Alttan muayene etti miKontrolden geldim kızlar. Çok şükür bir sorun yok nst gayet iyi çıktı. Bir hafta sonra gel dedi. Hala baş aşağı suyu falan iyi haftasıyla uyumlu dedi. Bu sefer ulturason kağıdı vermedi İlk defa bu doktora gittiğim için çekindim bende istemedim. Neyse elhamdülillah bir sorun yok tek sıkıntım ben kilo verdiğim için mi bilmiyorum önceki kadar kilo almamış ama onuda çok takmıyorum sağlıklı olsunda kilo önemli değil.
Bana hediye geldi ben yaaptirmadim ama hastaneye degilde odasına astım. Kimse gelemiyecek nasilsa hastaneye diyeKızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Canım ben kendim makrome ipten yapmak istiyorum kapı süsü ama isme karar veremedik hâlâKızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Huylu huyundan vazgeçmez bu saate kadar naz yapmadiysan bu saatten sonra olmaz oBenim tek taraflı hamile kaldıgımdan. Bu zaman kadar hep oldu fıtık olduğu için sağ bacagımı sürüyerek geziyorum bazen otup kalkınca kalıyorum anıden doğum ağrısı kalcayada vuruyormuydu unutmuşum hiç dogurmamış gibi kör cahil oldum ben bu bebişde
Yaptırmadım odası da olmayacak gerek görmedim. Bı tek fotoğrafci ayarlamayı dusunuyorum doğum ertesi gün için .Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Ben de iyim ev hanımı modundayım geri döndüm buralara bi sizleri sorayım dedim ilk iş :) yaa 40+2 nedir yahu ben kız bari erken gelsin diodm bu hafta için çok hazırladımdı kendimi ama gelmeyecek belli hiçbişi yok ağrıdır sancıdırMerhaba canım arada girip yazıyorum pek vaktim kalmıyor ev iş kız derken :)
Ama takipteyim bende uzaktan . Biz iyiyiz çok şükür doğurmak için beklıyoruz sen nasılsın ?
Yaptırmadım kimse gelmeyecek ayrı odasıda olmayacakKızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Ben kendin yaptım oğlumunkini de ben yapmştm, maliyetleri çok makul 30-40lira falandırKızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
daha çok erken bir sorun yokken neden alttan muayene etsin ki ?Alttan muayene etti mi
Ne bilim çatı muayenesi yapıyorlar diyolar ya ondan sordum canım bende senin gibi şehir hastanesi gidiyorum ondan merak et ttimdaha çok erken bir sorun yokken neden alttan muayene etsin ki ?
Bir sancı yada kanama olsa erken haftalar da bakıyorlar evet ama hiç bir sorun yokken alttan muayene yapmazlar diye düşünüyorum. Ben acilde de muayene olmak için gitmiştim o zaman da alttan bakmadılar. 36. haftadan sonra çatım musaitmi diye muayene etmişti beni doktorum ama 1 kez normal doğum yaptığım için tekrar çatımı konturol edeceklerini sanmıyorum açıklık var mı diye bakarlar belki oda sancı falan çıkarsa yada artık son zamanlara girersek.Ne bilim çatı muayenesi yapıyorlar diyolar ya ondan sordum canım bende senin gibi şehir hastanesi gidiyorum ondan merak et ttim
Ben yaptırdımKızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Benim haber vermemi bekliyor canım. Babam kendi başına pek bir isini yapamadığı icn hadi çıkıp geleyim diyemiyor da.
Ben varım canım. Şimdi kız kardeşim yanımda doğuma giderken anneme haber vermeyi düşünüyorum. Aramız 2 saat çıkıp gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?