Benimkide 10 gün önden gidiyordu 3 olmuştur büyük ihtimal. Peki doğum tarihini neye göre belirliyor doktorunuz birşey deidmibende 35+3 üm bebek ağrlığı 3060 gr küsür çıktı boyu 50 cm 10 gün önde gidiyormuş. Şeker yüklemeside yaptırmıştım çıkmamıştı bir şey. Son aylarda yediğime içtiğime çok dikkat ettiğim için ben kilo çok almıyorum bebek alıyor. Her şey normal ama doğuma kadar kaç kilo olur acaba tecrübesi olan var mı 3 hafta da kaç kilo daha alır acaba sezeryan mı olur? Birde 10. haftada covid geçirmiştim ama ilaç kullnmamıştım hiç hafif atlattım ama onun soru işaretide var kafamda covid geçiren var mı hamileliğinde? her ne kadar doktor her şey normal dese de son haftaların psikolojisi heralde herşeye takıyorum.
Sağlıkla al inşallah kucağına. doktorun sancın için bir şey demedi mi canım.Mrb kızlar bgun kontrolümz vardı 35+2 kılosu 2600 cıkdı kasılmalarm var ama duzenlı değil nst de az sancım cıkdı cuma günü tekrardan gıdıcem sanırım benim doğm başladı yavasdan
SüperYarin aksam geliyorlar kız kardesimle insallah
Haftaya pazartesi dimiBenim haber vermemi bekliyor canım. Babam kendi başına pek bir isini yapamadığı icn hadi çıkıp geleyim diyemiyor da.
O yüzden acil durum olmazsa doğumdan 1 gün önce çağırırım diye düşünüyorum
Ayyy kadın panik yapmasınBen varım canım. Şimdi kız kardeşim yanımda doğuma giderken anneme haber vermeyi düşünüyorum. Aramız 2 saat çıkıp gelecek inşallah.
Normal sanki kilosu çok önde değil ben 3 bekliyorum cuma kontrol2700 çıktı canım aslında haftama göre kilosu gene önde ama 20 gün önce 2400 çıkmıştı ondan az almış gibi geldi bana.
anneme kalsa doğduktan sonra haber ver bana diyor kızımda ben sancı çekerken başımda ağlamıştı oda.Ayyy kadın panik yapmasın
Gerçi kardeşin yanında olduğu için daha rahat olur
Bursadan mı gelecekti annen öyle hatırlıyorum sanki
Kaç haftalıksın. Sağlıkla gelsin inşallah kilolu olsa takıyoruz kilosu az olsa takıyoruz bence çok da takmamak lazım.Normal sanki kilosu çok önde değil ben 3 bekliyorum cuma kontrolbenimki baya önde gidiyor en baştan beri
Anne yüreği işte dayanamıyoranneme kalsa doğduktan sonra haber ver bana diyor kızımda ben sancı çekerken başımda ağlamıştı oda.evet canım allah nasip ederse bursadan gelecek.
Aa biz bursalı değiliz ama eşimin aileside benim ailemde biz küçükken göç etmişler orada büyüdüm ben. Güzel bursam benim yaaa.Anne yüreği işte dayanamıyor
Bende bursalıyım
Ne demek canımçok tesekkur ederım canım bıberon almayı ıstemıyordum ama bıyanımda hastane cantasına koy neolur neolmaz dıyoduhemen aldım cok tesekkur ederım ınsallah gerek kalmaz
Canım benim ikisinin ortası gibiKızlar hani bi son adet tarihine göre hesaplanan hafta var bir de ultrason kağıdında yazan hafta var ya, bebek hangisine göre doğuyor? Yani mesela sata göre 38 ama ultrasonda 39 görünüyorsa doğuma 1 hafta mı 2 hafta mı kalmış diyoruz ?
Canım nstni atabilir misin zahmet olmazsa ? Benimkinin hareketsizliği denk geliyor kafama takıyorum nstyiMerhaba kızlar 36+1 deyim dr nst de kalp atışlarını beğenmedi yatış verdi 2 gün takip edecek önde gidiyor zaten kızım 3200 olmuş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Canım hastanede yasak oldugu için yaptırmadım ben .Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü
Canım ne güzel kilolu olması . Ben 36 +0 da 3100 çıktım doktor böyle güzel yemeye devam et dedi mesela ki benim bebenin kafası 3 4 hafta ileride . Sezeryan olacaktım zaten bu da ekstrası oldu . Ama sadece kiloya göre değil yani kemik uzunluğuna göre diyorlar çatı muayenesinde öğrenirsin . Ben covid geçirdim tam 3 aylıkken ilaçsız . Bebeği etkilediğini hiç sanmıyorum beni bile aşırı etkilemedi çok şükür . İçini ferah tut grip olmuşsun gibi düşün hafif atlattın sonuçta.bende 35+3 üm bebek ağrlığı 3060 gr küsür çıktı boyu 50 cm 10 gün önde gidiyormuş. Şeker yüklemeside yaptırmıştım çıkmamıştı bir şey. Son aylarda yediğime içtiğime çok dikkat ettiğim için ben kilo çok almıyorum bebek alıyor. Her şey normal ama doğuma kadar kaç kilo olur acaba tecrübesi olan var mı 3 hafta da kaç kilo daha alır acaba sezeryan mı olur? Birde 10. haftada covid geçirmiştim ama ilaç kullnmamıştım hiç hafif atlattım ama onun soru işaretide var kafamda covid geçiren var mı hamileliğinde? her ne kadar doktor her şey normal dese de son haftaların psikolojisi heralde herşeye takıyorum.
