2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bundan sonrasına çok dikkat etmemiz gerekiyor
Asla edemiyorum ya sabah namazina uyandığımda midem kazınıyor en pratik hemen ekmege çikolata sürüp yiyorum, o şekilde yatsam vicdan azabı çekerim, o saatte uykulu halde daha sağlıklı ne hazırlayabilirim ki ceviz hurma incir de kesmiyor

Ek
Ekmek ve çikolatadan uzak durmak en iyisi peynir salatalık gibi şeyler atiştirsaniz daha iyi olur bence

1.70 boy. 20 nisandaki kontrolde 63.5 kilo çıkmıştım. Simdinkac oldum bilmiyorum. Evdeki tartının pili bitti. Kilo konusunda bende öndeyim sanirim.

1.70 boy. 20 nisandaki kontrolde 63.5 kilo çıkmıştım. Simdinkac oldum bilmiyorum. Evdeki tartının pili bitti. Kilo konusunda bende öndeyim sanirim.
1.75 boy 67 kilo hergün tartılıyorum evde 8 kilo aldım şimdiye kadar 65ten bi günde 67ye geçmişim fln böyle atlayarak gidiyor kilo tatlı ekmek yemiyorum az yiyorum hep bi çaba kilo almamak için akşamları da bişey yemiyorum ama nasıl aldığımı anlamıyorum

1.70 boy 64 kilo oldum hayatımda 55i görmemiştim hamilelik dışında. Şimdi 75i görecek gibiyim. Kilolu olmak çok zormuş o kadar özenirdim bi de. :)

Yanı ben hamile kaldığımdan beri paketli gıda yemiyorum. Tatlı hiçbirşey yiyemiyorum. Zaten ilk 4 ay mide bulantim.cok oluyor ama bu kilo nasıl alınıyor bilmiyorum kızımda 15 kilo almıştım ama çoğu doğumda kalani da mastit olunca kilo kalmamıştı. Geçen sene 7 kilo falan aldım. Gebeliğe kilolu başladım yani. Inşallah bundada kolay veririm.kiloyu

1.70 boy 64 kilo oldum hayatımda 55i görmemiştim hamilelik dışında. Şimdi 75i görecek gibiyim. Kilolu olmak çok zormuş o kadar özenirdim bi de. :)
Hiç özenilecek bir tarafı yok ya. Vücut zayıflığa alışıyor çünkü. Ben gebeliğe direk kilolu başladım. Ne olurum bilmiyorum

1 hazira sonrası idari izinler umarım kaldırılmaz.ben tam 24 haftalık olacağım doktor yazı verecek ama şimdiden strese girdim 28 inde gidicem doktora ama strese girdim şimdiden...şuna hep alt yazı geçiyor haberlerde cumhurbaşkanımız tam normalleşme diyor.mesela yarın idari izinler kalksa 1 Haziran’dan sonramı geçerli olur acaba?

Cep tl daha zararlı diyorlar ben koltuğun kenarına koyuyorum tl gögsümde ve karın hizamda tutmuyorum ama yinede radyasyon gerçi ancak buraya yazarken fırsat oluyor çocuktan ama evde modem açık oluyor onun yaydıklarıda etkiliyordur zanımca

Bende gece komple kapatıyorum uyurken. Eşimin ki kalıyor gerçi ama en azından 1 tane diyorum. Oyle yani korkiyorun valla bu hafta sonu zqten organ tarama var. Insallah bir zarar gormez bebis simdiye kadar

Loshinon düzgün yazamadım ama anne memesine en yakını oymuş biberon olarak kullanacaksanız onu alın diperlerinden emmek daha kolay oluyor ve bebek memeyi reddediyor mrmeden çekmesi güç geliyor emzik bilmiyorum çok dikkat etmedim bir tane almıştım ama vermedim diyebilirim

Esnaf içindir o işyerlerini açar bence birde eylüle kadar yirmi yaş üstü aşılanacak diyorlar o zamanı bulur çoğu kişi aşılanmadan riskli olan insanları işe göndermek çok büyük risk olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…