2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Birebir aynı düşünüyorum. Bize bi şey yapmayacağından emin gibiyiz aşıların ama bebeğe yapmayacağından emin değiliz. Bağışıklık baskılandığı için hamilelikte korona geçirmek kişiye göre değişmekle birlikte biraz daha ağır geçiyor. Her ilacı da kullanamayacağımız için ve bebekteki oksijen mevzusu sebebiyle. Müthiş bir dikkatle geçireceğiz artık 4 ayı.

Ben de henüz yürüyüşe geçmedim normal iş ev işi derken bundan sonrasında düzenli düşünüyorum

Herkese merhaba bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolundaymış. Bizim bebiş en son arkasını döndü kalbine bakamadık 1 saat sonra tekrar girdim çok şükür kalbinde de hicbir şey çıkmadı şuan tam 21 haftalık ve kilosu 414 gr. Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama acaba zayıf mı diye düşünmedim değil. Sizlerin kilosu ne kadar çıkmıştı? Hepimiz sağ salim alalım kucağımıza

Kızlar avm de xray cihazdan geçtim unutmusum. Bisey olmaz umarım. Yorumları okudum ama çokta olumsuz yazmiyor. Hes kodu çıkarıcam derken unutmusum günler sonra dışarı çıkınca kafa karışıyor böyle

Kızlar,
Biberon ve emzik hangi modelleri aldınız philips avent memnun sanırım herkes. Chicco ürünlerinde de indirim vardi ama ben karar veremedim. Bu konuda bilen eden varsa yol göstersin chicco alcaktım. Emzik ucu normaldi. Bazılarının böyle ezilmiş gibi oluyor ucu onlar daha mi iyi ki ? Varsa marka model gönderirseniz sveinriim

Canım metal dedektörü için birşey yapmaz diyorlar, hatta ilk girişte girmemek için direniyoruz ama aynı alet tüm mağaza girişlerinde de var. Yani AVM ana kapısındakindem kacsak her mağazaya giriş/çıkışta yakalaniyoruz sadece o çantaları koyduğumuz makinaya pek yakın olmamak gerekir

Kapıdan ziyade içine çanta koyduğumuz alet varya o daha tehlikeliymiş.

Bence bir şey olmaz korkmayın. Benim ablam özel güvenlik görevlisi ve neredeyse son zamana kadar çalıştı. Hem x-ray cihazında durdu hem kamera odasında çok şükür bir sorun olmadı bir kereden bir şey olmaz bence

İlk çocuğumda küçük cam biberon tercih etmiştim Philips avent almıştım, bence hastane için gerekli olma ihtimaline karşı 1 tane almak yeterli. Eğer kullanamazsa başka marka model bakarsın. Belki de ihtiyaç bile olmaz benim normal ucluydu

Philips avent biberon ve bibs emzik aldım baktıkça mutlu oluyorum

Selam cnm
Naptın kan verdin mi
Allah hayırlısıyla gönlündeki nasip etsin inşallah
haberlerini bekliyoruz
Merhaba ilk önce hatırlandıpım için teşekkür ederim, bugün verdim kanı ama yarın çıkıyor sonuç, eczaneden bir tane daha kaset test aldım onda negatif çıktı, bence yok gibi yarın daha netleşir ilk test çift çizgi ikinci tek yani kanama falanda yok daha, yarın netleşir ama dediğim gibi yoktur bence, ben zaten şaşırmıştım beklemediğim bişeydi şimdi, ilerleyen zamanda Rabbim sağlıklı hayırlısını versin inşallah
Sizinkiler de sağ salim büyüsünler inşallah sağlıkla hayırla kavuşun

Merhaba arkadaşlar bugün 24+0 ım. Doktordan buna dair yazı aldım dilekçe ile kuruma teslim ettim ve izne ayrıldım. Pandomim döneminde işten uzaklaşmak iyi gelecek inşallah
Hayırlı olsun. Ben neredeyse 1.5 aydır evdeyim, raporluydum. Normalde çalışma hayatını seven biriyim, uzun süre izin bile kullanmazdım. Ama hamilelikte stresten uzak bir ev yaşantısı bana çok iyi geldi. Inşallah size de çok iyi gelir. Özellikle bu dönemde evde daha korunaklı hissediyor insan hem kendini, hem bebeğini.

Bugün bende doktora giderken giris kartı alicam diye danışmaya geçtim. Çantanızı alalım siz xray den geçmeyin,sizi şurdan alalım dedi güvenlik personeli. Zaten hormonlar duygusallikta tavan yapmış bir mutlu oldum ki hamile olduğumu ogrendigimden beri geçmiyordum ama karnımın büyümesi ile insanların düşünmesi ayrı mutlu etti

Merhaba kızlar şuan 21+4 haftalığım 7 kilo almışım çok hızlı almaya başladım ne yapmam gerek böyle giderse herhalde doğuma kadar 80 kilo olacam tabi dikkat ediyordum ama nasıl aldım bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…