2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sanmıyorum ya o nasıl bi genelleme yani sonucta sadece başlangıcı bizimkilerden farklı. Hiç duymadım öyle bisey ama bende de o korku var bu aralar Ağustos annelerinden etkilendim sanırım, az bi ağrım olsa hemen tedirgin oluyorum. Normal heralde bu tedirginlikler hiç gecmicek

Sıcak su konusunda bende biraz sıkıntılıyım ben hamamcı bası gibi kaynak su severim gecen dedim yav sen bu sıcak suyla rahatlar pırtlatırsan yavruyu azcık kendine gel diye
hamilelik =evham
Bıkac gundur bogazım yanıyor agzımda aftlar vs olustu, tüm gece kabus görüyorum okadar telas evham durumu oluyor

Evet, tartıda kiloyu alan biz gözüküyoruz ama bebek, eşi, suyu, göğüslerde dolgunluk, ödem bir sürü faktör var. Sağlığın sıhhatin senin de bebeğin de iyi olsun da, gerisi gerçekten önemli değil. Kilo tabi ki alacağız, doğumdan sonra da vereceğiz yavaş yavaş.

İşte ağzı olan konuşuyor. Bir gebeye denmeyecek şey duydum ya Allah yardımcıları olsun erken doğum lafı çok geçiyormuş o grupta. Normal böyle tedirgin olmamız her hamile de vardır bu endişe ne yapalım dua edelim bol bol hepimizin işi rast ve yolunda gitsin

Ben de yaptırdım, diğer testlere gerek yok sadece nifty yaptıralım dedi doktorumuz. İlkinde de doktor önerisi ile yaptirmistik. Oncekinde tüp bebek bunda da yaştan dolayı önerdiler ama demeseler muhtemelen yaptırmazdik canım. Genetik geçmişinizde de korkulacak birşey yoksa herşey yolundadır

Aynı dönem 4 arkadaş hamileydik, ikisi tüp bebek. Normal döllenen arkadaşların suyu az kaldı, kalp atışı yavaşladı diye son kontrolde doğuma aldılar. Biz iki tüp bebek hamilesi kuaföre agdaya bile gittik, planlı sezeryan oldu herşey kader kısmet canım. Hatta ben erken doğum bekliyordum

Yaa zevk meselesi dicem de ıykkk öteki yerler kolay önemli olan orası orası alınmadıktan sonra napim ben
Aynen... eşimle benim ikinci evliliğimiz. Eşime sordum bi gün eski eşin ne yapıyordu diye . Bilmiyorum dedi madam maria dedi ya demek jilet le alıyorlar. Ne kadar önemliyse artık yatak ilşkileri düşünceye bak sen. Acaba hamam tozuda orgazma etki edermi onla devam edelim biz... M MadameMarieCurie

Benim şimdiki gebeliğimde ve bebeğimde sorun yok hamdolsun inş doktorlar birşeyler önerirler faydası olur

NE zor dutumlar dürekli yatmak Allah sabır versin bu durumda olanlara sebep bebekmolunca herşeye katlanır oluyor insan

Ay ben 23 haftada 9 kilo aldım 49 dum 58 oldum doğum sonrası 56 da kalsam yeter çok zayıflamak istemiyorum yaaa 30 yaşındayım 30 yıldır ilk defa 49 un üzerine çıkabildim
Haha bende öyleydim 48 di benm kilom sigarayı bıraktım bi 5 kilo aldım bu çok iyi falan derken bi baktım 60 olmuşum şimdide mümkünse hamilelik diyeti araştırıyorum

Ay ben 23 haftada 9 kilo aldım 49 dum 58 oldum doğum sonrası 56 da kalsam yeter çok zayıflamak istemiyorum yaaa 30 yaşındayım 30 yıldır ilk defa 49 un üzerine çıkabildim
Ya olsun bence zayıflık her zaman iyidir yaş ilerleyince bunu daha iyi anlıyoruz. Ama sen zaten baya zayifmissin dediğin gibi.

