- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.801
OyyBen ilk kızımı epidural sezeryanla doğurmuştum. Hastanede hiç bir şey hissetmedim hatta böyleyse ben bir kaç tane daha doğururum demiştim. Çünkü çıkana kadar epidural kalıyor ve bana paso ağrı kesici yapmışlar ordan. Ben ve çıkınca ağrı eşiğim düşükmüş demekki ilk iki gün zorlandım sonrasında pek bir şey kalmadı. İşk anlar bebeğe odaklanma açısından epidural diğer anestezilere göre daha iyi. Ama normal şansın varsa onu da değerlendir derim. Benim 7 sene olacak sezeryan yapalı. Bu yüzden bunda normali denemek istiyorum
Biberonu çok vermek istemedigim ama yine de bulunsun dediğim için e bebekten baby plus marka aldım daha bir kaç saat önceKızlar,
Biberon ve emzik hangi modelleri aldınız philips avent memnun sanırım herkes. Chicco ürünlerinde de indirim vardi ama ben karar veremedim. Bu konuda bilen eden varsa yol göstersinchicco alcaktım. Emzik ucu normaldi. Bazılarının böyle ezilmiş gibi oluyor ucu onlar daha mi iyi ki ? Varsa marka model gönderirseniz sveinriim
Merhaba ben de çok kilo aldım sebepsizce. Çok su içip şekerli herhangi bir şey yemiyorum yarım saat de yürüyorum her gün hahah bulduğum tek uygulanabilir çözüm bu.Merhaba kızlar şuan 21+4 haftalığım 7 kilo almışım çok hızlı almaya başladım ne yapmam gerek böyle giderse herhalde doğuma kadar 80 kilo olacamtabi dikkat ediyordum ama nasıl aldım bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz
Ben de bugün tartıldım 4 kilo almışım toplamda şuan 56kiloyum ilk defa bu kiloyu gördüm.Merhaba kızlar şuan 21+4 haftalığım 7 kilo almışım çok hızlı almaya başladım ne yapmam gerek böyle giderse herhalde doğuma kadar 80 kilo olacamtabi dikkat ediyordum ama nasıl aldım bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz
Ben de 23+3 üm ve bu 4 haftalık süreçte yine 2 kilo aldım, toplamda 5 etti. Normal yeme içmeme devam ediyorum, doyacak kadar pilav da makarna da yiyorum, arada tatlı da. Ama gerçekten 5 kilo alacak kadar yediğimi düşünmüyorum. Süreç böyle galiba ya vücut kilo almaya daha meyilli hale geliyor sanırımMerhaba kızlar şuan 21+4 haftalığım 7 kilo almışım çok hızlı almaya başladım ne yapmam gerek böyle giderse herhalde doğuma kadar 80 kilo olacamtabi dikkat ediyordum ama nasıl aldım bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz
Bayram arifesinde baya tatlı şeyler yenildi herhalde ondan aldık hızlıca ,ekmek bir iki dilim tek yerim ama bundan sonra yürüyüş herhalde sık sık olmak zorunda yoksa otururak korkarım daha da alacağımBen de bugün tartıldım 4 kilo almışım toplamda şuan 56kiloyum ilk defa bu kiloyu gördüm.Açıkçası ben hiç dikkat etmiyorum hamur işi de yiyorum tatlı da tuzlu da. Normalde ekmek pek yemem sevmem yani, eğer dayanabilirseniz ekmeği kesmek baya fayda eder hamur işi, tatlı, tuzlu, makarna vs bunları azaltabilirsiniz ve mutlaka günde en az 30 dk yürüyüş yapmak fayda eder bence. He tabi bir de bol bol su içmek inşallah istediğiniz şekilde kilo alırsınız kalan süreçte
Yaaa ne güzel ben de hergün ger dakka hissetmek istiyorumEvet gıdıklanmak gibi doğru hissetmişsin ben bir aydır hissediyorum iki haftadır hergün hissediyorum bazen çok az hissediyorum bazen çok kuvvetli ve sayısı çok oluyor değişiyor hergün hissettiğim bölge de değişiyor o yer değiştirdikçe
Allahtan şerbetli tatlı vs sevmiyorum da ordan biraz yırtarım gibi geliyorBayram arifesinde baya tatlı şeyler yenildi herhalde ondan aldık hızlıca ,ekmek bir iki dilim tek yerim ama bundan sonra yürüyüş herhalde sık sık olmak zorunda yoksa otururak korkarım daha da alacağım
En pahalıları hepsini denedim benim kızım wee baby kelebek emzik kullandı. İyiki de onu seçmiş çok sık yeniledimKızlar,
Biberon ve emzik hangi modelleri aldınız philips avent memnun sanırım herkes. Chicco ürünlerinde de indirim vardi ama ben karar veremedim. Bu konuda bilen eden varsa yol göstersinchicco alcaktım. Emzik ucu normaldi. Bazılarının böyle ezilmiş gibi oluyor ucu onlar daha mi iyi ki ? Varsa marka model gönderirseniz sveinriim
Evet her eşyası ayrı mutlu ediyor bebislerin. Ben de şimdilik 1 tane küçük çorap aldım o bile coookkk mutlu ediyor. Çıkarıp çıkarıp bakıyorumPhilips avent biberon ve bibs emzik aldım baktıkça mutlu oluyorum
Ben de 23+3 üm ve bu 4 haftalık süreçte yine 2 kilo aldım, toplamda 5 etti. Normal yeme içmeme devam ediyorum, doyacak kadar pilav da makarna da yiyorum, arada tatlı da. Ama gerçekten 5 kilo alacak kadar yediğimi düşünmüyorum. Süreç böyle galiba ya vücut kilo almaya daha meyilli hale geliyor sanırımBelki bir beslenme uzmanına danışabilirsiniz.
