2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
canım baya ilerledi haftan hala erken doğum riskin var mı. Nasılsın nasıl gidiyor.
Dün alttan acılmaya rahim hunileşmesine bakmadı canım rahatsız etmeyelim bebegi rahatı iyi 2 hafta daha sabrettimi tamamdır dedi pruloton igne kullanıyorum 1 tane kaldı belki tekrar yazmam igneden dedi bakalım 19 mayısta gene kontrolüm var hepimiz saglıcakla kavuşalım inşallah minnaklara

Bende birşey anlamadım ramazandan ama aynen haklısın bebek zaten 40 günde anca toparlar kendisini bakalım biz gideriz kurbanda herhalde Bursaya kendi ailemin yanına

Canim kolay hayırlı bir doğumun olur inşallah. Rabbim yardımcın olsun

Aramızda 2 gün var biz en son doğurcz sanırım benim sezeryan olunca erken alcklar bide gelişimi 10 gün önden gidiyor 18 haziran gibi aldırmayı düşünüyorum. Doktora gittiniz mi kilosu nasıl bebişin
Ahhahaha
Benim normal doğum canım. Ne zamanolur hiç bilmiyorum ama inşallah çok da beklemem.
En son 32 haftalıkken gittim canım 2400 gr dı. 21 rinde yine randevum var bakalım ne diyecek. Senin kilosu kaç sezeryanı isteğe bağlı öne çeke biliyormusun 38 39 olmadan almıyor diye biliyorum doğum başlamadıysa tabi.

Yaa işte en iyi tepkii. bende yolu düşünüyorum.

Lamiyaa cnm sen naptin nasil oldun
Sagol bitanem sordugun için bugun randevum var saat 5 te iyiyim bebekte iyi herhalde baya hareketli bakalim doktor ne diycek. Sabahlari ellerim baya sis bir vaziyette oluyorlar. Karincalaniyor çok rahatsiz edici birsey. Az kaldi umarim fazla bekletmez beni Azadim sen nasilsin ??

Aminn canım inşallah. ❤
Bende birşey anlamadım ramazandan ama aynen haklısın bebek zaten 40 günde anca toparlar kendisini bakalım biz gideriz kurbanda herhalde Bursaya kendi ailemin yanına
Bizde Eskişehir den bursaya gideriz su yolu yaptık biz 2 saat koymuyor artık her ay yol geldiğimiz için. bakalım neler olacak.

Saglıcakla kucagına al canım inşallah herşey güzel gecer Hazirandan cok mayıs anneleri topigi olcaz sanırım bebekler aceleci cıktı

Bu arada göbeğim hiç dogum yapmış gibi değil nasıl girdiysem öyle sok olacaksınız ama sadece 4 kilo gitmiş benden. En az 8 kilo gider diyordum
Yonca bebek kaç kilo doğdu ? Onun kilosu gitmiştir ve plasenta şuan sadece. Bi hafta fln bekle görceksin vucüt o şişkinliğini atacak yorgunluğunu, 40 gün lohusa yani o pis kanı atacak rahat ol bir ay sonra 10 kilo gitmiş olur

Doktordan sonra bizede yaz cnm insallah iyidir bebiş bende ayni vaziyetteyim huzursuzluk basladı bende uyuyamiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…