2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sizin için ne güzel olmuş darısı bize inşallah kuruntu yapıyor olurum umarım

Allah daim etsşn
Hamam tozuuu ay ne güldüm etki etmez heraldee

Sizin için ne güzel olmuş darısı bize inşallah kuruntu yapıyor olurum umarım
Canım kesinlikle kuruntu yapıyorsun 2016 ekim annelerindeyken normal doğumu bekliyen tüpbebek annelerinin çoğu 40 haftayı doldurdu. Keyfi sezeryan olanlar 38 i doldurunca oldular genelde. O da erken değil yani.

Canım kesinlikle kuruntu yapıyorsun 2016 ekim annelerindeyken normal doğumu bekliyen tüpbebek annelerinin çoğu 40 haftayı doldurdu. Keyfi sezeryan olanlar 38 i doldurunca oldular genelde. O da erken değil yani.
Ne güzel inşaşlah bizlerde zamanında doğum yaparız onlar gibi

Ay öyle mi o zaman uzun kol almakta fayda var ya. Çok teşekkürler böyle böyle tecrübelilerden öğrenicez bir şeyler.
Geçen yıl 4 aylık bebeğimi kaybetmiştim doğum gibi oldu büyük olunca anne olmadım ama doğum tecrübesi oldu...

Merhaba ben de 2013 nisan annesiyim yıllar yıllar geçmiş buralara uğramayalı, hepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza.. Şimdi neden size cevap yazma ihtiyacı duydum ona geleyim; biz de 3 kardeşiz 2 kız bir oğlan. Ben en büyüğüm 35 yaşındayım , babam 12 yıl önce rahmetli oldu. Babadan kalan tüm mal varlığını annem erkek kardeşime verdi evli ve çocugu var babadan kalan dükkanı bile işletemedi tembellikten ,gelin hanım en son annemin oturduğu eve de göz dikince kayış koptu ben de ,gelinle yüz göz olmadım, anneme ıkına sıkıla söylemeye çalıştım yaptıgı haksızlığı ama bana ne hakaretler etti , dedim malınız da mülkünüz de sizin olsun, cektim gittim. Bir yılı geçti beni ne aradı ne sordu ! inan her şeyine ben ve eşim koştuk, bir yere yemeğe veya gezmeye gitsek muhakkak yanımıza aldık her zaman hep yanında olan bizdik yaptığı bunca haksızlığa rağmen. Ama beni bir yıl kimse aramadı sormadı! Peki üzüntüden bana ne mi oldu, adetten kesildim bu yaşımda ,hem de üreme sistemim çok sağlıklıyken! Bunca zaman sonra yine ben aradım ama inanın hata yaptıgını bile düşünmüyor hala! Demem o ki ,olan bizlere oluyor ne yazık ki.. Bu erkek egemen toplumu eğitmek gerçekten mümkün değil , hele ki büyükleri.. Aslında medeni kanunun sunduğu haklarımızı almak için gidip mahkemeye vermek lazım bunları, ama aile işte olmuyor, kimsenin teşekkür bile ettiği yok malesef! Sağlığınızı düşünün , yavrularınızı düşünün.. Dünya hassas kalpler için bir cehennem gerçekten!

Ben kısa kollu gecelik ve pijama takımı ile sabahlık, hırka götürmeyi düşünüyorum. Doğum esnasında üşüme oluyormuş ama sonra sıcak da basabilir. Benim doğum tarihi 15 Eylül gözüküyor ve Ankara zaten Eylül ayında sıcak oluyor. (Gerçi hazirana girdik hâlâ soğuk ama ) Üşürsem üzerime hırka, sabahlık alırım, daralırsam çıkarırım. Terlemeyi de sevmiyorum çünkü.

Geçen yıl 4 aylık bebeğimi kaybetmiştim doğum gibi oldu büyük olunca anne olmadım ama doğum tecrübesi oldu...
Artik kotu tecrube yok insaallah ben dogum yaptim diye guzel haberleruni alicaz hepberaber
Ben ankara da aralik ayinda kar yagarken dogum yaptim ogluma iyi ki annemi dinleyip pijamayi kisa kollu almisim hayatta terlemeyen ben nasil terlemistim sormayin
Ben icime kisa kollu pijama aldim uzerime de uzun kollu sabahlik almistim iyi oldu terleyince cikardim usuyunce uzerime giydim simdi de oyle yaparim herhalde

Ben kısa kollu almayı düşünüyorum ama kafam karışık benimde. Çoğu yerde lohusa teri oluyor sıcak basıyor vs diye okudum ama ben çok üşüyen biriyim hamilelikte ilk 4 ay battaniyeyle gezdim resmen.
Ben ilk dogumumu temmuzda yapmistim cok sicakti kisa kollu almistim ozaman ama simdi bilemedim birde yaz gelmek bilmedi karadenize havalar hala serin sayilir olmadi birini de kisa kollu alirim havalarn durumuna gore

Duruma gore bitane de kisa kollu alirim ozaman doguma yakin havalarn durumuna gore karar veririm

Tam şuan hamilelik falan 65 oldum ebede 70 olabilirsin normal dedi ama 70 de olmak istemiyorum heryanım çatlicak diye korkuyorum
Bende tam 65 olmusum saglk ocaginda tartildim 27 haftada nurtopu gibi 10 kiloya sahibim artik doguma kadar 70 olup hamileligi noktalamak istiyorum cok amin

Ahahah kıyamam yaSanırım anne olmak böyle bişey hep endişeli olmak bebeği düşünmek. Alışsak iyi olur

Ben ilk dogumumu temmuzda yapmistim cok sicakti kisa kollu almistim ozaman ama simdi bilemedim birde yaz gelmek bilmedi karadenize havalar hala serin sayilir olmadi birini de kisa kollu alirim havalarn durumuna gore
Iyi olur bence de. Her ameliyatta, ameliyat sonrası insan üşüyor ama sonra o üşüme geçiyor. Doğumda da öyle olur büyük ihtimal. Bir de emzirme uğraşı falan terleriz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…