2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet canım haklısın hemde çok haklısın. Birde kırkı çıkmadan mecbur kalmadığın sürece bebeğin sağlığı içinde seyahat etme hava değişikliği olmasın benim kuzenim 40 ı çıkmadan kız kardeşinin düğünü için memleketlerine gitmişti, bebek hava değişimi yorgunluktan kan zehirlenmesimiydi tam hatırlamıyorum geçmiş zaman öyle bi durum yaşadı memleketlerinde bir hafta on gün hastanede yatmak zorunda kaldı bebekleri, çok pişman oldu ama nasip öyleymiş. Aynı zamanda gebelik sürecindeki seyahatlerde de allah korusun ne zaman nasıl doğum yapacağın belli değil hepimiz haftalarımıza yaklaştık riske atıp düzenini bozma bence.

Ay allah korusun. cidden çocukların hasta olması en korktuğum şey. bende böyle düşünüyorum beklenen gibi gidip bayram kutlayamam bile çünkü daha çok yeni bir düzene alışmaya çalışıyor olucam. ayrıca yol çok uzun en az 13 14 saat. eşime üzüldüğüm için bazen düşünür gibi oluyorum ama haklısın en iyisi hiç ama hiç düşünmemek olur.

Günaydın canım.
Geçen sene de ramazan kapalıydı sanırım. Sokağa çıkma yasağı olmuştu heralde biz hiç yeltenmedik gitmeye. Kurbanda gittik. Bir de ekimde bir daha gittik. Benim ilk hamilelik günlerimde :)

Kurbana bizim 40ımız çıkıyor inşallah o tarihlerde. 40ını eşimin memleketinde çıkarıcaz diye heves ettik açıkçası.

Ama senin daha 1 aylık bile olmamış olursa zorlanabilirsin belki.

Kızlar anca yazabildim kusura bakmayın şimdi size durum bildirimi yapacağım. Hastaneden çıkıyoruz bugun ama gaz çıkaramadım.hala sıvı besleniyorum doktor izniyle cıkacam. Bebiş emmek istiyor ama gögüs ucumu tutamıyor gogsume mama damlatarak emdıriyorum.sütüm de minik minik gelmeye basladı arttırsın diye bol bol sağıyorum.sezaryen sandığım kadar zor değilmiş tek sıkıntı o ilk ayağa kalkmak ve yürüyüş kanama da cok olmadı öyle. Annelik cok baska bir duyguymuş bir damla fazla emsin diye saatlerce süt sagabilirim. Rabbim hepinize sağlıklı doğum nasip etsin

Ah canım ya. Valla gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sen kurtuldun sıra bizde.
benim de konu sezaryene gidiyor diye korkuyorum. Sevindim bunu duymaya. Ve sabırsızlanıyorum artık ben de anne olmak için.

Ben kan aldırırken bile bayılan biriyim. İğne biraz acıttı yalan yok 10 saniyeye uyustum.çekişme ittirme onlar hissediliyor ama acı yok .5 dk ya bebek cıktı yanağıma koydular o his bambaşka.sonra bebek gitti 30 dk dikiş işleri sürdü 8 saat hareketsiz kaldım sonrası ilk adım atma falan

O zaman hiç riske atma bahsettiğim kuzenimde ankara’dan antep’e gitmişti o yol bile 10 saatti seninki daha uzun. Birde olduda orda kontrole gitsen seni 30. Haftayı geçtiğin için ve geçmiş sürecini bilmedikleri için periontolojide devam ettiriyorlarlar sanırım geçen ben bi başka hastaneye gittim bana bunları dediler ordan biliyorum. Söylediklerim seni huzursuz etsin diye değil kararının ne kadar yerinde olduğunu ve vicdanının rahat etmesi için söylüyorum hiç yorma kendini dönüşünde daha ağırlaşmış olacaksın gerekirse yarım elma gönül alma sene sonu fırsat bulursanız gidersiniz. Benim ailemde ankara’da ben eskişehirdeyim ama bende kurban bayramında seninle aynı sebepten gitmeyeceğim az önce eşimin annesi aradı bayramda köye gelin diye ki köyleri çok yakın biz yinede düzenimizi bozmak istemedik ne olur ne olmaz malum yaşlılar anlamıyor pandemi yasaklar herşeyin olurunu kolay düşünüyorlar darılıyorlar ama bizim en büyük gelemeyiz deme sebebimiz doğum ya erken olursa rezil olmayalım oldu bişey diyemediler, gönül hep birlikte olmayı ister bayramda ama bu bayram iki sebebimiz var birincisi korona ikincisi yavrularımız sen rahat ol eşin içinde en iyisi böyle olur üzülme

