2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
sormanız daha iyi olur aklınızda belirsizlik kalmamış olur. ilk gebeliğim bu, gebe kalmadan 6 ay önce bir düşük yapmıştım.Normal doğum düşünüyorum ve panik atağım olduğu için erkenden halledip son aya bırakmamak istiyorum. yaş olarak da biraz gencim sanırım eylül annelerinin en genciyim Erkenden doğumumu yaptıracak doktorla iletişim kurmamın daha iyi olacağını düşündüğüm için erken hallediyorum ben

Unibaby değil mi? ben de çok araştırmadım ama ondan mı alsam diye aklımdan geçiyordu.
Kuzucum oglumun atopik dermatiti vardi nerdeyse her deterjan allerji yapti o yuzden sampuan bebek yagi krem falan hala mustelanin urunlerini kullaniyorum
Camasirlarini da hem unibaby sivi camasir deterjanini kullandim hic allerji yapmadi ben de öneririm

Bence de şimdiden doğumunuzu yaptıracak doktoru netleştirin. Sizi ve bebeğinizi ne kadar tanısa doktor o kadar iyi.

napalım valla ister istemez bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz. bende de her an bebek için bir şey yapma ya da netleştirme isteği oluyor

Süper sevindim çok teşekkürler. uni baby deterjan subliminal reklam yapmış beynime yerleşmiş adeta özel bir araştırmam olmamıştı çünkü

Süper sevindim çok teşekkürler. uni baby deterjan subliminal reklam yapmış beynime yerleşmiş adeta özel bir araştırmam olmamıştı çünkü
Yine de bi tane al bi dene bakalim her bebege ayri etkisi oluyo seninkine allerji falan yapar baska deterjana gecersin cok alirsan pisman olursun sonra

Yine de bi tane al bi dene bakalim her bebege ayri etkisi oluyo seninkine allerji falan yapar baska deterjana gecersin cok alirsan pisman olursun sonra
tabi bir tane kıyafetlerini yıkamak için alırım, önümüzdeki ay içerisinde kıyafetlerini yıkamaya başlarım diye düşünüyorum

İyi olur inş daha önceki grubumda vardı panik atak hatta anestezi doktoru ile tanışmıştı sizin açınızdsn evet yapmanız iyi olur bende sorayım şansınıza bakarsınız kolay doğum olur bazıların ki gerçekten öyle oluyor yaşı genç olanların açılmaları çok hızlı oluyor rahat doğum oluyor

Ay bu yaş olayını hiç bilmiyordum ben ya. Ilk doğum hep zor olur diyorlar yaşla ilgisi var mı acaba gerçekten, bu beni mutlu eder

24. hafta idari izine ayrılacak arkadaşlar ayrıldıktan sonra izlediğiniz yol hakkında bilgi verir misiniz?
Benim iş ortamım çok riskli o yüzden 23.haftamda senelik izin kullanıyorum şimdilik işten kurtulmak tek isteğim biryerlere gitmeyi düşünmüyorum zaten idari izinde ayrılmamak gerekiyor eve kapanmayı düşünüyorum 24. Hafta belgesi ile dilekçe yazıp veriyorsun. Ve 32.haftada çalışamaz raporunu götürüyorsun hatta ben dogumdan sonrayı hesaplıyıp aradaki kısma senelik izin yazdırıp onun evrakınıda ve ücretsiz izne ayrılmak istediğim dilekçeyide hazırlayıp veriyorum 32.hafta raporunu götürünce veririm inş gidip gelme olmaması için

Ay bu yaş olayını hiç bilmiyordum ben ya. Ilk doğum hep zor olur diyorlar yaşla ilgisi var mı acaba gerçekten, bu beni mutlu eder
Bence var annelerimiz çok erken evlendiği için hiç öyle uzun süreli ağrılar çekmemişler ve daha önceki bir doğumumda şahit oldum gençler hızlı doğuruyor istisnaları vardır muhtemelen ben bir öncekinde 37 yalındaydım ve iki gün sürdü sabah erken başladı akşam gittiğimde bir cm açılma vardı ertesi sabaha üç olmuştu sabah dediğim on onbire ama üçüncü günün onunda doğdu açılma hızlı olmadı evde sıcak yaptım son gece altı yedi cm bulmuştum sabah erkene ama hastaneye yatış yapmadım dediğim zamanlarda gidip bakıldım açılma kontrol edildi sancı sıklaşınca gittim suni verince hızlı oluyor ama normal sancı gini değil bir önceki gebeliğimde yaşadım nırmal sancılar ara ara geliyor ve nefes aldırıyor suni sancıda altta sğrekli dayanılmaz bir sancı zaten duruyor nefesini kesen onun için hastaneye tam zamanında gitmek arada açılma kontrol ettirmek en iyisi çünkü erken gidince sabırsız oluyorlar doktorlar beklemek istemiyor sakin kalıp sancıları yönetince herşey daha kolay oluyor birde gençler bana kalırsa sabah erken gitse on onbire doğurur gibime geliyor

Bence yok 19 yasinda nirmal doyum yaptim acilma cok yavas ilerlemisti doktorum ilk dogumda normal oldugunu soyledi
Evet ya hep öyle duyuyorum etrafımdan. Henüz doktorumla doğumla ilgili konuşmadık daha erkendi diye hiç konusunu açmadım. Bu ayda detaylı olduğu için yaptırırsan gelmene gerek yok demişti artık önümüzdeki ay aklımdakileri sorarım

Benim annemin ilk doğumu çok zor olmuş suni sancı vermişler, kayınvalidem de çok zorlanmış hep öyle anlatır. Valla 25 yaşındayım ve ilk hamileliğin nasip olursa normal doğum istiyorum ama sezaryene de asla karşı değilim kendimi ikisine de hazırladım. Biraz da cahil cesareti heralde hicbir tecrübem olmadığı için korkmuyorum. özelde hep sezaryen yapıyorlar diyorlar ilk doğumumu normal yapmak isterim ama hayırlısı olsun ya bakalım nasip artık. Hepimiz rahat bir doğum geçirelim inşallah.

Bence yok 19 yasinda nirmal doyum yaptim acilma cok yavas ilerlemisti doktorum ilk dogumda normal oldugunu soyledi
Kaç gün sürmüştü birde ilk doğumda hafif sancılarda doğum sancısı gibi geldiği için uzun geliyor insana benim üçüncü olacak ama ikincide denilebilir biri çok kesikliydi ölüydü kilosu azdı ama bir arkadaşın üçüncü gebeliği çok zor olmuştu inş benimki öyle olmaz ben ilk diye düşünmüyorum hepsi farklı bir zorluğu vardır ama gençler biz yaşlılar gibi değil zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…