• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende e bebekten humana cayi aldım. Kizimda cok kullanırdım ise yarardı gaza da iyi gelirdi onu da yanıma alicam bi paket
Evet onuda duydum ben rezeneden memnun kalmıştım. Aynı zamanda ödem atmaya da yardımcı olduğu için kilo vermeyi de hızlandırıyor. Süt konusunda sıkıntı yaşarsam humana aklımda
Sıcak su da verirler herhalde ya devlette bile istemiştik vermişlerdi kahve içmiştik🤣 benim oğluş da aralık bebişi ama oğlanlar çok terliyor gerçekten belkide bu kız üşüyen bir bebiş olacak dediğin gibi deneyerek göreceğiz bakalım 🤷‍♀️ emzirme sütyeni üstten açılan pijamalar için yazın iyi oluyor içime atlet giyersem aşırı sıcak basıyor bana çünkü. Atlette alttan açıp emzirince göbeği kapatıyor o yönden iyi artık kim nasık kullanacaksa ona göre alacak 🥰
Ben işimi garantiye alayım daa..😁 aynen canım kim nasıl rahat edecekse onu alır. İnşallah hepimiz sorun yaşamadan sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. Bol boll sütümüz olsun bebeklerimiz gazsız uslu uyuyan bebekler olsun. Aminnn.🤲

Bşde ben simdiden göğsüme tahın yagı sürmeye başladım ara ara ,sonra ıslak mendılle temızlıyorm kuru kabuk kabuk olmuş . umarım fayda görürüm yara olmaz ,yapan var mı bu tarz şeyler ?

Ay bende merak ediyorum bu konuyu benimkide en son önden gidiyordu gövdesi,ama ben normal doğum istiyorum yaa hayırlısı ile inş ,sezeryan istemiyorum😕
Aynen bende yaa. Tabi mecbur kalırsak başka çaremiz yok ama dualarımda hep normal doğum yapmak var. İnşallah isteyen herkes normal yapabilir.❤

Kızlar tansiyon yüksekliği sorun oluyor ya düşüklüğüde sorun olur mu. Neden oluyor bilmiyorum hastanede 14/8 falan çıkıyor bazen doktor düzenli ölç dedi evde ölçtüğümde 10/4 yada 10/5 çıkıyor 🤷🏽‍♀ bir kaç gündür böyle. Hemşire bana 14 üstü görürsen hastaneye gel dedi ama düşük çıkması hakkında hiç konuşmadık.
Benim hamileliğin başından beridir hep düşük,9,10 larda geziyor ,doktora sordum tuzlu ayran iç dedi,bir sıkıntı görmedi,düşük olması sıkıntı değilmiş inş.

Ay canım çok teşekkür ederim😘😘 görünüşü falan güzel duruyor.gule güle kullansın bebis. Bende bu rengini siparis vericem inşallah. Nasıl beyendin mi sen . Ne kadara aldınız
900e almıştım ben 2 ay önce. Bende beğendim sade kullanışlı duruyor, bakalım kullanınca da memnun kalırız inşallah

Evet daha spor ve şık duruyor ayrıca anne yanı olma özelliği çok güzel her park yatakta yok,bizde koyu gri sipariş vermiştik ama açık gri geldi oda çok hoşumuza gitti o yüzden değiştirmedik ,krem rengi fotoğrafta farklı birde youtubede videoda izledim orada farklı duruyor,krem ve gri arasında kaldık en son griyi seçtik 😇
Güle güle kullanın canım. Birde bu aldigin yatağın bambu ve normal olanı var. Hangisini tercih ettin

Kafasi 3 hafta önden gidiyor canım. Ve biraz iri benim bebek. Doktor doğum seklini etkileyebilir dedi. Normal.dogum zorlayabilir dedi ama ilerleyen haftalarda daha net konusuruz dedi bakalım 🤗💕
Merhaba canim, yazini gorunce yazmak istedim. Bende bugun doktordan ciktim, bebegim adete gore 23 gun onden gidiyor, gebelik sekerim vardi, diyetle kontrol edemedim. İnsulin baslayacagim bugun.
suan bebek 34+4 2400 gram gorunuyor. Doktor cok moralimi bozuyor. Sizin doktorunuz da moralinizi bozuyor mu? Kafa olcumuzde 35+2 cikmis, adete gore 31+2yim.
Tup bebek annesiyim. Baska doktora mi gitsem ne yapsam?

Devlette sezeryan olan var mı ? Ben ilkini özelde yaptım sonta falan narkozsan sonra takıldı hıssetmedm , devlette uyanıkken takılıyo ve cok agrı yapıyo dediler dogru mu, baya baya gerılıyorum bu konuda 🙄
Ben serklaj ı devlette oldum bayıldıktan sorna takıldı.. Çıkarırken de derin nefes al dedi hemşire çok kolay oldu çıkması acımadı hiç.
Kızlar nst te şancı çıkıyor galiba doğuma gircem bana dua edin
Canım hakkımızda hayırlısı ne yaptın gelişmeleri yaz bize..

Merhaba canim, yazini gorunce yazmak istedim. Bende bugun doktordan ciktim, bebegim adete gore 23 gun onden gidiyor, gebelik sekerim vardi, diyetle kontrol edemedim. İnsulin baslayacagim bugun.
suan bebek 34+4 2400 gram gorunuyor. Doktor cok moralimi bozuyor. Sizin doktorunuz da moralinizi bozuyor mu? Kafa olcumuzde 35+2 cikmis, adete gore 31+2yim.
Tup bebek annesiyim. Baska doktora mi gitsem ne yapsam?
Ne diyor da bozuyor moralini?
Bende de gebelik şekeri var diyetle kontrol edemeyince 1 ay evvel filan insüline başladık tam kontrollü sayılmaz ama suyu filan yerinde bebeğin sıkıntı yapmıyor Dr. Um

Back
X