canım 40 çıkmış bile olsa yol çok uzun o beni çok zorlar. bide nedense gidip o halimle insanlarla uğraşmak hiç istemiyorum. sadece eşimin ailesi değil halası amcası falanda aynı evde olacak. dedenin evine gidiliyor bize özel bir ev değil. İnşallah sen gider çok güzel vakit geçirirsin. ❤

Son düzenleme:
Ya işte gitmemem için bir sürü sebep var aslında ama eşim için bazen yumuşuyorum yoksa ben direk kestirip atmıştım. Başka zaman olsa ailesi 40 lı çocuk dışarıya çıkmaz diye tutturur şimdi eşime illa ediyorlar gelin diye. Ben istemedikçe eşim asla kabul etmez ama yinede acaba gitsem mi diyordum şimdi iyice emin oldum. Teşekkür ederim cevabın için.❤

Geçmiş olsun artık sen de bir annesin yavrunla sağlıklı mutlu günlerin olsun ay her doğumda duygulanıyorum kayısı hoşafını tavsiye ederim gaz sorunu için cnm. Senin için zor olanı atlattın bundan sonrası artık annelik içgüdüsüyle ilerleyecek inşaallah

Yaa taze anne seni. zor olan geçti gitti şimdi evladınla musmutlu günlere yol alacaksın. İnşallah emme işini de yoluna koyarsın. Gaz için kayısı hoşafı diyor herkes. Bizim yerimizede bebeğini kokla öp. Yaa bendee istiyorum ya.

Maşallah ya kolaycana atlatmışsın ne güzel

Darısı başımıza inşallah

Aaaa bi de 12-13 saat yol yazmışsın çok uzunmuş. Bizim de 8 saat gerçi. Ama dede evi değil tabi kargaşa yok. Eşimin annesi babası kardeşi bir evde. Bir de 5 odalı 250m2 bir ev yani. Bahçe var. Kendi evimden bile daha rahat ediyorum. Öyle kimseye gitmeyiz etmeyiz zaten pandemi var evde bebek var diye. Kaynanam da hamarat kadındır bakar bize benim 10 gün kalasım var o yüzden

Canım bencede gitme
Yol çok uzun o kadar saat arabada çok eziyet çekersiniz
Ordada düzen değişir huzursuz olursunuz

Maşallah gözünüz aydın,ne güzeldarısı hayırlı bir şekilde bizlere

Gözün aydın canım, Rabbim bixzede sağlıklı doğum nasip etsin

Bazen ortamda senin canını sıkacak biri bulunmuyorsa,gittiğin yerde yemek aş senden beklenmiyorsa bebek küçükken biryerlere gitmek yatılı iyi oluyor canım.kendi evinde sadece bebek bakmak olmuyor işin evde herşey sana bakıyor zaten gece de uyumamış olabiliyorsun,ama öyle bir yerde kafan dağılıyor sadece bebekle ilgileniyorsun.ben özellikle ilk çocuğumda çok kımramadım yerimden evde boşveremiyordum da işi gücü çok yoruluyordum.ikincide biraz saldım gittim geldim daha rahat ettim hazır bir sofraya oturmak bambaşka o uykusuz günlerdedediğim gibi eğer ki işini hafifleteceklerse kesinlikle tavsiye ederim,tabi bir de virüs işi var şimdi onun şartları sağlanacaksa

ohhh ohh maşallah senin gitmen çok normal bencee. git keyif yap

Canım bencede gitme
Yol çok uzun o kadar saat arabada çok eziyet çekersiniz
Ordada düzen değişir huzursuz olursunuz
Aynen bu sebeplerden dolayı gitmiycem canım. Eşim için belki daha sonra gideriz ama şuan gidersem gittiğimede pişman olurum gibi geliyor. Hakkımız da hayırlısı olsun.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…