2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sezaryen yada normal doğum mu olacağı belli değil henüz galiba ? İğneyi ne zaman kesiceksiniz, dr bişey dedimi
Sezeryan olcam cnm pzt dha netlesicek igne hakkinda 2 gun pzt gttgmde sakin ihmal etme demsti her gittigimde uyariyo ztn ama ne zmn kesicek yada kesmicek bilmiyom 35 de ecoprini kesti igneyi dogumdan sonrada kullanacagim biliyrm sadece

Sezeryan olcam cnm pzt dha netlesicek igne hakkinda 2 gun pzt gttgmde sakin ihmal etme demsti her gittigimde uyariyo ztn ama ne zmn kesicek yada kesmicek bilmiyom 35 de ecoprini kesti igneyi dogumdan sonrada kullanacagim biliyrm sadece
Bana sezaryenden bir gün önce kes dedi. Pazartesi vurmucam yani. Sali inş doğum olcak zaten. Salı günü hemende doğumdan sonra yine vurunucam. 10 gün süreyle. O yüzden planlı olsun diye çok stres oluorm

Sende igneden dolayi mi sezeryan oluyrsn
Yok benim ilkide sezaryendi. Birde kist operasyonuda olmam lazım. O yüzden sezaryen. İğneden dolayı sezaryen olmak zorunda değilsin ki? Sen o yüzden mi sezaryen olcaksın ?

Saglıkla kucagına alırsın inşallah

Yok benim ilkide sezaryendi. Birde kist operasyonuda olmam lazım. O yüzden sezaryen. İğneden dolayı sezaryen olmak zorunda değilsin ki? Sen o yüzden mi sezaryen olcaksın ?
Bnm istege bgli degil mecburi cnm pzt dha cok netlesicek pzt gittimde hftalik gorscez dedi 10 gune kndiliginden dogmazsa sezeryana aliriz cunku kullandgn ilaclarin etkiside olur bu sure içinde dogarsa normal olur ama olmazsa sezeryan dedi bklm nolcak normal icin hic belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…