta dikilmek yapıyor bende sen farkında olmadan sabit dikiliyorsundur mutfakta mesla salata vb işler yapınca oturarak yap

Cumhurbaşkanlığının genelgeleri ve idari işler başkanlığının yazıları iptal edilmedikçe 24-32.haftalar arası izinlerimizi iç işlerinin iptal edebileceğini düşünmüyorum şahsen. Her seferinde olduğu gibi hamileleri detaylı yazmıyorlar. Ben de yarından itibaren ayrılacağım. Inşallah bir sorun çıkmaz.

22 Nisanda 19+2 de gittim ayrıntılıya

Unibaby değil mi? ben de çok araştırmadım ama ondan mı alsam diye aklımdan geçiyordu.
Evet kafada oluşan şeyleri önlemiyor ve bebeklerde oluşuyor ilk zaman ben duş jelini kullanıyorum şimdi ama ilk zaman kullanmayı düşünmüyorum zaten alınan şampuan altı yedi ay gidiyor biraz pahalı olsada uzun süre kullanılıyor ilk haftalar şampuan kullanmadım zaten su ile yıkıyordum temüzler zaten sonra anlıyorsun kullanman gerektiğini daha farklı markalarda var ama ben güvenli buluyorum bu markayı

Benim hatam düzgün belirtmemişim bir sürü ürünü olacağını düşünemedim
kıyafetlerini yıkamak için unibaby geçmişti aklımdan. ama dediğin gibi şampuan ilk zamanlar çok elzem değilmiş zamanla ihtiyaç oluyormuş. onda da belki mustela düşündüm.

İstanbuldayım ama doktorumun anlaşmalı olduğu hastanede olacak. Sizin kontrolleriniz nerede oluyor şu anda?
Ben esenyurtta oturuyorum. Kontroller için beylikdüzü devlet hastanesine gidiyorum. İkili tarama ve detaylı taramayı esencanda yaptırdım. Kontrole gittiğim doktoru seviyorum ancak hastane doğum acil hale gelmediği sürece yani başlayana kadar doğuma almıyormuş. Sanırım odaların yoğunluğundan dolayı. Uzun süre nst de tutup ilgilenemiyorlarmış. Devlette yapmak istiyordum ama sanırım pandemide özel daha iyi herkes özeli tercih etmiş yakın zamanda. Etrafımda çok hastane olmadığı için araştırıyorum bende hala. Önce annelerin deneyimlerini yada tercihlerini bilmem daha iyi olur diye düşündüm.
Anadolu yakasında oturuyorum.yeditepe üniversitesi hastanesinde olacak kısmetse
İnşallah hayırlısı olsun Benim için fazla uzak ama konuştunuz mu hastanenizle nasıl olacak acaba doğumunuz? İlk çocuğum olduğu için doğum anının ve sancıların kasılmaların başladığı zamanın nasıl işlediğini çok bilemiyorum.
İnşallah herşey gönlünüze göre olur sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza Fiyatlar ne kadar acaba duruma göre değişiyor mu? Hala hastane konusunda kararsızım ve bilgisizim. Lüks yer illa iyi hizmet olmuyor doktorun hemşirenin vs. ilgili olması tamamen şans gibi
Ben İstanbul da oturuyorum ama henüz bir karar vermedim. Şimdilik bezmialem de dr gidip takiplerimi yapıyorum ama orada doğum yapmam
Bir nedeni var mı acaba orayı tercih etmemenizin? Tercih ettikleri yöntemle mi alakalı? Özelde sezeryan ol diye tutturabiliyorlarmış bu gibi bir neden mi?
Acıbadem Atakent yüksek ihtimalle.
Önerir misiniz peki acıbademi? Fiyat bilgisi aldınız mı acaba?

Merhaba ben Beylikdüzü medilife Bedia Zeynep Yıldırım a gidiyorum memnunum.

Ben de yarından itibaren ayrılacağım ama inşallah izinlerin iptali gibi ters bir durum söz konusu olmaz

Evet genelde 20 den sonra hissediliyormuş heyecanla bekliyorum o zamanları ne güzel yaa maşallah miniğine kızın mı oğlun mu olacak. Ya bir de ayrıntılı usg ye ne zaman gittin kaçıncı haftada
Kızım olacak nasipse insallah ayrintiliyada 21+3 iken girdim genelde buradaki arkadaslarda bu haftalarda girdi takip ettigim kadaryla

Ben dalin sıvı kullanıyorum granül olanlar kalıntı bırakıyor gibi ekstra durulama istiyor.

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
İnşallah ya vaka sayıları bu kadar yüksekken bizi vurmasın nolur umarım aynen devam eder bizde faydalanırız
Pazartesi raporumu alacağım ben de, ama 1 Haziran'a kadar uzaktan eğitim göründüğü için kullanmayacaktım. 1 Haziran'dan sonra yüz yüzeye dönülürse 24-32 hafta arası izinler kaldırılıyormuş bir de
idari izin yazısı
Yazı burada ve şimdilik hala geçerli.
Benimki de artık akşam yemeği sonrası hiç durmuyor, videoya bile çekecek kadar belli oluyor dışarıdan
Pandemi nedeniyle devlet hastanelerinin de doğum sonrası odalarının 2 kişilik olduğunu ama erkek refakatçi alınmadığını okudum. Devlet hastanesi eğer orada hiç kontrolünüz yapılmamışsa doğum yaptırmayı kabul etmeyebiliyormuş, acilden giriş yapsanız bile (doğruluğundan emin değilim) O yüzden 30. haftaya kadar hiç değilse bir kez muayeneye gitmeniz iyi olur. Size yakınsa Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni düşünebilirsiniz belki.

Bebeğe ilk zamanlar sabun kullanmaya gerek yok iyi bir şampuan ile vücudu da yıkayabilirsiniz. Ben kızımda sebamed almıştım mustela ya da sebamed şampuan tercih edilebilir ilk başlarda. 3 yaşından sonra kokusunu sevdiğim için dalin şampuana geçtim. Sebamed ve mustelanın bebe yağları ve kremleri de oldukça iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…