2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben çıkartıyorum normal bişey mi acaba mide bulantısı yaşamak
Benim hamileliğimin başından beri hiç geçmedi ilacımı almayı unuttuğum zaman cikariyorum ama bu son 3 gündür ilacımı içtiğim halde sabahları yeni hamileler gibi çok afedersiniz yediğimi çıkartıyorum

Dun ki psikolojimi yaşıyorsun cnm bende kendimi öyle şartlandirdim dün oturup ağladım hatta hastahaneden sonra

Allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsun insallh

Gecmis olsun cnm dikkat et insallah bir sıkıntı çıkmaz

Canm normal vermiş . 15 Haziran Sezeryan olursa benmde. Ki 2.dogum olacak. Sağlıkla gelsin
Şuan nstdeyim bebiş hoplatıyor resmen beni yerimden yalnızım gören yok çok komik görünüyor tepikleri valla sallaya sallaya
Ya görebiliyor musun sancı varmı yokmu beni dün duvara döndürdü hemşire

Canm normal vermiş . 15 Haziran Sezeryan olursa benmde. Ki 2.dogum olacak. Sağlıkla gelsin

Ya görebiliyor musun sancı varmı yokmu beni dün duvara döndürdü hemşire
Benide duvar dödürdü kalbi solda ya sağa yatıyorum mecbur az hareket edin dedi bilmiyo ki bebiş hoplatıyo ben kıpırdamıyorum uzattı şimdi yeni hareketlendi diyor ay yarım saat olcak

succulentaski nasil oldun? Sonuca ne dedi doktor?

Canım hızlı testi sonucu negatif geldi ama bu kesin değil dediler. Akşama pcr sonucu gelecek.
Kan tahlili covid gibi crp lökosit falan yüksek. Ama idrar temiz mesela. bende herhangi bir üst solunum yolu enfeksiyonu belirtisi yok. Yani anlamlandıramadılar. Ateş dışında covid belirtsi yok. Ama herkeste farklı seyrediyor seninki böyledir belki dediler. Acil hekimi de kadın doğumcum da covid olduğunu düşünüyor.

Akşam testim pozitif çıkarsa yatış yapıp kan sulandırıcı tedavisine başlarız dediler. Negatif çıkarsa da antibiyotiğe başlicam. Şimdilik taburcu oldum. Ben iyiyim ama sıkıntım yok şükür.

Diğer yazan arkadaşları da alıntılayamadım tek tek. Teşekkürler kızlar.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
3450 gr. 50 cm doğdu oğluşum çok şükür şimdilik emmede sıkıntımız yok. 4 gibi bana yemek vericekler sonra da ayağa kaldıracaklarmış.
Cnm kum torbasi koyuyolar falan diolra gerçekten koyuyolrami buni diyen kisi 10 sene once dogum ypmis ama

Insallh pozitif degildir canım olumlu sonuc gelir aksamda

Kızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına

Maşallah kızlar,gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…