2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Oyy biraz korku var ilk doğumum normal doğumdan korkuyorum sezeryandanda önde perde oluyo ondan daralırım diye korkuyorum bide çoğu kişi baş ağrısı falan yazmış

Biberonu çok vermek istemedigim ama yine de bulunsun dediğim için e bebekten baby plus marka aldım daha bir kaç saat önce duruma göre kaşık biberon almayı da düşünüyorum. Emzik konusunda aklımda bibs var ama her bebek her markayı almıyormuş o yüzden başlangıçta bibs ve wee almayı düşünüyorum. Açıkçası emzikte vermek istemiyorum ama doktorların bir kısmı 2 yaşına kadar verilmesinin zararı olmaz anneyi rahat ettirir diyor kimisi de asla verilmemeli diyor. Ama ben bibs emziklere bayılıyorum ya

Merhaba ben de çok kilo aldım sebepsizce. Çok su içip şekerli herhangi bir şey yemiyorum yarım saat de yürüyorum her gün hahah bulduğum tek uygulanabilir çözüm bu. Çok yemediğim için biraz yemiyim desem aç bırakmış olcam kendimi.

Ben de bugün tartıldım 4 kilo almışım toplamda şuan 56kiloyum ilk defa bu kiloyu gördüm. Açıkçası ben hiç dikkat etmiyorum hamur işi de yiyorum tatlı da tuzlu da. Normalde ekmek pek yemem sevmem yani, eğer dayanabilirseniz ekmeği kesmek baya fayda eder hamur işi, tatlı, tuzlu, makarna vs bunları azaltabilirsiniz ve mutlaka günde en az 30 dk yürüyüş yapmak fayda eder bence. He tabi bir de bol bol su içmek inşallah istediğiniz şekilde kilo alırsınız kalan süreçte

Ben de 23+3 üm ve bu 4 haftalık süreçte yine 2 kilo aldım, toplamda 5 etti. Normal yeme içmeme devam ediyorum, doyacak kadar pilav da makarna da yiyorum, arada tatlı da. Ama gerçekten 5 kilo alacak kadar yediğimi düşünmüyorum. Süreç böyle galiba ya vücut kilo almaya daha meyilli hale geliyor sanırım Belki bir beslenme uzmanına danışabilirsiniz.

Bayram arifesinde baya tatlı şeyler yenildi herhalde ondan aldık hızlıca ,ekmek bir iki dilim tek yerim ama bundan sonra yürüyüş herhalde sık sık olmak zorunda yoksa otururak korkarım daha da alacağım

Yaaa ne güzel ben de hergün ger dakka hissetmek istiyorum maşallah miniğine haftan ileridir benden bence . Ben hep sol kısımda hissettim

Bayram arifesinde baya tatlı şeyler yenildi herhalde ondan aldık hızlıca ,ekmek bir iki dilim tek yerim ama bundan sonra yürüyüş herhalde sık sık olmak zorunda yoksa otururak korkarım daha da alacağım
Allahtan şerbetli tatlı vs sevmiyorum da ordan biraz yırtarım gibi geliyor gerçekten artık yürüyüş şart çünkü bebişler normal kilolora gelmeye başlayacak ve haliyle bizimde tartıda kilomuz artacak ben kafadan kendime 6 kilo biçiyorum bundan sonrası için. Bebekti eşiydi suyuydu derken rahat bir 6 kilo alırım ama gerisi de hayırlısı artık

En pahalıları hepsini denedim benim kızım wee baby kelebek emzik kullandı. İyiki de onu seçmiş çok sık yeniledim 25 aylık iki yasına girmeden kendi bıraktı. Yeni bebişede aynı marka aldım bakalım emicek mi. İlk kızım emmedi ikinci emdi, oğlumuz emicekmi bilemiyorum

Kaç kiloda siniz şuan

Bende kafadan belirlemiştim ama uymadik bu kurala dediğiniz gibi hayırlısı

Çıkmaz insallah olumlu düşün. Kağan Kocatepe nin 22. Hafta videosunun sonunda ayrıntılı ultrason hakkında bilgi vermis, çoğunlukla hersey normal çıkar demisti. Benim günüm de 22+3 de, anca randevu alabildim dr sorun olmaz dedi

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ablam emzik ve biberon almadı, biberonla beslemek zorunda kalmak bebegi memeden iyice uzaklaştırırmıs, yeğenim ilk zamanlar mama yemisti ama biberondan değil, şırıngayla vs degisik tekniklerle verdi ablam ve memeden soğumadi ablamın sütü artana kadar, sonra da bıraktı mamayı zaten, emzirme uzmank danışmanlar da emziği kesinlikle tavsiye etmiyor damak ve cene ve diş gelisimi açısından. İkisini de almadı ve kullanmadi yani ben de almayı düşünmüyorum o yüzden

Ahahahhah güldürdün beni inşallah inşallah hayırlı evlat olsunda

Ben de 6 kilo almışım ve bu boyumla bu kilo coook fazla daha şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…