2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Akşam ki sonuçta inşAllah negatif olur canım yaa

Çıktım doktordan ne gelen var ne giden dedi öncekide böyle olduğu için hiç beklemeyelim istersen dedi tamam dedim bende. 11hazirana gün aldık hayırlısıyla sabah 9da sezaryene giriyorum. Öncesinde bi nstye girersin gelmişken covid testi verirsin dedi sadece. Tahlillerimi de verdim kan hormon idrar vs. Haftaya az kaldı ay heyecan basıyomuş gerçekten gün belli olunca

Ay maşallah en azından tarih aldın buda bir şey bide bizi düşün.

Keşke normal doğum imkanım yüksek olaydıda bekleseydim cnm yaa hayırlısı ama hepsi çıkacak bir şekilde zamanları kalmadı
Belli olmaz canım ya. Bir gece ansızın gelmeye karar verir senin prenses belki.

Kızlarrrr bugün kontrolüm vardı yarın sabah sezeryana alınıyorum acil tansiyonum düşmüyor yüksek hep ayaklarımda da ödem vardı çok doktor bekletmek istemiyorum dedi heyecanlıyım bol n ol dua edin doğum hikayemide ayrıca yazarım şimdiden hepinize kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Sağlıkla kucağına al inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
3450 gr. 50 cm doğdu oğluşum çok şükür şimdilik emmede sıkıntımız yok. 4 gibi bana yemek vericekler sonra da ayağa kaldıracaklarmış.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünn
Günaydın canımmm benimde haftaya perşembe ayın 10 unda sezeryan olacağım

Ben ben Salı günü saat 9 da
Yaaa çok heyecanlı inanamıyorum . Benim cuma belli olacak büyük ihtimalle salı veya perşembe olur gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…