- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
AynenGece boyu doğumla alakalı şeyler gördüm doğum yaptım bebek emzirdim. Gece rüyasını görüp sabah böyle hala bekliyor olmak çok zoruma gitti. Benim baya var bide doğuma. Size heveslenip duruyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenGece boyu doğumla alakalı şeyler gördüm doğum yaptım bebek emzirdim. Gece rüyasını görüp sabah böyle hala bekliyor olmak çok zoruma gitti. Benim baya var bide doğuma. Size heveslenip duruyorum.![]()
Ayy gözün aydın, hayırlısıyla sag salim evladına kavuş inşallahKızlar nst te şancı çıkıyor galiba doğuma gircem bana dua edin
Evet onuda duydum ben rezeneden memnun kalmıştım. Aynı zamanda ödem atmaya da yardımcı olduğu için kilo vermeyi de hızlandırıyor. Süt konusunda sıkıntı yaşarsam humana aklımdaBende e bebekten humana cayi aldım. Kizimda cok kullanırdım ise yarardı gaza da iyi gelirdi onu da yanıma alicam bi paket
Ben işimi garantiye alayım daa..Sıcak su da verirler herhalde ya devlette bile istemiştik vermişlerdi kahve içmiştikbenim oğluş da aralık bebişi ama oğlanlar çok terliyor gerçekten belkide bu kız üşüyen bir bebiş olacak dediğin gibi deneyerek göreceğiz bakalım
emzirme sütyeni üstten açılan pijamalar için yazın iyi oluyor içime atlet giyersem aşırı sıcak basıyor bana çünkü. Atlette alttan açıp emzirince göbeği kapatıyor o yönden iyi artık kim nasık kullanacaksa ona göre alacak
![]()
Rabbim yardımcın olsun,tek seferde kurtulursun inş canım,çok heyecanlı,bizlerede dua et k.klubü olarakKızlar nst te şancı çıkıyor galiba doğuma gircem bana dua edin
Aynen bende yaa. Tabi mecbur kalırsak başka çaremiz yok ama dualarımda hep normal doğum yapmak var. İnşallah isteyen herkes normal yapabilir.❤Ay bende merak ediyorum bu konuyu benimkide en son önden gidiyordu gövdesi,ama ben normal doğum istiyorum yaa hayırlısı ile inş ,sezeryan istemiyorum![]()
Benim hamileliğin başından beridir hep düşük,9,10 larda geziyor ,doktora sordum tuzlu ayran iç dedi,bir sıkıntı görmedi,düşük olması sıkıntı değilmiş inş.Kızlar tansiyon yüksekliği sorun oluyor ya düşüklüğüde sorun olur mu. Neden oluyor bilmiyorum hastanede 14/8 falan çıkıyor bazen doktor düzenli ölç dedi evde ölçtüğümde 10/4 yada 10/5 çıkıyor♀ bir kaç gündür böyle. Hemşire bana 14 üstü görürsen hastaneye gel dedi ama düşük çıkması hakkında hiç konuşmadık.
Sağlıkla al kucağına inşallah. Haftanda çok güzel sıkıntı yaşamadan evladınla evine dönersin.❤Kızlar nst te şancı çıkıyor galiba doğuma gircem bana dua edin
Benim hamileliğin başından beridir hep düşük,9,10 larda geziyor ,doktora sordum tuzlu ayran iç dedi,bir sıkıntı görmedi,düşük olması sıkıntı değilmiş inş.
İnşallah hiç sorun olmaz.![]()
900e almıştım ben 2 ay önce. Bende beğendim sade kullanışlı duruyor, bakalım kullanınca da memnun kalırız inşallahAy canım çok teşekkür ederimgörünüşü falan güzel duruyor.gule güle kullansın bebis. Bende bu rengini siparis vericem inşallah. Nasıl beyendin mi sen . Ne kadara aldınız
Kızlar nst te şancı çıkıyor galiba doğuma gircem bana dua edin
Bebeğin gelişimi 1 hafta önde gitmesi doğm tarihini öne çeker mi bilginiz var mı
Hayırlısıyla gelsin bebişin inşallahKızlar nst te şancı çıkıyor galiba doğuma gircem bana dua edin
Güle güle kullanın canım. Birde bu aldigin yatağın bambu ve normal olanı var. Hangisini tercih ettinEvet daha spor ve şık duruyor ayrıca anne yanı olma özelliği çok güzel her park yatakta yok,bizde koyu gri sipariş vermiştik ama açık gri geldi oda çok hoşumuza gitti o yüzden değiştirmedik ,krem rengi fotoğrafta farklı birde youtubede videoda izledim orada farklı duruyor,krem ve gri arasında kaldık en son griyi seçtik![]()
Merhaba canim, yazini gorunce yazmak istedim. Bende bugun doktordan ciktim, bebegim adete gore 23 gun onden gidiyor, gebelik sekerim vardi, diyetle kontrol edemedim. İnsulin baslayacagim bugun.Kafasi 3 hafta önden gidiyor canım. Ve biraz iri benim bebek. Doktor doğum seklini etkileyebilir dedi. Normal.dogum zorlayabilir dedi ama ilerleyen haftalarda daha net konusuruz dedi bakalım![]()
Ben serklaj ı devlette oldum bayıldıktan sorna takıldı.. Çıkarırken de derin nefes al dedi hemşire çok kolay oldu çıkması acımadı hiç.Devlette sezeryan olan var mı ? Ben ilkini özelde yaptım sonta falan narkozsan sonra takıldı hıssetmedm , devlette uyanıkken takılıyo ve cok agrı yapıyo dediler dogru mu, baya baya gerılıyorum bu konuda![]()
Canım hakkımızda hayırlısı ne yaptın gelişmeleri yaz bize..Kızlar nst te şancı çıkıyor galiba doğuma gircem bana dua edin
Ne diyor da bozuyor moralini?Merhaba canim, yazini gorunce yazmak istedim. Bende bugun doktordan ciktim, bebegim adete gore 23 gun onden gidiyor, gebelik sekerim vardi, diyetle kontrol edemedim. İnsulin baslayacagim bugun.
suan bebek 34+4 2400 gram gorunuyor. Doktor cok moralimi bozuyor. Sizin doktorunuz da moralinizi bozuyor mu? Kafa olcumuzde 35+2 cikmis, adete gore 31+2yim.
Tup bebek annesiyim. Baska doktora mi gitsem ne yapsam?
Gelişme var mı ne durumdasın canım?Kızlar nst te şancı çıkıyor galiba doğuma gircem bana dua edin