- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.681
Bende içeriğini temiz tutmaya çalışıyorum yarın e bebeğe gidince bakacağım teşekkür ederimUni bir marka daha vardı e bebekten almıştım ilk başlarda diğer meşhur markaların da bebekler için olanı var tabi onlar daha iyi temizliyor
Kasılma gibi değilde yalancı sancı dedikleri olabiliyor ama herkeste olmuyor ben yaşamadım ama ayakta sabit iş yapınca o sertleşme dediğini ileriki haftalarda yaşadım genelde tezgah önğnde yemek vb işler yapınca yürümekten ziyade bulaşık yıkama salata yapma sabit durunca karnın sertleşiyor ama bu dönem senin dediğin bebeğin dönmesi de olabilir bazen kafa sırt popo bir tarafa dayayarak dönüyorlar bir taraf şişkinleşiyor ve bariz belli oluyor öyle birşeyde olabilir ama ayakta uzun süre kalma o yüzden sertleşme oluyordur hareketli olmaya çalış otobüs bekleme vb şeyler yapıyordurBenim bebiş de bu ara bol bol sertleşip kasılıyor. Bu da normaldir diye düşünüyorum yeni mottom buama siz tecrübelisiniz, neden oluyordur fikriniz var mı? Yoksa yalancı kasılma dedikleri şeyleri mi yaşıyorum acaba?
Granür olmayanlarda var zannımca ama iki sefer dururlama yaparsınız ilk zamanBende içeriğini temiz tutmaya çalışıyorum yarın e bebeğe gidince bakacağım teşekkür ederim
Karar verip aldığında deneyeceğim inşallah bakalımGranür olmayanlarda var zannımca ama iki sefer dururlama yaparsınız ilk zaman
maalesef pandemi sebebiyle hareketsizim, ancak ev işleri yemek bulaşık çamaşır onlarla uğraşıyorumKasılma gibi değilde yalancı sancı dedikleri olabiliyor ama herkeste olmuyor ben yaşamadım ama ayakta sabit iş yapınca o sertleşme dediğini ileriki haftalarda yaşadım genelde tezgah önğnde yemek vb işler yapınca yürümekten ziyade bulaşık yıkama salata yapma sabit durunca karnın sertleşiyor ama bu dönem senin dediğin bebeğin dönmesi de olabilir bazen kafa sırt popo bir tarafa dayayarak dönüyorlar bir taraf şişkinleşiyor ve bariz belli oluyor öyle birşeyde olabilir ama ayakta uzun süre kalma o yüzden sertleşme oluyordur hareketli olmaya çalış otobüs bekleme vb şeyler yapıyordur
SAbamedin var sabun içermez diyor şampuanda da tercih edebilirsiniz birde şampuanda bebeğin kafasında oluşan ne diyorlar bilmiyorum döküntüleri önlüyor ben ilk zaman e bebekten almıştım. Bir marka ama kabarma döküntü oldu doktor sabamed al dedi öyle yaptım zamanla geçti düş jelide var sabunda var kendim içinde onu alıyorum alüminyum yok deodorant ve şampuanlarındaŞampuanla sles yazmıyordu da sabun icin eşimde normal sabundan cok farkı yok dedi . Eşimde mühendis benimbende almış bulundum özel bir sabun değil dedi bizim kullandiklarimizdan farkı yokmuş. Şampuanı da bir inceleteyim yazarım
Sabit ayakta dikilmek yapıyor bende sen farkında olmadan sabit dikiliyorsundur mutfakta mesla salata vb işler yapınca oturarak yapmaalesef pandemi sebebiyle hareketsizim, ancak ev işleri yemek bulaşık çamaşır onlarla uğraşıyorumsanki erken oldu bende de bu sertleşmeler. bakalım doktor ne diyecek yazacağım burada da.
Unibaby değil mi? ben de çok araştırmadım ama ondan mı alsam diye aklımdan geçiyordu.Uni bir marka daha vardı e bebekten almıştım ilk başlarda diğer meşhur markaların da bebekler için olanı var tabi onlar daha iyi temizliyor
Cumhurbaşkanlığının genelgeleri ve idari işler başkanlığının yazıları iptal edilmedikçe 24-32.haftalar arası izinlerimizi iç işlerinin iptal edebileceğini düşünmüyorum şahsen. Her seferinde olduğu gibi hamileleri detaylı yazmıyorlar. Ben de yarından itibaren ayrılacağım. Inşallah bir sorun çıkmaz.Günaydın arkadaşlar iç işleri yeni genelge yayınlamış. 24 haftalık izin ile ilgili tekrar değinilmemiş. Hala geçerli değil mi 24-32 arası izinlerimiz, öyleyse yarın ayrılıcam inşallah fikriniz var mı
olabilir evet bir de öyle deneyim teşekkürlerSabit ayakta dikilmek yapıyor bende sen farkında olmadan sabit dikiliyorsundur mutfakta mesla salata vb işler yapınca oturarak yap
22 Nisanda 19+2 de gittim ayrıntılıyaMaşallah maşallah ona ben de bugün 20 oldum tam bakalım en çok ne zaman hissedicem 18 de balık kayması gibi hissettim daha olmadıhaber vermez olur muyum koşa koşa haber vericem ne sorucam bir de ayrıntılı usg ye ne zaman gittin
Evet kafada oluşan şeyleri önlemiyor ve bebeklerde oluşuyor ilk zaman ben duş jelini kullanıyorum şimdi ama ilk zaman kullanmayı düşünmüyorum zaten alınan şampuan altı yedi ay gidiyor biraz pahalı olsada uzun süre kullanılıyor ilk haftalar şampuan kullanmadım zaten su ile yıkıyordum temüzler zaten sonra anlıyorsun kullanman gerektiğini daha farklı markalarda var ama ben güvenli buluyorum bu markayıUnibaby değil mi? ben de çok araştırmadım ama ondan mı alsam diye aklımdan geçiyordu.
