- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #55.681
Herkese sağlıklı, sevgi dolu, mutlu yıllar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Süt peynir yoğurt hala yok bizim beslenme listesinde. Alerjisi vardı diye veremiyorduk şimdi de verelim diyoruz sevemedi tükürüyorKızlar nasılsınız benim bir sorunum oluştu kızım süt ve peynir yemiyor sadece bolca yoğurt yiyordu annemlerle kalırken annem yoğurt mayaliyordu onu yiyordu o gidince sonra babası market yoğurdu verdi ve tükürdü yemedi şimdi sonra mayalasakta yemedi kalsiyum için endişelendim diğer şeylerden alabilir mi acaba badem vs kalsiyum açısından zengin bunu biliyorum.sut alerjisi olanlar vardı sanırım bebekleriniz yoğurt yiyor mu ya da kalsiyum için neler yediriyorsunuz?

Aynıyız nerdeyse ama sallamıyorum hiç sadece yemeyip hep meme istemesi yoruyor beniBizimki hiçbir zaman yoğurt yemedi, hatta bir dönem yedirmeye çalıştım ağız kenarı kızardı doktor bir süre verme dedi ama hiicc yemiyor. Sütte icirmiyorum hiç teklif etmedim. Yaptığım keke ya da pankeke koyuyorum sadece. Peyniri omletine atıyorum o şekilde yiyor, onun harici kefir vermeye çalışıyorum bazen de ayran içiyor binde bir. Sebzeyi zaten ağzına sürmez
 bazen gece açlıktan uyuyamıyor mecbur kalıyor bir şeyler yemeye
 bazen gece açlıktan uyuyamıyor mecbur kalıyor bir şeyler yemeye Hala üç uyku ve geceleri 1 den önce uyumuyor neredeyseO geceki uykusuzluktandir benceya bu uyku isini napicaz 16 ay oldu yetmez mi sorusu beynimde cinliyor.
Tek uykuya gecmek gercekten zormus. Sabah 9 da kalkti, 13 de uyudu,14.20ye kdr uyudu yarisinda emerek. Aksam uykusu 18.40. Boyle olunca da 1 saat uyuyup uyanacak. Dun gece kalkti uyutuyorum ben gidince uyaniyor. Vay benim basima gelenler, cok zorlaniyorum ya.
 İlk zamanlar bile 9 da uyurdu şimdi cozuttu. sanırım dişlerden çünkü aynı anda 20 diş falan geliyordur
 İlk zamanlar bile 9 da uyurdu şimdi cozuttu. sanırım dişlerden çünkü aynı anda 20 diş falan geliyordur  ağzı diş doldu maşallah
 ağzı diş doldu maşallah 

Valla yemek konusunda bende öyleyim yani yapabileceğim bir şey yok, elimden geldiğince her şeyi teklif ediyorum ağzını açmıyorsa geçmiş olsunSüt peynir yoğurt hala yok bizim beslenme listesinde. Alerjisi vardı diye veremiyorduk şimdi de verelim diyoruz sevemedi tükürüyor
Aynıyız nerdeyse ama sallamıyorum hiç sadece yemeyip hep meme istemesi yoruyor benibazen gece açlıktan uyuyamıyor mecbur kalıyor bir şeyler yemeye
Hala üç uyku ve geceleri 1 den önce uyumuyor neredeyseİlk zamanlar bile 9 da uyurdu şimdi cozuttu. sanırım dişlerden çünkü aynı anda 20 diş falan geliyordur
ağzı diş doldu maşallah

sevdiği şeyleri suyunu çıkarana kadar yer, günde 5 tane muz versem 6.yı ister mesela. Ama çorba içmez, sebze yemez. Değişik benimki ya ciğer yiyor, lahmacun yiyor ama peynir zeytin yemiyor mesela
 sevdiği şeyleri suyunu çıkarana kadar yer, günde 5 tane muz versem 6.yı ister mesela. Ama çorba içmez, sebze yemez. Değişik benimki ya ciğer yiyor, lahmacun yiyor ama peynir zeytin yemiyor mesela 
 umuyorum ki düzelecek
 umuyorum ki düzelecek 
O zaman bir sorun yok kalsiyumu başka yerlerden alıyorSüt peynir yoğurt hala yok bizim beslenme listesinde. Alerjisi vardı diye veremiyorduk şimdi de verelim diyoruz sevemedi tükürüyor
Aynıyız nerdeyse ama sallamıyorum hiç sadece yemeyip hep meme istemesi yoruyor benibazen gece açlıktan uyuyamıyor mecbur kalıyor bir şeyler yemeye
Hala üç uyku ve geceleri 1 den önce uyumuyor neredeyseİlk zamanlar bile 9 da uyurdu şimdi cozuttu. sanırım dişlerden çünkü aynı anda 20 diş falan geliyordur
ağzı diş doldu maşallah

Evet cnmO zaman bir sorun yok kalsiyumu başka yerlerden alıyor

Yoğurda pekmez veya reçel koyarak vermeyi denediniz mi pekiBrokolide varmış kalsiyum sanırım şu ana kadarda yoğurdu aşırı yiyordu birden bırakması kötü oldu meyveli yoğurt vs mı denesem bilmediği şeye de ağzını açmıyor zorla ağzına sürüyorum ya da çaktırmadan beğenirse yiyor.

