• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde karnim sertlesmeye basladi ve altta agri adet gibi hatta bazen daha cok ama ben normal bekledigim icin kendimi strese sokmuyorum zaten biliyorum bunlar yalanci kasilma bende.. bence benimki 40 doldurcak gibi😂 once gelir diye korktum simdide gelmek bilmez😁

Allah razı olsun hepinizden kızlar hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah agrım 2 gündür hafif aşağıda kasılma oluyordu ama hep olan bişeydi ben kontrol amaclı gitmiştim şancı çıkıyor diyince agrım hafif olmaya başladı ama alttan muayne berbattı onu diyim
Cnm alttan muayene neden yapti sen basindan beri sezeryanmi istiyordun ozaman pek yapmiyorlar ondan sordum:)

ya bu bebekle konuşmanın cidden işe yaradığını duymuştum. bende mi konuşsam ama daha erken şimdi sözümü dinleyeceği tutar.🤣🤣
Valla ben çoktan başladım konuşmaya,doğum zamanın gelince sen bana yardım etceksn,ben sana yardım edicem çok güzel çok kolay bir doğum olcak inş. sonra hemencik birbirimize kavuşcaz,sarılcaz vb. gibi konuşuyorum,inşallah işe yarar 😂😂

Valla ben çoktan başladım konuşmaya,doğum zamanın gelince sen bana yardım etceksn,ben sana yardım edicem çok güzel çok kolay bir doğum olcak inş. sonra hemencik birbirimize kavuşcaz,sarılcaz vb. gibi konuşuyorum,inşallah işe yarar 😂😂
maşallah sana yaa. ben konuşma işini pek beceremiyorum. kuran okurken sesli okuyorum o zaman çok tepki veriyor arada seviyorum kızımı konuşturuyorum o kadar. 😁

Be
Ben de hurma yiyorum 4 tane , squat,yürüyüş yapıyorum evde. 18 mayisda randevum. 37 haftalıgm
bugün randevum vardı bebek daha kanala inmemiş. Sizin kanalda mi
Bilemiyorum en son 2 hafta önce gittim randevum bayrama denk geldi diye gidemedim haftaya bakicaz işte ondan uğraşıyorum en azından kanala girsin diye ama son 1 aydır baş aşağı zaten umutluyum o yüzden

Allah razı olsun hepinizden kızlar hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah agrım 2 gündür hafif aşağıda kasılma oluyordu ama hep olan bişeydi ben kontrol amaclı gitmiştim şancı çıkıyor diyince agrım hafif olmaya başladı ama alttan muayne berbattı onu diyim
Eğer benim olduğum muayene gibiyse gerçekten alttan muayene berbat bayağı acıtmıştı 🙁

Eğer benim olduğum muayene gibiyse gerçekten alttan muayene berbat bayağı acıtmıştı 🙁
Niye acıttı ki sen mi kasmıştın kendini doktor mu zorlamıştı? Ben vajinismusu tam yenememişken hamile kalmıştım ilk normal olacak diye kaç kere alttan muayene olmuştum hiç acıtma olmamıştı o haldeyken bile

Canim, insallah yarin hayirlarla kavusursun bebisine. Dualarimiz seninle. Cok kolay ve guzel gecsin. Toparlaninca da bize yaz, merak ederiz hepimiz🤗🤗

alttan muayenede kendinizi kasmassanız çok zorlanmazsınız. inşallah hepimiz kolay geçiririz evet hoş bir durum değil heleki o çıktığımız şeyden nefret ediyorum ama napalım kadın olmanın zorluklarından biride bu. sadece hamilelikde de değil üstülek fazla kanaman olur alttan muayene adet olmazsın alttan muayene yaran ağrın olur alttan muayene.🤦🏽

Back
X