Bende kafadan belirlemiştim ama uymadik bu kuralaAllahtan şerbetli tatlı vs sevmiyorum da ordan biraz yırtarım gibi geliyorgerçekten artık yürüyüş şart çünkü bebişler normal kilolora gelmeye başlayacak ve haliyle bizimde tartıda kilomuz artacak ben kafadan kendime 6 kilo biçiyorum bundan sonrası için. Bebekti eşiydi suyuydu derken rahat bir 6 kilo alırım ama gerisi de hayırlısı artık
Canımız sağ olsun ya napalim bir daha mı gelicez dünyayaBende kafadan belirlemiştim ama uymadik bu kuraladediğiniz gibi hayırlısı
56 olmama gramlar kaldıKaç kiloda siniz şuan
Kafein iyi geliyor o baş ağrısı tüm anesteziler için geçerli.Oyybiraz korku var ilk doğumum normal doğumdan korkuyorum sezeryandanda önde perde oluyo ondan daralırım diye korkuyorum bide çoğu kişi baş ağrısı falan yazmış
Ayy siz yine iyisiniz ya buna mı üzülüyorsunuz56 olmama gramlar kaldı
Çıkmaz insallah olumlu düşün. Kağan Kocatepe nin 22. Hafta videosunun sonunda ayrıntılı ultrason hakkında bilgi vermis, çoğunlukla hersey normal çıkar demisti. Benim günüm de 22+3 de, anca randevu alabildim dr sorun olmaz dediKızlar,
Haftasonu detaylı ultrason var. Inşallah bisey çıkmaz 2 li iyi çıkınca 3 lu 4 lu yapmadı doktor. Bu testte çıkar dedi varsa bisey. Çok korkuyorum valla bisey çıkar diye .bolca dua edin. Bu arafa 22+4 oluyoruz test günü geç kalmış olmuyoruz değilmi ? Doktor yaklaşık bu tarihler demisti randevu alirken
Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ablam emzik ve biberon almadı, biberonla beslemek zorunda kalmak bebegi memeden iyice uzaklaştırırmıs, yeğenim ilk zamanlar mama yemisti ama biberondan değil, şırıngayla vs degisik tekniklerle verdi ablam ve memeden soğumadi ablamın sütü artana kadar, sonra da bıraktı mamayı zaten, emzirme uzmank danışmanlar da emziği kesinlikle tavsiye etmiyor damak ve cene ve diş gelisimi açısından. İkisini de almadı ve kullanmadi yani ben de almayı düşünmüyorum o yüzdenKızlar,
Ahahahhah güldürdün benihayırlı olsun ismiyle yaşasın bebiş. ikisi de çok eski isimler değil aslında. profilinde görüyordum ömer aras çok tanıdık geliyordu, şimdi hatırladım finansbakın yönetim kurulu başkanı da ömer arasceo olur inşallah onun gibi bebiş hehe :)
Ben de 6 kilo almışım ve bu boyumla bu kilo coook fazla daha şimdidenMerhaba kızlar şuan 21+4 haftalığım 7 kilo almışım çok hızlı almaya başladım ne yapmam gerek böyle giderse herhalde doğuma kadar 80 kilo olacamtabi dikkat ediyordum ama nasıl aldım bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?