Boyunu bilmiyorum ama benim bebemin de kafası iriKızlar benim bugün kontrolüm vardı başı önden gittiği için normal doğum çok zor dedi doktor. 37. Haftadayız boyu 48 cm kısa mı sizce ya
Alttan muayene istedi ben istemedm korktm bıraz galıba kasılmalarm daha da artarsa muayene ve ciğer geliştirici iğne olucam sonra sezeryanla alırız dedıSağlıkla al inşallah kucağına. doktorun sancın için bir şey demedi mi canım.
Canım senın kac haftalıkdı? Benım bebeğin kilosu bıraz az dedı doktor 35+2 2600 gr.Sağlıkla al inşallah kucağına. doktorun sancın için bir şey demedi mi canım.
Bdp 3 hafa önde canımNe demek canımİnşallah
Canım benim ikisinin ortası gibisezeryansa doktor 38 veya 39larda alabiliyor . Normal doğumsa bebeğin keyfine bağlı genelde . Benim sezeryan bebek de iri 38 küsürde sezeryan olacagım inşallah
Canım nstni atabilir misin zahmet olmazsa ? Benimkinin hareketsizliği denk geliyor kafama takıyorum nstyi
Canım hastanede yasak oldugu için yaptırmadım ben .
Canım ne güzel kilolu olması . Ben 36 +0 da 3100 çıktım doktor böyle güzel yemeye devam et dedi mesela ki benim bebenin kafası 3 4 hafta ileride . Sezeryan olacaktım zaten bu da ekstrası oldu . Ama sadece kiloya göre değil yani kemik uzunluğuna göre diyorlar çatı muayenesinde öğrenirsin . Ben covid geçirdim tam 3 aylıkken ilaçsız . Bebeği etkilediğini hiç sanmıyorum beni bile aşırı etkilemedi çok şükür . İçini ferah tut grip olmuşsun gibi düşün hafif atlattın sonuçta.
Boyunu bilmiyorum ama benim bebemin de kafası irikaç hafta ileride bpd ve hc ? Doktor babaya çekmiş dedi de asıl koca kafalı benmişim bilmiyor
Benim bu 4 doğum olucak Allah nasip ederse inşallah Allah'ım sancimiz gelip evde çekip sonra hastaneye gitmeyi nasip etsin inşallah merhamet li ebeler çıkarsın karşımızaBir sancı yada kanama olsa erken haftalar da bakıyorlar evet ama hiç bir sorun yokken alttan muayene yapmazlar diye düşünüyorum. Ben acilde de muayene olmak için gitmiştim o zaman da alttan bakmadılar. 36. haftadan sonra çatım musaitmi diye muayene etmişti beni doktorum ama 1 kez normal doğum yaptığım için tekrar çatımı konturol edeceklerini sanmıyorum açıklık var mı diye bakarlar belki oda sancı falan çıkarsa yada artık son zamanlara girersek.
Doktorum her zaman genel olarak 36 haftadan sonra her an her şey olabilir diyor başından beri herhangi ekstra bişey demedi. Kilosuna fazla dedi ama bende eşimde uzun boyluyuz kilolu değiliz ama iri yapılıyız bence o yüzden. Ama covid olayını gündeme getirdi tekrardan covid geçmişim olduğu için 10. Haftada, covid geçmişi olan hastalardan 3 tanesi kayıp yaşamış 2. Ve 3. Trimesterda plasenta kan pıhtılaşmasından dolayı her şey yolundayken. Bu aralar bu durumla sık karşılaşıyorlarmış. Sürekli hareketleri takip et, nst zaten her hafta yapılıyor ama hissetmezsen nst yaptır hemen dedi biraz panikledim o yüzden.Benimkide 10 gün önden gidiyordu 3 olmuştur büyük ihtimal. Peki doğum tarihini neye göre belirliyor doktorunuz birşey deidmi
allah yardımcın olsun inşallah.Alttan muayene istedi ben istemedm korktm bıraz galıba kasılmalarm daha da artarsa muayene ve ciğer geliştirici iğne olucam sonra sezeryanla alırız dedı
34+5 canım 2700 çıktı. Ben hiç dikkat etmiyordum yememe içmeme şimdi biraz düzene sokmam gerekecek.Canım senın kac haftalıkdı? Benım bebeğin kilosu bıraz az dedı doktor 35+2 2600 gr.
Amin canım.❤Benim bu 4 doğum olucak Allah nasip ederse inşallah Allah'ım sancimiz gelip evde çekip sonra hastaneye gitmeyi nasip etsin inşallah merhamet li ebeler çıkarsın karşımıza
Ohh maşallah sana.Kızlar selam bugün genel temizliğim yapıldı apartmanda merdiven silen abla geldi bir güzel temizledi evi koltukları ve sandalyeleri de yıkattım şükür artık doğuma hazır sayılırıztüm gün okuyamadım için 1 saate yakındır geçmişi okuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?