- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #56.341
Merhaba kızlar ben de hepimiz gibi felaketten çok etkilendim, psikolojim çok bozuk sürekli deprem olursa şöyle yaparız böyle yaparız diye kafamda kuruyorum. Hepiniz gibi oğlumun üstünü örterken üşüdü mü diye kontrol ederken utanır oldum. Gördüğüm her depremzede bebeği emzirmek ısıtmak istedim.. Ne denir ki Allah selamet versin güç kuvvet versin bir daha da yaşatmasın böyle afetler inşallah..
Bu akşam oğlum kulağını tutup ağlamaya başladı, genelde bişey yerken oldu, götürdük ve kulakta sıvı birikmiş. Enfekte değilmiş ama kulaktaki basınç artmış. Alerji ilacı ve burun spreyi verdi.. alerji ilacı ne alaka bilmiyorum ama yarın alıcaz mecbur başlıca inşallah ilerlemez..
Yatarak emzirmekten olur dedi dr. Ben 13 aydır gece full yatarak emziriyorum o şekilde uyutuyorum bunu bırakmak çoook zor olucak..
Bu akşam oğlum kulağını tutup ağlamaya başladı, genelde bişey yerken oldu, götürdük ve kulakta sıvı birikmiş. Enfekte değilmiş ama kulaktaki basınç artmış. Alerji ilacı ve burun spreyi verdi.. alerji ilacı ne alaka bilmiyorum ama yarın alıcaz mecbur başlıca inşallah ilerlemez..
Yatarak emzirmekten olur dedi dr. Ben 13 aydır gece full yatarak emziriyorum o şekilde uyutuyorum bunu bırakmak çoook zor olucak..