Canım hızlı testi sonucu negatif geldi ama bu kesin değil dediler. Akşama pcr sonucu gelecek.
Kan tahlili covid gibi crp lökosit falan yüksek. Ama idrar temiz mesela. bende herhangi bir üst solunum yolu enfeksiyonu belirtisi yok. Yani anlamlandıramadılar. Ateş dışında covid belirtsi yok. Ama herkeste farklı seyrediyor seninki böyledir belki dediler. Acil hekimi de kadın doğumcum da covid olduğunu düşünüyor.
Akşam testim pozitif çıkarsa yatış yapıp kan sulandırıcı tedavisine başlarız dediler. Negatif çıkarsa da antibiyotiğe başlicam. Şimdilik taburcu oldum. Ben iyiyim ama sıkıntım yok şükür.
Diğer yazan arkadaşları da alıntılayamadım tek tek. Teşekkürler kızlar.
Çıktım doktordan ne gelen var ne giden dedi öncekide böyle olduğu için hiç beklemeyelim istersen dedi tamam dedim bende. 11hazirana gün aldık hayırlısıyla sabah 9da sezaryene giriyorum. Öncesinde bi nstye girersin gelmişken covid testi verirsin dedi sadece. Tahlillerimi de verdim kan hormon idrar vs. Haftaya az kaldı ay heyecan basıyomuş gerçekten gün belli olunca
Çıktım doktordan ne gelen var ne giden dedi öncekide böyle olduğu için hiç beklemeyelim istersen dedi tamam dedim bende. 11hazirana gün aldık hayırlısıyla sabah 9da sezaryene giriyorum. Öncesinde bi nstye girersin gelmişken covid testi verirsin dedi sadece. Tahlillerimi de verdim kan hormon idrar vs. Haftaya az kaldı ay heyecan basıyomuş gerçekten gün belli olunca
Kızlarrrr bugün kontrolüm vardı yarın sabah sezeryana alınıyorum acil tansiyonum düşmüyor yüksek hep ayaklarımda da ödem vardı çok doktor bekletmek istemiyorum dedi heyecanlıyım bol n ol dua edin doğum hikayemide ayrıca yazarım şimdiden hepinize kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Kızlarrrr bugün kontrolüm vardı yarın sabah sezeryana alınıyorum acil tansiyonum düşmüyor yüksek hep ayaklarımda da ödem vardı çok doktor bekletmek istemiyorum dedi heyecanlıyım bol n ol dua edin doğum hikayemide ayrıca yazarım şimdiden hepinize kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
3450 gr. 50 cm doğdu oğluşum çok şükür şimdilik emmede sıkıntımız yok. 4 gibi bana yemek vericekler sonra da ayağa kaldıracaklarmış.