2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimkide 10 gün önden gidiyordu 3 olmuştur büyük ihtimal. Peki doğum tarihini neye göre belirliyor doktorunuz birşey deidmi

Mrb kızlar bgun kontrolümz vardı 35+2 kılosu 2600 cıkdı kasılmalarm var ama duzenlı değil nst de az sancım cıkdı cuma günü tekrardan gıdıcem sanırım benim doğm başladı yavasdan
Sağlıkla al inşallah kucağına. doktorun sancın için bir şey demedi mi canım.

Yarin aksam geliyorlar kız kardesimle insallah
Süper
Doğumdan önce biraz hasret giderirsiniz ne güzel
Haftaya pazartesi dimi
Bizim ilk çocuklar erken doğdu ikinciler zamanını dolduruyorlar hiç alışkın değiliz bu haftalara
Ben varım canım. Şimdi kız kardeşim yanımda doğuma giderken anneme haber vermeyi düşünüyorum. Aramız 2 saat çıkıp gelecek inşallah.
Ayyy kadın panik yapmasın
Gerçi kardeşin yanında olduğu için daha rahat olur
Bursadan mı gelecekti annen öyle hatırlıyorum sanki

Ayyy kadın panik yapmasın
Gerçi kardeşin yanında olduğu için daha rahat olur
Bursadan mı gelecekti annen öyle hatırlıyorum sanki
anneme kalsa doğduktan sonra haber ver bana diyor kızımda ben sancı çekerken başımda ağlamıştı oda. evet canım allah nasip ederse bursadan gelecek.

çok tesekkur ederım canım bıberon almayı ıstemıyordum ama bıyanımda hastane cantasına koy neolur neolmaz dıyoduhemen aldım cok tesekkur ederım ınsallah gerek kalmaz
Ne demek canım İnşallah
Canım benim ikisinin ortası gibi sezeryansa doktor 38 veya 39larda alabiliyor . Normal doğumsa bebeğin keyfine bağlı genelde . Benim sezeryan bebek de iri 38 küsürde sezeryan olacagım inşallah
Merhaba kızlar 36+1 deyim dr nst de kalp atışlarını beğenmedi yatış verdi 2 gün takip edecek önde gidiyor zaten kızım 3200 olmuş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Canım nstni atabilir misin zahmet olmazsa ? Benimkinin hareketsizliği denk geliyor kafama takıyorum nstyi
Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Canım hastanede yasak oldugu için yaptırmadım ben .
Canım ne güzel kilolu olması . Ben 36 +0 da 3100 çıktım doktor böyle güzel yemeye devam et dedi mesela ki benim bebenin kafası 3 4 hafta ileride . Sezeryan olacaktım zaten bu da ekstrası oldu . Ama sadece kiloya göre değil yani kemik uzunluğuna göre diyorlar çatı muayenesinde öğrenirsin . Ben covid geçirdim tam 3 aylıkken ilaçsız . Bebeği etkilediğini hiç sanmıyorum beni bile aşırı etkilemedi çok şükür . İçini ferah tut grip olmuşsun gibi düşün hafif atlattın sonuçta.
Kızlar benim bugün kontrolüm vardı başı önden gittiği için normal doğum çok zor dedi doktor. 37. Haftadayız boyu 48 cm kısa mı sizce ya
Boyunu bilmiyorum ama benim bebemin de kafası iri kaç hafta ileride bpd ve hc ? Doktor babaya çekmiş dedi de asıl koca kafalı benmişim bilmiyor

Bdp 3 hafa önde canım

Benim bu 4 doğum olucak Allah nasip ederse inşallah Allah'ım sancimiz gelip evde çekip sonra hastaneye gitmeyi nasip etsin inşallah merhamet li ebeler çıkarsın karşımıza

Benimkide 10 gün önden gidiyordu 3 olmuştur büyük ihtimal. Peki doğum tarihini neye göre belirliyor doktorunuz birşey deidmi
Doktorum her zaman genel olarak 36 haftadan sonra her an her şey olabilir diyor başından beri herhangi ekstra bişey demedi. Kilosuna fazla dedi ama bende eşimde uzun boyluyuz kilolu değiliz ama iri yapılıyız bence o yüzden. Ama covid olayını gündeme getirdi tekrardan covid geçmişim olduğu için 10. Haftada, covid geçmişi olan hastalardan 3 tanesi kayıp yaşamış 2. Ve 3. Trimesterda plasenta kan pıhtılaşmasından dolayı her şey yolundayken. Bu aralar bu durumla sık karşılaşıyorlarmış. Sürekli hareketleri takip et, nst zaten her hafta yapılıyor ama hissetmezsen nst yaptır hemen dedi biraz panikledim o yüzden.

Alttan muayene istedi ben istemedm korktm bıraz galıba kasılmalarm daha da artarsa muayene ve ciğer geliştirici iğne olucam sonra sezeryanla alırız dedı
allah yardımcın olsun inşallah.
Canım senın kac haftalıkdı? Benım bebeğin kilosu bıraz az dedı doktor 35+2 2600 gr.
34+5 canım 2700 çıktı. Ben hiç dikkat etmiyordum yememe içmeme şimdi biraz düzene sokmam gerekecek.
Benim bu 4 doğum olucak Allah nasip ederse inşallah Allah'ım sancimiz gelip evde çekip sonra hastaneye gitmeyi nasip etsin inşallah merhamet li ebeler çıkarsın karşımıza
Amin canım.❤

Ohh maşallah sana.
Benim geçen gün eşim camları sildi perdeler yıkandı. Halılarım yıkamada koltuğuda yıkamaya gelecekler. Kızımın dolabını bugün aldığım düzenleyicilerle düzenledim küçükleri kışlıkları kaldırdım oğluma yer açtım. Buzluğa atacaklarımı yaptım attım. Bir mutfak dolaplarım kaldı onuda kardeşime sildiricem.
Ben ve ev hazırız ama düne kadar erken gelecek diye korktuğum bebeğimin bugün nedense 40. haftaya kadar doğmamasından korkmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…