2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hamam tozunu hiç bilmiyorum, ilk kez duydum

Hamam tozunu hiç bilmiyorum, ilk kez duydum
Kile benzer toprak gibi bişey. sanırım toprak bende tam bilmiyorum aslında. macun kıvamına getirip suyla tüylere kullanıyorsun. Tüy dökücü gibi bişey. Bende bi kere merak edince bi tanıdık göstermişti yıllar önce. Öğrenmeiş oluyoruz işte

Kızlaarrr 3 gündür kafamı şu karın çatlağına takıyorum. Yağı sürekli kullanıyorum . Ailemde kimsede çatlak yırtılma olmamış ki 6 kardeşiz annemin hala gençkız gibi göbüşü var , ablamda da yok bana korkma dedi annem ama karnımın gerildiğini hissedince bende çok geriliyorum

valla yüzük düşecek haklısın kendimi telkin edeceğim. bu hafta işlerimi bitirip tatil veriyorum kendime günde yarım saat yürümeye çalışacağım hiç yoktan iyidir

bol bol yağlanmaya çalış derim, buna da yapacak bir şey yok ama umarım yağlar işe yarıyordur gerçekten. bir de genetik diyorlar her şeye rağmen olmaz belki de çatlağın:)

Bisey soracağım size biz simdi eylul anneleriyiz tam mevsim gecisi benmde 5eylul görünüyor erken gec bilemem pijama takimi aldim bitane smdi netten uzun kol aldim dogum sonrasi üsürüm gibisinden oyle derler ya iyi mi rttim kotu mu siz nasil terfih ediceksiniz acaba kafam karisti

Hastane için mi? Ağustos sonu için ince kumaştan uzun kol gecelik+ sabahlık kullanmıştım hastanede. İyi gelmişti. Evde ne bulursam giydim. Emzirmek hararet yaptirdi

Valla ben ablamı gördükten sonra baya korkmuştum resmen harita gibiydi karnı 7 ay boyunca hicbir şey olmadı bir sabah kalktım her yerim çatlamıştı dedi o kadar yağ kullanmış bir de. Bende bu aralar ihmal ettim ama bugün baktım daha bir şey olmamış çok şükür inşallah hiçbirimiz çatlamayız

Ben kısa kollu almayı düşünüyorum ama kafam karışık benimde. Çoğu yerde lohusa teri oluyor sıcak basıyor vs diye okudum ama ben çok üşüyen biriyim hamilelikte ilk 4 ay battaniyeyle gezdim resmen.

Ben 2 lohusa takımı aldım biri uzun kol biri kısa kol ikisi de ince. Ablam da verdi 2 takim onunkiler kışlık kalın. 1-2 tane de önü düğmeli pijama takımı alırım biri kısa kol biri uzun kol.. normalde çok üşüyen biriyim ama evim cok güneş alıyor ve lohusalık terleme vs cok olur sürekli yatakta olunca ilk zamanlar bakalım Allah ağız tadiyla kullanmayı nasip etsin

Ay evet arkadaşımda öyle dedi bi sabah uyandığında bakcalsın göreceksin dedim ama ben ekstra takıntılıyım bu konuda.

Ben kısa kollu almayı düşünüyorum ama kafam karışık benimde. Çoğu yerde lohusa teri oluyor sıcak basıyor vs diye okudum ama ben çok üşüyen biriyim hamilelikte ilk 4 ay battaniyeyle gezdim resmen.
Lohusa teri gece yatarken oluyor. Sabah bakıyosun sırılsıklamsın ama doğum sonrası yazda olsa üşürsün yengemden hatırlıyorum yazın ortasında battaniye istemişti doğumdan sonra bebekte çok üşüyor onuda yanına yatırmıştım anneden sıcaklık alsın diye bebekte üşüyor .

Lohusa pijaması almadım çünkü benim pijama gecelik vs çok fazla var belki 15 tane geceliğim vardır öyle takım. Hastane için 1 saten 1 penye uzun kollu önden düğmeli pijama takımı koyucam doğumdan sonra yorgun ve kan kaybetmiş oluyorsun ya üşürsün o yüzden uzun kollu al bence.kış boyuncada giyersin evde.

Canım yaşadığın yere göre karar ver. Mesela benim doğum Urfa da olacak. Urfada eylül ayı kaynıyor Mecbur kısakollu giyeceğim

Ay öyle mi o zaman uzun kol almakta fayda var ya. Çok teşekkürler böyle böyle tecrübelilerden öğrenicez bir şeyler.

Ay evet arkadaşımda öyle dedi bi sabah uyandığında bakcalsın göreceksin dedim ama ben ekstra takıntılıyım bu konuda.
Ben pek dert etmiyorum diyorum ama içten içe korkuyorum yine de. Ablam 18 kilo almıştı o yüzden o kadar çatladı diyorlar ama bilemiyorum. Ben 5 kilo almışım ama iştahım çok açıldı bakalım sonu ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…