Diş, hastalık biribirine karıştı, kimseye gitmedi babasına bile. Kuzenleri, halalari o kadar iletişim kurmaya çalıştı banamisin demedi. Üstüne iyice istahtan kesildi, sadece beni emdi diyebilirim.
 Diş, hastalık biribirine karıştı, kimseye gitmedi babasına bile. Kuzenleri, halalari o kadar iletişim kurmaya çalıştı banamisin demedi. Üstüne iyice istahtan kesildi, sadece beni emdi diyebilirim.
Bende olmuştu, çok acı çekmiştim. Süt kabarcığı olduğunu da bilmiyordum o zamanlar. Bir süre sonra kendiliğinden geçmişti.Hiç süt kabarcığı yaşayan oldu mu

İlk zamanlar olmuştu bende çok acı verici bişey, Bi video izlemiştim sıcak kompres falan yapıp steril Bi iğneyle ucunu delmeye kabarcığı patlatmaya çalışıyorlardı ben de denedim ama olmadı. Bol bol emzirerek geçmişti ama zorduHiç süt kabarcığı yaşayan oldu mu
bende de oldu. Kendiliginden patlamisti. Sicak dus almistim ama sikmaya cesaret edememistimHiç süt kabarcığı yaşayan oldu mu
Çok haklısın bende sırf bu yüzden gitmek istiyorum hem bir kaç saat dışarı bile çıkarım belki bir iki arkadaşla sohbet ederim banada iyi gelirAnnemlerle uzun süre kaldım genel olarak iyi oluyor bebeğime de iyi geliyor tavsiye ederim ben daha az yorulunca o da iyi oluyor daha iyi ve düzenli ilgilenebiliyorum bana yemek yapma alışveriş ve yemek sonrası temizlik gibi konularda yardımcı oluyorlar birde çocuğa sevgi gösterisi yapıyorlar bunlarda bebeğe iyi geliyor.Birde eşimden başka konuşup iki laf edecek insan oluyor.

mesela patates püresi oguruyor sütle eziyorum onu sonra yoğurtla karıstıyorum
 mesela patates püresi oguruyor sütle eziyorum onu sonra yoğurtla karıstıyorum 

Ben genelde uçan tekme, kafa atma, yumruk atma gibi dertlerle uğraşıyorumSon 1 haftadır saçına toka, lastik taktirmiyor. Saçları sumuklerine yapışıyor
Kahkül kes diye şeytan dürtüyor. Bir yandan da yaza at kuyruğu yaparım diyorum, işin içinden çıkamadım. Varmı böyle derdi olan? :)
 keşke böyle derdim olsa
 keşke böyle derdim olsa 

Mecburiyetten ayakta dolanıyor, ev temizliyor, sürekli yemek yapıyorum. Isteyince değil de mecbur kalınca yapılıyormuş vallahi. Yalnızlık her yaşta zor. Kadıncağız gelince yüzüne kan, canına can geliyor. Bir de ağzı dualı ki.
 Mecburiyetten ayakta dolanıyor, ev temizliyor, sürekli yemek yapıyorum. Isteyince değil de mecbur kalınca yapılıyormuş vallahi. Yalnızlık her yaşta zor. Kadıncağız gelince yüzüne kan, canına can geliyor. Bir de ağzı dualı ki. 
 Inşallah bu yıl da gönlünü yaparak uğurlarız. Evde sohbet, muhabbet edecek birinin olması da iyi oluyor. Inci kuş da bir şeyler yapıp ona "bak, bak" diyor kendini gösterme çabasında. Yalnız sabah 8 de uyanıp 15.00 de öğle uykusuna yattı bugün. Umarım babaanne var diye bunu alışkanlık haline getirmez.
 Inşallah bu yıl da gönlünü yaparak uğurlarız. Evde sohbet, muhabbet edecek birinin olması da iyi oluyor. Inci kuş da bir şeyler yapıp ona "bak, bak" diyor kendini gösterme çabasında. Yalnız sabah 8 de uyanıp 15.00 de öğle uykusuna yattı bugün. Umarım babaanne var diye bunu alışkanlık haline getirmez.