Hadi hayırlı olsun allah uzun mutlu ömür versin canımKızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Amin Gözünaydın çok şükür canım sende doğum yaptın sağlıklı sıhhatli büyüsün kuzucukKızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Benim hamileliğimin başından beri hiç geçmedi ilacımı almayı unuttuğum zaman cikariyorum ama bu son 3 gündür ilacımı içtiğim halde sabahları yeni hamileler gibi çok afedersiniz yediğimi çıkartıyorumBen çıkartıyorum normal bişey mi acaba mide bulantısı yaşamak
Hadi gözünüz aydın olsun kuzum . Allah analı babalı büyütsünKızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Dun ki psikolojimi yaşıyorsun cnm bende kendimi öyle şartlandirdim dün oturup ağladım hatta hastahaneden sonraKızlar ben kendimi hep 1 haziranda doğum olacak diye hazırlamıştım şimdi 1 haziranı geçtiğimiz için sanki treni kaçırdım hiç doğurmucam gibi hissediyorum garip bi duygular içindeym. Bi kilo hurma yedim resmen sürekli yürüyorum topta zıplıyorum niye gelmez ki bu bebe
Allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsun insallhKızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Dün 13.30 da kızım doğdu 3500 kg
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
Kızım emiyor ama süt gelmedi henüz
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Birde göbek düşene kadar yıkamayın diye tembihlediler
Gecmis olsun cnm dikkat et insallah bir sıkıntı çıkmazBen 38+3 üm
Şimdi hastanedeyim covid testi alındı. 1 saate çıkar dediler. Tansiyonum 15 olmuş farkında değilim ben. Bir sürü tahlil falan yapıldı anlamadım yatırdılar serum falan bağladılar. Anlamadım bakalım ne olacak.
Canm normal vermiş . 15 Haziran Sezeryan olursa benmde. Ki 2.dogum olacak. Sağlıkla gelsinSelam hanımlar, bebeklerini kucaklarına alanları tebrik ediyorum Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin bebişlere.
benim de sezaryen tarihim belli oldu ama buradakilerin tarihlerini okuyunca sanki doktor çok bekletiyor gibi geldi. 39. Haftamda alacak Doğuma 14 Haziran’da. İkinci sezaryen bir de ilk olsa beklemesini anlarım ama dursun acele etme dedisabırsızlanıyorum ben de bir yandan.
Zaman hiç geçmiyor sanki
Ya görebiliyor musun sancı varmı yokmuŞuan nstdeyim bebiş hoplatıyor resmen beni yerimdenyalnızım gören yok çok komik görünüyor tepikleri valla sallaya sallaya
Benide duvar dödürdü kalbi solda ya sağa yatıyorum mecburCanm normal vermiş . 15 Haziran Sezeryan olursa benmde. Ki 2.dogum olacak. Sağlıkla gelsin
Ya görebiliyor musun sancı varmı yokmubeni dün duvara döndürdü hemşire
Kullaniyorum cnmKan sulandırıcı iğne kullanıyomusun sende
succulentaski nasil oldun? Sonuca ne dedi doktor?
Cnm kum torbasi koyuyolar falan diolra gerçekten koyuyolrami buni diyen kisi 10 sene once dogum ypmis amaKızlar hepinize çok teşekkür ederim
3450 gr. 50 cm doğdu oğluşum çok şükür şimdilik emmede sıkıntımız yok. 4 gibi bana yemek vericekler sonra da ayağa kaldıracaklarmış.
Insallh pozitif degildir canım olumlu sonuc gelir aksamdaCanım hızlı testi sonucu negatif geldi ama bu kesin değil dediler. Akşama pcr sonucu gelecek.
Kan tahlili covid gibi crp lökosit falan yüksek. Ama idrar temiz mesela. bende herhangi bir üst solunum yolu enfeksiyonu belirtisi yok. Yani anlamlandıramadılar. Ateş dışında covid belirtsi yok. Ama herkeste farklı seyrediyor seninki böyledir belki dediler. Acil hekimi de kadın doğumcum da covid olduğunu düşünüyor.
Akşam testim pozitif çıkarsa yatış yapıp kan sulandırıcı tedavisine başlarız dediler. Negatif çıkarsa da antibiyotiğe başlicam. Şimdilik taburcu oldum. Ben iyiyim ama sıkıntım yok şükür.
Diğer yazan arkadaşları da alıntılayamadım tek tek. Teşekkürler kızlar.
Kızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Dün 13.30 da kızım doğdu 3500 kg
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
Kızım emiyor ama süt gelmedi henüz
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Birde göbek düşene kadar yıkamayın diye tembihlediler
Gözün Aydın iyisinizdir inşallahMiniğim dogdu :)ikinci kere bu duyguyu yaşamak çok güzel darisi basiniza arkadaslar.
Gözün aydın canım.Miniğim dogdu :)ikinci kere bu duyguyu yaşamak çok güzel darisi basiniza arkadaslar.
Ben benKızlar günaydınnnBu cuma son kontrolüm var haftaya sezeryan olacagım . Benim gibi haftaya kesinleşen var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?