- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
K Kevser erva ,bende sordumda canım böyle dediAcılma olmadı canım suda boşalınca riske girmedim sussuz kalır nefes sorunu olur diye ben çatı muayenesinde kaçtım resmen acıdan ebede dedi zaten normal yapamazsın diye
Hazır içme sezaryan dikişleri için iyi olmaz imkanın varsa ev yapımı o da yoksa kantin en sıcak su alsın eşin içine kayısı at demlensin iç ılık ilk keşke yakın olsam da kaynatıp getirsem lohusa duasını alırdımHazır kaysı suyu içiyorum canım meyvesuyu
Sonradan farkkettim herşey hayırlısı nasıp annesi sağlıklı bebeği yanında artık güle güle büyüsün
Canım raporun üzerinde 37. Haftada izne ayrılacağın gün yaziyo mu? Benim muhasebe de gerek yok dedi sonra iznimin başladığı gün tekrar aradım karıştırdı rapor alman lazım dedi halbuki 32. Haftada aldığım raporda yazıyordu 19 mayısta izne ayrılacağını tarih diye. Tekrar bakmalarını rica ettim o zaman da aaa doğru gerek yok tekrar rapora dediler. Şimdi sadece doğumdan sonra rapor alicam doğurdum diyeYa kızlar bilen biri beni aydınlatabilir mi lütfen 32.haftamda çalışabilir raporu alıp işyerime vermiştim muhasebede ki kadına 37.haftamda tekrar rapor getirmeme gerek varmı dedim yok demişti.Doktor da herhangi bişey söylemedi 37+4 deyim şuan rapor parası almam için doktorun 37.haftada rapor vermesi gerekiyormuydu
Canım 32+0 da çalışamaz raporu alsaydın eğer bi daha rapor almana gerek olmazdı. Ama sende benim gibi çalışabilir raporu almışsın. O yüzden 37+0 da çalışamaz raporu alman gerekiyor. İş yerindekilerinin de bunu SGK na işlemeleri gerekiyor.Ya kızlar bilen biri beni aydınlatabilir mi lütfen 32.haftamda çalışabilir raporu alıp işyerime vermiştim muhasebede ki kadına 37.haftamda tekrar rapor getirmeme gerek varmı dedim yok demişti.Doktor da herhangi bişey söylemedi 37+4 deyim şuan rapor parası almam için doktorun 37.haftada rapor vermesi gerekiyormuydu
Epidural normal mi yoksa sezeryan mıMerhaba arkadaslar. Herkese sağlıklı gunler. En basindan beri sizi takip etsem de bir turlu girip muhabbetlere katilamadim. Ama her aksam okumaya calisiyorum yazismalarinizi. Bebisine kavusanlara hayirli olsun. Saglikla mutlulukla bir omurleri olsun insallah.
Benim gibi gun sayanlara da bir an once bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Birsey soracaktam epidural dogum yapan ya da dusunen var mi aranizda
Hayırlı olsn canım maşşallah sırası geln doğuyorCok sagolun kızlar cok sükür saglıkla kavuştum Gökçe kuşuma normal istedim ama nasip sezeryanaymış Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah dualarımdaydınız hepiniz
Gözün aydin cancanKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Gözün Aydın canım kaç haftalık doğduKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Seni gördüğüme sevindim canım nerelerdeydin neden girmedin yazmadın? Güle güle büyüt kızınıKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Canim sen nerelerdesin çok merak ettik bir sorun oldu ondan mi girmedi acaba dedik.Kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Bir haziran kaç kişi doğum yapacak bir kişi daha vardı inş hergün iki iki yaparız doğumları
Kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Hayirlı olsun Allah anali babali büyütsünKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?