2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende 18. Haftada çok net hissettim daha hissetmedim bişey ne güzel anneler gününü kutlamış minik kaçıncı haftandı
21 hafta 5 günlükdü anneler gününde. Çok önceden minik bir balık kayması gibi hissetmiştim sonra bir daha hissedemedim küçük hanımı. Şimdi gayet iyi. 2 gün sonra 24.haftam olacak inşallah. Sen de hissedince haber ver olur mu?

Şampuanla sles yazmıyordu da sabun icin eşimde normal sabundan cok farkı yok dedi . Eşimde mühendis benim bende almış bulundum özel bir sabun değil dedi bizim kullandiklarimizdan farkı yokmuş. Şampuanı da bir inceleteyim yazarım

Aaa ne kadar güzel ya aldığınız ürünlerin içeriğini okuyabiliyorsunuz büyük şans bende nivea bebek sabunu almayı düşünüyorum içeriği temizmis işte bizde başka mühendislerin yalancısıyız

Aşı konusunda kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum. 7 aydır aktif olarak covid hastalarıyla çalışan bir hekimim. Aşı ülkemize geldiğinde ve aşı hakkım olduğunda aşıyı yaptırmadan önce gebelik testi yapayım deyip gebe olduğumu öğrenmiştim aşının yeni olması gebelerde hiç çalışma olmaması ve ilk trimestırda organ gelişiminin en başında olmam gibi nedenlerle aşıyı yaptırmadım. O dönem danıştığım meslektaşlarımdan da kimse haklı olarak ol ya da olma diyemedi. Ancak süreç ilerledikçe ve aşıya bağlı belirgin bir yan etki gözlenmedikçe rahatladım ve kendi kararımla ilk doz aşımı (sinovac) 16 nisan’da (18.hafta)ikinci doz aşımı 14 mayıs’ta (22.Hafta) yaptırdım. Çok şükür şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Kararsızlık yaşayanlar için fikir vermesi açısından paylaşıyorum yoksa şu an tamamen kişiye bırakılmış bir karar olduğu için bütün annelerin kendileri ve bebekleri için en doğrusunu yapmak istediklerini biliyorum ve tüm kararlara da saygı duyuyorum

Günaydın canım bende baktım baya ama hamileler için en ufak bi ayrıntı yok ama bence devam ediyordur bu durum çünkü pandeminin başından beri var. Belirli kronik rahatsızlığı olanlar ve 24-32 gebelik haftası diye geçiyordu hep inşallah detaylı bi açıklama daha gelir de sorular cevaplanır

kamu personeli haziranin 1ine kadar tam kapanma donemi gibi calisacagindan bir degisiklik olacagini dusunmuyorum, gecersiz kilinsa haberimiz olurdu

İnşallah ya vaka sayıları bu kadar yüksekken bizi vurmasın nolur umarım aynen devam eder bizde faydalanırız

Ya kızlar 19+6 yım ama doğru düzgün ben hissedemiyorum hareketlerini 18 de Bi kere çok net hissettim bide geçen hafif hissettim normal mi sizler ne zaman hissettiniz
18 de bigün hissediyorsam 2 gun hissetmiyordum 20den sonra sadece aksamlari hissetmeye basladim yarin 24 hafta olacak 2 gundur inanilmaz hareketlendi geceleri hele hic durmuyor tekmeleri guclendi disaridan belli oluyor buyudukce daha net hissediceksin korkma bikac haftaya kendini heo hatrlatacaktir

Aranızda istanbulda oturan var mı? Doğum için nereyi düşünüyorsunuz?
Küçükçekmecedeyim ben .. nisa hastanesinde düşünüyorum.. doktorumu sevdim.. fiyatlarda çevremde ki bir çok yere göre daha uygun .. yenidoğan yoğun bakımı var .. doğum üzerine bir bir hastane zaten.. çok lüks bir yer değil ama Allah güzel insanlarla karşılaştırsın yeter ki .. her şey yolunda gitsin yeter benim için..

Çok teşekkürler paylaştığınız için. Böyle tecrübeler rahatlatıyor insanı.

Maşallah maşallah ona ben de bugün 20 oldum tam bakalım en çok ne zaman hissedicem 18 de balık kayması gibi hissettim daha olmadı haber vermez olur muyum koşa koşa haber vericem ne sorucam bir de ayrıntılı usg ye ne zaman gittin

Evet genelde 20 den sonra hissediliyormuş heyecanla bekliyorum o zamanları ne güzel yaa maşallah miniğine kızın mı oğlun mu olacak. Ya bir de ayrıntılı usg ye ne zaman gittin kaçıncı haftada

Ben duru ve dalan aldım deniycem. Hangisi hoşuma giderse onunla devam edeceğim. Oğlumda dalin sıvı deterjan kullanıyordum. Fiyatı çok uçmuş. 20 yıkama için çok fazla geliyor bana şimdilik. Ev aldık kredi ödüyoruz biraz hesaplı seçenekler aradım. Zaten mama kullanmak mecburiyetinde kalırsam oğlumdaki gibi bütçemiz sağlam sarsılacak. Diğer seçenekleri biraz hesaplı seçmek istiyorum.

Hesaplı olma konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Eğer işlevleri ve içerikleri aynı görevde iki ürün varsa tabiki hesaplı olanı tercih ederim. Daha yeni araştırmaya başladım deterjanları o yüzden buna da dikkat edicem teşekkür ederim

Bende p.tesi sıvı dalin almayı düşünüyorum memnun kalmazsam değiştiririm içimde kalacağına bir alıp bakayım.
Uni bir marka daha vardı e bebekten almıştım ilk başlarda diğer meşhur markaların da bebekler için olanı var tabi onlar daha iyi temizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…