Benim hatam düzgün belirtmemişim bir sürü ürünü olacağını düşünemedimEvet kafada oluşan şeyleri önlemiyor ve bebeklerde oluşuyor ilk zaman ben duş jelini kullanıyorum şimdi ama ilk zaman kullanmayı düşünmüyorum zaten alınan şampuan altı yedi ay gidiyor biraz pahalı olsada uzun süre kullanılıyor ilk haftalar şampuan kullanmadım zaten su ile yıkıyordum temüzler zaten sonra anlıyorsun kullanman gerektiğini daha farklı markalarda var ama ben güvenli buluyorum bu markayı
Ben esenyurtta oturuyorum. Kontroller için beylikdüzü devlet hastanesine gidiyorum. İkili tarama ve detaylı taramayı esencanda yaptırdım. Kontrole gittiğim doktoru seviyorum ancak hastane doğum acil hale gelmediği sürece yani başlayana kadar doğuma almıyormuş. Sanırım odaların yoğunluğundan dolayı. Uzun süre nst de tutup ilgilenemiyorlarmış. Devlette yapmak istiyordum ama sanırım pandemide özel daha iyi herkes özeli tercih etmiş yakın zamanda. Etrafımda çok hastane olmadığı için araştırıyorum bende hala. Önce annelerin deneyimlerini yada tercihlerini bilmem daha iyi olur diye düşündüm.İstanbuldayım ama doktorumun anlaşmalı olduğu hastanede olacak. Sizin kontrolleriniz nerede oluyor şu anda?
İnşallah hayırlısı olsunAnadolu yakasında oturuyorum.yeditepe üniversitesi hastanesinde olacak kısmetse
İnşallah herşey gönlünüze göre olur sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınızaKüçükçekmecedeyim ben .. nisa hastanesinde düşünüyorum.. doktorumu sevdim.. fiyatlarda çevremde ki bir çok yere göre daha uygun .. yenidoğan yoğun bakımı var .. doğum üzerine bir bir hastane zaten.. çok lüks bir yer değil ama Allah güzel insanlarla karşılaştırsın yeter ki .. her şey yolunda gitsin yeter benim için..
Bir nedeni var mı acaba orayı tercih etmemenizin? Tercih ettikleri yöntemle mi alakalı? Özelde sezeryan ol diye tutturabiliyorlarmış bu gibi bir neden mi?Ben İstanbul da oturuyorum ama henüz bir karar vermedim. Şimdilik bezmialem de dr gidip takiplerimi yapıyorum ama orada doğum yapmam
Önerir misiniz peki acıbademi? Fiyat bilgisi aldınız mı acaba?Acıbadem Atakent yüksek ihtimalle.
Merhaba ben Beylikdüzü medilife Bedia Zeynep Yıldırım a gidiyorum memnunum.Ben esenyurtta oturuyorum. Kontroller için beylikdüzü devlet hastanesine gidiyorum. İkili tarama ve detaylı taramayı esencanda yaptırdım. Kontrole gittiğim doktoru seviyorum ancak hastane doğum acil hale gelmediği sürece yani başlayana kadar doğuma almıyormuş. Sanırım odaların yoğunluğundan dolayı. Uzun süre nst de tutup ilgilenemiyorlarmış. Devlette yapmak istiyordum ama sanırım pandemide özel daha iyi herkes özeli tercih etmiş yakın zamanda. Etrafımda çok hastane olmadığı için araştırıyorum bende hala. Önce annelerin deneyimlerini yada tercihlerini bilmem daha iyi olur diye düşündüm.
İnşallah hayırlısı olsunBenim için fazla uzak ama konuştunuz mu hastanenizle nasıl olacak acaba doğumunuz? İlk çocuğum olduğu için doğum anının ve sancıların kasılmaların başladığı zamanın nasıl işlediğini çok bilemiyorum.
İnşallah herşey gönlünüze göre olur sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınızaFiyatlar ne kadar acaba duruma göre değişiyor mu? Hala hastane konusunda kararsızım ve bilgisizim. Lüks yer illa iyi hizmet olmuyor doktorun hemşirenin vs. ilgili olması tamamen şans gibi
Bir nedeni var mı acaba orayı tercih etmemenizin? Tercih ettikleri yöntemle mi alakalı? Özelde sezeryan ol diye tutturabiliyorlarmış bu gibi bir neden mi?
