2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayırli ugurlu olsun emme sorunuda biter insallah

Canım o konuda sıkıntım yok şimdide el üstünde tutuyorlar yada mecbur kalıyorlar diyelim. İstediğimde uyur istediğimde kalkarım falan ama yol çok uzun bebekle daha tam düzen kurmamışken o yolu göze alıp gidemem diye düşünüyorum. Ben köyü severim yani ama işte mesela ben lohusayken annemin eşimin dediklerine bile takılıyor üzülüyordum şimdi bide bir çok insanın olduğu yerde lohusa olmak.

Böyle yere bende giderim tatil gibi ne güzel
Çok şanslısın

Evet annemden görmediğimi görüyorum kaynanamdan valla hakkını yiyemem her yerde de övüyorum sağolsun. Allah razı olsun ondan. Ağzı tadıyla oturuyoruz gittğimizde. Severek gidiyorum

Evet annemden görmediğimi görüyorum kaynanamdan valla hakkını yiyemem her yerde de övüyorum sağolsun. Allah razı olsun ondan. Ağzı tadıyla oturuyoruz gittğimizde. Severek gidiyorum
Bende annemin hakkını ödeyemem
İlk doğumumda kv gelip bir hafta kalmıştı ramazandı o zaman asla yerinden kalkmıyordu annem ayağına her şeyi götürüyordu ben değilde o lohusa gibiydi
Karışmaz etmez ama iş te yapmaz hiç sevmez keyif kadını

Aman karışmasın keyfini kaçırmasın yeter ya. Benim annem öyle keyifçidir. Hiç ana gibi ana değil

Canım benim kayınvalidem çok atiktik iş de yapar bebeğede paşalar gibi bakar. Kızıma çok emeği geçmiştir ama gel gör ki dilide durmaz. Annemden daha iyi bebeğe bakacağını bilmeme rağmen onu doğumda istemiyorum yanımda. Bazen merhamete geliyorum diyorum oda anne torununu görmek hakkı bazense dediği laflar aklıma geliyor gelmesin diye dua ederken buluyorum kendimi.

Yok özel muayenede olmuştum. Böyle şırınga gibi seyle çekildi. Benm ikiz 10 haftalikti kürtaj .

Canım neden doğuma giriyorsun. Sancın mı var. Normal mi sezeryan mı. Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah. ❤
Sezeryan canım aslında 20 sine gün vermişti ama sancılarım vardı 3 cm de acilmam varmış beklemeyelim dedi yarış verdi bekliyorum ikinci doğumum olacak ilki sezeryandi zaten oyuzden buda sezeryan olacağı için riske atmak istemedi

Ah bendee bendee. Benim korkum doğurmak değil en sona benim kalacak olmam.
Batır batır dökülüyoruz hazirana girmeden.
Aramızda 2 gün var biz en son doğurcz sanırım benim sezeryan olunca erken alcklar bide gelişimi 10 gün önden gidiyor 18 haziran gibi aldırmayı düşünüyorum. Doktora gittiniz mi kilosu nasıl bebişin

anladım canım. aceleci çıktı desene senin bebiş. sağlıkla al kucağına inşallah. haberdar et bizi.❤

Canim 13 14 saat ne demek valla yolda ölürüm ben kesin.hamile olmasam bile ölürüm yenidogan bebeyle gitsem cenazemi kaldirirlar biz ailelere 2 saat uzaklıktayız.önceki tayin yerinde 7 8 saatti uzaklık. O yol bana ölüm gibi gelirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…