- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 133
- 34
Dün alttan acılmaya rahim hunileşmesine bakmadı canım rahatsız etmeyelim bebegi rahatı iyi 2 hafta daha sabrettimi tamamdır dedi pruloton igne kullanıyorum 1 tane kaldı belki tekrar yazmam igneden dedi bakalım 19 mayısta gene kontrolüm var hepimiz saglıcakla kavuşalım inşallah minnaklaracanım baya ilerledi haftan hala erken doğum riskin var mı. Nasılsın nasıl gidiyor.
Bende birşey anlamadım ramazandan ama aynen haklısın bebek zaten 40 günde anca toparlar kendisini bakalım biz gideriz kurbanda herhalde Bursaya kendi ailemin yanınaGünaydın kızlar.
Ramazan geldi derken şimdi de gidiyor. Oruç tutmadığım için hiç bir şey anlamadım ben bu sefer. Beni gören herkes şimdiden doğum hesaplamasına girmeye başladı. Haziranın sonunu benden çok onlar bekliyor gibi.
Eşimle bayramlarda memlekete giderdik geçen sene istemedim diye gitmedik bu sene sebebim olmasına rağmen sürekli gelin bir şey olmaz havasındalar. Eşimde istiyor ama en başta olmaz dediğim için bir şeyde diyemiyor bana. Kurban bayramında daha belki 40 bile çıkmamışken yollarda kötü olurum diye direk kestirip atıyorum siz olsanız ne yaparsınız. Bebek 2 yada 3 aylık olmuş olsa çok takmam ama daha minicik olacak ayrıca bide nasıl bir bebek olacak sıkıntı yaşıycaz mı onu bile bilmiyoruz. Ben haklıyım dimii.
Canim kolay hayırlı bir doğumun olur inşallah. Rabbim yardımcın olsunSezeryan canım aslında 20 sine gün vermişti ama sancılarım vardı 3 cm de acilmam varmış beklemeyelim dedi yarış verdi bekliyorum ikinci doğumum olacak ilki sezeryandi zaten oyuzden buda sezeryan olacağı için riske atmak istemedi
AhhahahaAramızda 2 gün var biz en son doğurcz sanırımbenim sezeryan olunca erken alcklar bide gelişimi 10 gün önden gidiyor 18 haziran gibi aldırmayı düşünüyorum. Doktora gittiniz mi kilosu nasıl bebişin
Yaa işte en iyi tepkii.Canim 13 14 saat ne demek valla yolda ölürüm ben kesin.hamile olmasam bile ölürümyenidogan bebeyle gitsem cenazemi kaldirirlar biz ailelere 2 saat uzaklıktayız.önceki tayin yerinde 7 8 saatti uzaklık. O yol bana ölüm gibi gelirdi.
Sagol bitanem sordugun için bugun randevum var saat 5 te iyiyim bebekte iyi herhalde baya hareketli bakalim doktor ne diycek. Sabahlari ellerim baya sis bir vaziyette oluyorlar. Karincalaniyor çok rahatsiz edici birsey. Az kaldi umarim fazla bekletmez beni AzadimLamiyaa cnm sen naptin nasil oldun
Aminn canım inşallah. ❤Dün alttan acılmaya rahim hunileşmesine bakmadı canım rahatsız etmeyelim bebegi rahatı iyi 2 hafta daha sabrettimi tamamdır dedi pruloton igne kullanıyorum 1 tane kaldı belki tekrar yazmam igneden dedi bakalım 19 mayısta gene kontrolüm var hepimiz saglıcakla kavuşalım inşallah minnaklara
Bizde Eskişehir den bursaya gideriz su yolu yaptık biz 2 saat koymuyor artık her ay yol geldiğimiz için.Bende birşey anlamadım ramazandan ama aynen haklısın bebek zaten 40 günde anca toparlar kendisini bakalım biz gideriz kurbanda herhalde Bursaya kendi ailemin yanına
Saglıcakla kucagına al canım inşallah herşey güzel gecerSezeryan canım aslında 20 sine gün vermişti ama sancılarım vardı 3 cm de acilmam varmış beklemeyelim dedi yarış verdi bekliyorum ikinci doğumum olacak ilki sezeryandi zaten oyuzden buda sezeryan olacağı için riske atmak istemedi
37 haftaya giren doğuruyor Maşallah. Kendimdende aynı performansı bekliyorum.Saglıcakla kucagına al canım inşallah herşey güzel gecerHazirandan cok mayıs anneleri topigi olcaz sanırım bebekler aceleci cıktı
Yonca bebek kaç kilo doğdu ? Onun kilosu gitmiştir ve plasenta şuan sadece. Bi hafta fln bekle görceksin vucüt o şişkinliğini atacak yorgunluğunu, 40 gün lohusa yani o pis kanı atacak rahat ol bir ay sonra 10 kilo gitmiş olurBu arada göbeğim hiç dogum yapmış gibi değil nasıl girdiysem öyle sok olacaksınız ama sadece 4 kilo gitmiş benden. En az 8 kilo gider diyordum
Bizde de feribotta 2 saat sürüyor cok birşey yokAminn canım inşallah. ❤
Bizde Eskişehir den bursaya gideriz su yolu yaptık biz 2 saat koymuyor artık her ay yol geldiğimiz için.bakalım neler olacak.
Herhalde bende öyle olurum ama bir yandan da hep erken dogum diye korktuk 40 haftayı bekler cıkmak istemezse diyorum37 haftaya giren doğuruyor Maşallah. Kendimdende aynı performansı bekliyorum.
Gözün aydın ,planlı mı yatış yapıldı daha 37 haftadasın ?Kızlar yatisim yapıldı doğuma girecem dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
insan oğlu işte erken erken diyip durduk şimdide zaman geçtikçe gecikti demeye başlarız.Herhalde bende öyle olurum ama bir yandan da hep erken dogum diye korktuk 40 haftayı bekler cıkmak istemezse diyorum
Merak etme cnm bence bende en sonlarz kalcamAh bendee bendee. Benim korkum doğurmak değil en sona benim kalacak olmam.
Batır batır dökülüyoruz hazirana girmeden.
Yoldaşım benimm.Merak etme cnm bence bende en sonlarz kalcamikimiz beraber dogururuz artik
Maşallh, kaç kilo almıştın bende aynı sen gıbıyım baya şiştim ama 13 kilo da aldımKızlar size bir adet tosbik ben bırakıyorum.
Doktordan sonra bizede yaz cnm insallah iyidir bebiş bende ayni vaziyetteyim huzursuzluk basladı bende uyuyamiyorum :)Sagol bitanem sordugun için bugun randevum var saat 5 te iyiyim bebekte iyi herhalde baya hareketli bakalim doktor ne diycek. Sabahlari ellerim baya sis bir vaziyette oluyorlar. Karincalaniyor çok rahatsiz edici birsey. Az kaldi umarim fazla bekletmez beni Azadimsen nasilsin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?