Önerir misiniz peki acıbademi? Fiyat bilgisi aldınız mı acaba?
Ben de yarından itibaren ayrılacağım ama inşallah izinlerin iptali gibi ters bir durum söz konusu olmazCumhurbaşkanlığının genelgeleri ve idari işler başkanlığının yazıları iptal edilmedikçe 24-32.haftalar arası izinlerimizi iç işlerinin iptal edebileceğini düşünmüyorum şahsen. Her seferinde olduğu gibi hamileleri detaylı yazmıyorlar. Ben de yarından itibaren ayrılacağım. Inşallah bir sorun çıkmaz.
Kızım olacak nasipse insallah ayrintiliyada 21+3 iken girdim genelde buradaki arkadaslarda bu haftalarda girdi takip ettigim kadarylaEvet genelde 20 den sonra hissediliyormuş heyecanla bekliyorum o zamanlarıne güzel yaa maşallah miniğine kızın mı oğlun mu olacak. Ya bir de ayrıntılı usg ye ne zaman gittin kaçıncı haftada
Ben dalin sıvı kullanıyorum granül olanlar kalıntı bırakıyor gibi ekstra durulama istiyor.Kızlar bebek deterjanı için ne kullanmayı düşünüyorsunuz? bir de sıvı mı granül mü ben karar veremedim. Bir yıldızlar listesi var içeriği temiz araştırılmış ürünler olarak görsel bırakayım kullandığınız varsa fikir olur. Eki Görüntüle 2849872
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.Aşı konusunda kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum. 7 aydır aktif olarak covid hastalarıyla çalışan bir hekimim. Aşı ülkemize geldiğinde ve aşı hakkım olduğunda aşıyı yaptırmadan önce gebelik testi yapayım deyip gebe olduğumu öğrenmiştimaşının yeni olması gebelerde hiç çalışma olmaması ve ilk trimestırda organ gelişiminin en başında olmam gibi nedenlerle aşıyı yaptırmadım. O dönem danıştığım meslektaşlarımdan da kimse haklı olarak ol ya da olma diyemedi. Ancak süreç ilerledikçe ve aşıya bağlı belirgin bir yan etki gözlenmedikçe rahatladım ve kendi kararımla ilk doz aşımı (sinovac) 16 nisan’da (18.hafta)ikinci doz aşımı 14 mayıs’ta (22.Hafta) yaptırdım. Çok şükür şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Kararsızlık yaşayanlar için fikir vermesi açısından paylaşıyorum yoksa şu an tamamen kişiye bırakılmış bir karar olduğu için bütün annelerin kendileri ve bebekleri için en doğrusunu yapmak istediklerini biliyorum ve tüm kararlara da saygı duyuyorum
Pazartesi raporumu alacağım ben de, ama 1 Haziran'a kadar uzaktan eğitim göründüğü için kullanmayacaktım. 1 Haziran'dan sonra yüz yüzeye dönülürse 24-32 hafta arası izinler kaldırılıyormuş bir deİnşallah ya vaka sayıları bu kadar yüksekken bizi vurmasın nolurumarım aynen devam eder bizde faydalanırız
Benimki de artık akşam yemeği sonrası hiç durmuyor, videoya bile çekecek kadar belli oluyor dışarıdan18 de bigün hissediyorsam 2 gun hissetmiyordum 20den sonra sadece aksamlari hissetmeye basladim yarin 24 hafta olacak 2 gundur inanilmaz hareketlendi geceleri hele hic durmuyor tekmeleri guclendi disaridan belli oluyor buyudukce daha net hissediceksin korkma bikac haftaya kendini heo hatrlatacaktir
Pandemi nedeniyle devlet hastanelerinin de doğum sonrası odalarının 2 kişilik olduğunu ama erkek refakatçi alınmadığını okudum. Devlet hastanesi eğer orada hiç kontrolünüz yapılmamışsa doğum yaptırmayı kabul etmeyebiliyormuş, acilden giriş yapsanız bile (doğruluğundan emin değilim) O yüzden 30. haftaya kadar hiç değilse bir kez muayeneye gitmeniz iyi olur. Size yakınsa Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni düşünebilirsiniz belki.Ben esenyurtta oturuyorum. Kontroller için beylikdüzü devlet hastanesine gidiyorum. İkili tarama ve detaylı taramayı esencanda yaptırdım. Kontrole gittiğim doktoru seviyorum ancak hastane doğum acil hale gelmediği sürece yani başlayana kadar doğuma almıyormuş. Sanırım odaların yoğunluğundan dolayı. Uzun süre nst de tutup ilgilenemiyorlarmış. Devlette yapmak istiyordum ama sanırım pandemide özel daha iyi herkes özeli tercih etmiş yakın zamanda. Etrafımda çok hastane olmadığı için araştırıyorum bende hala. Önce annelerin deneyimlerini yada tercihlerini bilmem daha iyi olur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?