Yüzük takıyorsan anlarsın bence ödem olup olmadığını sahsen ben hep ordan anlıyorum bir de sen almasan da karnında çocuk büyüyor onun suyu falan da artıyor derken illa ki alınacak bu kilolar düşünme fazla

Inşallah canım ben iyileştim de annem hastanede yatıyor covid sebebiyle. Iste ona çok stres yapıyorum 15 gündür hep bir stres içindeyim tam da son aylarımız bebeğin kilo almaya başladığı dönemler.
Rabbim şifa versin canım inşaAllah atlatır
Abartmamak şartıyla bence yenebilir. Bende sucuğu çok seviyorum ve iyi marka alıp iyice kızartıp yiyorum napim Her hafta değil ama arada yapıyorum .. su konusu bende de var annelik işte … bir ömür boyu evham yapıcaz

Yaptırmayınca keşke kalıyor insanin aklında valla bende diyorum yaptirsamiydik ama artık büyüdük hafta olarak iş işten geçti
Bende yaptırmadım hiç aklıma gelmedi ultrasonda herşey göxükyor bu testler para tuzağı genetik de değil kromozom bakıyor çogu herşey iyiyse kafana tskma hayırlısı Allahtan anne kanını örnekleme yapıyorlar ama başkası için bu testlerde ancak kromozom ayırt edilir annenin kromozomları düGünse birde aldığı örneklemdr hiç babsğe ait hücre yoksa nasıl olacak bu testler için en uygunu tüp yapıp iki hücre olunca bir hücreyi genetiğe tabi tutmak ama şuan tüp bebek masrafından pahalı bir işlemdir zannımca

O makinalari bilmiyorum ama ben kökünden almak istiyorum öyle olmayınca jiletten bı farkı yok ki.. eldiven icin bile iyice eğilip görmem gerekiyor
Boşuna son haftalarda jilet bile kullanamanız zor artık nasıl olduysaboşverin hormonlarla uğraşmayın kıl tüy olaylarını çok değiştiriyor

Çok araştırdım 20. Haftadan sonra herbatint marka bitkisel boya ile boyadım. Beyazları çok kapattığını söyleyemem ama eskisinden daha iyi oldu tabi. Son ay neden boyanmıyor acaba?
Zararlı diyolar di ama doktora sormadım 20. Haftadan sonra boyayabilirsiniz demişti en son doktor. Ama son ayı sormadım internette okudum sadece

Yok ama kısmet bakalım

Ne güzel siz hayırlısı ile atlatmıssiniz bu süreci ins bizde sizin gibi şanslı oluruz. Neden hastanede 5 hafta yatırdıla

Ne güzel siz hayırlısı ile atlatmıssiniz bu süreci ins bizde sizin gibi şanslı oluruz. Neden hastanede 5 hafta yatırdılar?
İnsallah sizde sag salim evladınıza kavuşursunuz.
Hastanede önlem amaçlı kaldım. Birde erken sancı gelmesin diye Advatan diye bir ilaç verdiler 30. haftam doluncaya kadar. Sonrasında evde dinlendim. Ama keşke 36. Haftaya kadar hastanede kalsaydım dedim sonradan. Çünkü evde ister istemez biraz daha fazla hareket ettim. Bebegim 34. Hafta bitti öyle dogdu. Şükürler olsun sağlıklı doğdu. Biraz küçük olduğu için emzirmekten sorun yaşadık.biberona alıştı hastanede. Emmedi beni. 4 buçuk ay boyunca sütümü sagdim verdim. Hic pes etmedim. Hergün denedim. Sonra 4 buçuk aylık emmeye başladı. Hala emziriyorum Şükürler olsun.

Rahim ağzı kısalığın da gerçekten yatmak çok önemli. Stres yapmadan uzanın dinlenin. Allahin izni ile hicbirsey olmaz.

3 bin tl idi biz yaptircagimiz zaman

Çok geçmiş olsun tekrar.
Zor bir süreç gerçekten. Yatsam bir müddet sonra kalçama sancı giriyor, kalkip az yurunce geçiyor. Genelde oturur-yatar pozisyondayim. Ins sizin gibi mutlu sona ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…