2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım raporun üzerinde 37. Haftada izne ayrılacağın gün yaziyo mu? Benim muhasebe de gerek yok dedi sonra iznimin başladığı gün tekrar aradım karıştırdı rapor alman lazım dedi halbuki 32. Haftada aldığım raporda yazıyordu 19 mayısta izne ayrılacağını tarih diye. Tekrar bakmalarını rica ettim o zaman da aaa doğru gerek yok tekrar rapora dediler. Şimdi sadece doğumdan sonra rapor alicam doğurdum diye

Canım 32+0 da çalışamaz raporu alsaydın eğer bi daha rapor almana gerek olmazdı. Ama sende benim gibi çalışabilir raporu almışsın. O yüzden 37+0 da çalışamaz raporu alman gerekiyor. İş yerindekilerinin de bunu SGK na işlemeleri gerekiyor.

Epidural normal mi yoksa sezeryan mı

Kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım

Gözün aydin cancan darisi basimiza insallaaaaahhh

Gözün Aydın canım kaç haftalık doğdu

Seni gördüğüme sevindim canım nerelerdeydin neden girmedin yazmadın? Güle güle büyüt kızını

Canim sen nerelerdesin çok merak ettik bir sorun oldu ondan mi girmedi acaba dedik.
Cok sevindim sağlıkla kucagina almana maasallah boyu kilosu iyi dogmus. Bir an önce toparlarsin insallah

Dilaraerdogan canimm hayırlı olsun . Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bahtını da kendisi kadar güzel eylesin gözünüz aydın süt için gün kurusu , incir , tahin helvası yiyebilirsin canım. Komposto da çok güzel getiriyor.

Hay maşallah yeni bebişlerimiz gelmiş gözünüz Aydın olsun Dilaraerdogan Wings06
Sağlıkla sıhhatle huzurla büyütün inşallah bol sütünüz olsun.

Bir haziran kaç kişi doğum yapacak bir kişi daha vardı inş hergün iki iki yaparız doğumları

Haziran bebişleri çok sabırsız en fazla 1 hazirana kadar bekliyorlar Haziran girer girmez ilk gününde çoğu kişi doğuracak sanırım
Bana gün vermediler ama en başından beri içime hep 1 Haziran doğuyor doğum tarihi olarak bakalım. tubaslk ya da C ceylin1907 ikisinden biri 1 Haziran diğeri 2 Haziran ama tam hatırlayamadım şimdi

Bir bebiş daha mı gelmiş yaa süt kokusu doldu buralar . Gözünüz aydin canimm. Sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun inşallah

Hayirlı olsun Allah anali babali büyütsün

Haziran kapıda ve ben sanki doğum yapmayacak gibi rahatım neden bilemedim. Ciddi ciddi son günler artık.
Ayaklarim yesemde yemesem de fil ayağı gibi oldu hele bileklerim
Oğlumda eşimin botlariyla kontrole gitmiştim

Hayırlı olsun insallah.,allah anali babali büyütsün kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…