İnş ilerlemez canım zor bel kalça ağrısı yürütmez, biz pek bilmiyoruz canımızın kıymetini sanki ev işi bizi kurtaracak birşey olsa bazen hamile olduğumu unutuyorum işe kendimi kaptırıyorum durunca ağrıdan ağlıyorum resmen bu minnaklarda dogsaydı mayıs çıkmak haziran gelmek bilmedi son ay zorlayıcı geçiyormuş sağ saglım hepimiz bir kucaklasak cennet kokulularıHuylu huyundan vazgeçmez bu saate kadar naz yapmadiysan bu saatten sonra olmaz oen azından kendini çok zorlamadan yap tatlım. Evde bı çocuk olunca dinlenmek pek mümkün olmuyor ama yine de dikkat et
İnsan unutuyor gerçekten . Oğlumda son ay sağ kalça kemigim kopuyordu sanki çok zorlamisti. Şimdi çok hafif başladı bakalım ilerlemez umarım.
Anne yüreği işte dayanamıyor
Bende bursalıyım
Kızlar selam bugün genel temizliğim yapıldı apartmanda merdiven silen abla geldi bir güzel temizledi evi koltukları ve sandalyeleri de yıkattım şükür artık doğuma hazır sayılırıztüm gün okuyamadım için 1 saate yakındır geçmişi okuyordum
Kızlar ben sonunda 9 hazirana randevu alabildim
Ben varım İst ikamet ediyorum amasyadan gelecek annem bir yıldır gögmüyor çok özledim doğum başlayınca gelecek
Valla anca o zamana verdi randevuyu ben de belki doğurmamış olurum diye aldımcanım o zamana kırkı çıkar bebeğin 9 Haziran ne
Oh mis gibi mus mutlu kirletin bebişinle canımKızlar selam bugün genel temizliğim yapıldı apartmanda merdiven silen abla geldi bir güzel temizledi evi koltukları ve sandalyeleri de yıkattım şükür artık doğuma hazır sayılırıztüm gün okuyamadım için 1 saate yakındır geçmişi okuyordum
Benım 8 Haziran gözüküyor bundan 1 hafta önce sorsan gelicek derdim inanılmaz sancım olmuştuBen de iyim ev hanımı modundayım geri döndüm buralara bi sizleri sorayım dedim ilk iş :) yaa 40+2 nedir yahu ben kız bari erken gelsin diodm bu hafta için çok hazırladımdı kendimi ama gelmeyecek belli hiçbişi yok ağrıdır sancıdırsenin beklenen tarihin ne zmndı? Var ekşın gelecek gibi mi :))
Benım annem İzmir’den gelicek ama ben doğum başlayınca çağırcam :)
Mis gibi olmuşlar ellerinize sağlık.Ohh maşallah sana.
Benim geçen gün eşim camları sildi perdeler yıkandı. Halılarım yıkamada koltuğuda yıkamaya gelecekler. Kızımın dolabını bugün aldığım düzenleyicilerle düzenledim küçükleri kışlıkları kaldırdım oğluma yer açtım. Buzluğa atacaklarımı yaptım attım. Bir mutfak dolaplarım kaldı onuda kardeşime sildiricem.
Ben ve ev hazırız ama düne kadar erken gelecek diye korktuğum bebeğimin bugün nedense 40. haftaya kadar doğmamasından korkmaya başladım.
Canım akşam okudum yazdıklarınızı ama 22:00 gibi uyumuşum saat 05:00 te uyandım reflüm var deli gibi . Bugün bebişimin karnımda son salı sı :) haftaya salı bizimle allah nasip ederse çok heycanlıyım
Günaydın diyeyim bende
Hemde tam eziyetGünaydön uyumak gercekten eziyet oldu sancıları hissediyorum uyurken saat 10.00 randevum
Aynen dönerken cat cut ötüyor kemiklerimHemde tam eziyetsağdan sola dönmek ölüm heryerım ağrıyor uyuyormuuum dayak mı yiyorum belli değil
hayırlı haberlerle gel
Şimdi sanci var diyorum ama nts ye girince eminim ki hic birsey çıkmazKızlar günaydın doğurmayın artık nolur bende tık yok stres yapıyorum sizin sancıları belirtileri gördükçe
Hadi bakalım inşallahŞimdi sanci var diyorum ama nts ye girince eminim ki hic birsey çıkmazsakin ol 1 haziranda patlama olacak
Kızlar günaydın doğurmayın artık nolur bende tık yok stres yapıyorum sizin sancıları belirtileri gördükçe
kızın için neden çanta hazırlıyorsun birine mi bırakacaksın yoksa hastaneye mi gelecek seninle ?Mis gibi olmuşlar ellerinize sağlık.
bizimde ev çanta hazır bi kızım içinde çanta hazırlarsam içim rahat olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?