2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yarın kavusacaksiniz kuzunla dualarımız seninle canım

Canım ben de normal doğurmayı çok isteyip sezaryene dönme yoluna girdim maalesef. 2-3 hafta öncede kalmış gelişimi. Gelişmiyor artık. Son dönemde kendim de çok sıkıntı yaşadım romatizmadan. Zaten bebeğin gelişiminin durması da hastalığımdanmış sanırım. Çok üzüldüm baştan ama saldım şu an.
Bir de bugün doktorum ben üzülüyorum diye çok istiyorsan müdahaleyle başlatırız normali dedi. İlaç verip rahim ağzını açıyorlarmış çocuk iniyormuş sanırım. Ama zorlanırız ve sonuç alamayabiliriz dedi. Tamam dedim deneyelim yeter ki.
Sezaryen olanlar da var burada süreci rahat geçirdi herkes gördüğüm kadarıyla. Eskisi gibi değil artık heralde.

Bebiş ultrasonda kac haftalik görünüyor cnm
Sezeryan olacagm diye üzme kendini senin ve bebeginin sağlığı önemli

Canım şimdi sezaryen destekçisi görünmek istemem tabi ki normal doğum makbul olanı her yönden.ama bazen şartlar elvermiyor ya da verse de ne yaparsan yap son anda iş değişiveriyor,iki çocuğumda sezaryen oldu benim ilkinde plasenta ayrılmış zorunlu girdim devamı da öyle oldu mecbur.şimdi bunda da öyle olacak.normalin acısı sızısını bilmiyorum sonuçta bir ameliyat sezaryen ama çok çok da öcü bişey değil yani.be şekilde olursa olsun yine anneniznasıl olursa olsun hayırlısı olsun.benim boyun ameliyatım var evlilik öncesinden platin falan.tabi ki çok istiyordum normal ama diyorum ki geri dönüp baktığımda belki onla ilgili problemler yaşayacaktım normal olsa idi.hepimizin hakkında hayırlı olan ne ise o olsun

Bebiş ultrasonda kac haftalik görünüyor cnm
Sezeryan olacagm diye üzme kendini senin ve bebeginin sağlığı önemli

Canım şu an 35+5 - 36+1 lerde kaldı. İlerlemiyor hiç. Yok baştan ona üzüldüm ama bencilce davranıyorum çocuk büyümüyor ben hala sezaryen diye taktım diye kızadım kendime bugün artık. Doktordan işkillendim gereksiz yere. Bugün daha iyi iletişim kurabildik. O gün ben ağladım falan. İletişime kapalıydım tamamen

Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Şu an normale diretmek tamamen bencillik oluyor benim için artık çünkü büyümüyor yavruş.
Ben sadece hemen ayaklanabileyim rahat geçireyim diye istiyordum ama napalım olduğu kadar

Merhabalar, benim henüz bir aydan fazla var ama doktorum da eğer normal sanci ile gelmez ise ragim agzini açan ilaç ile baslatiriz son hafta demişti. (Kendisi bayram tatiline gidecekmiş o yüzden şimdiden konuştuk )
siz bu yöntemi neden tercih etmediniz acaba? Doktorunuz sonuç alamayabiliriz derken neyi kastetti ,fikriniz var mı?
Sanırım propess diye geçiyor bu ilacın adı ben de araştırıyorum henüz

Canım daha önce de yazmıştım, sez diye geç ayaklanacaksın gibi bir durum yok. Ablam 2 günde ayaktaydı her iki doğumunda da. 3-4 gün sonra da bebeğine kendi baktı herkesi gönderip.Rahat ol halledersin hiç üzme tatlı canını

Yok ben tercih etmedim demedim. Geçen gün konuştuğumuzda bebek çok yukarıda suni sancıyla gelmez demişti. Mecbur sezaryen yoluna gideceğiz dedi.
Bu sefer ben artık normal olmayacağı çok üzülüyorum falan deyince tamam sen bu konuya çok takıldın farkındayım. İlaç ve suni sancıyla deneyelim önce dedi. Öyle yapacağız şu an plan o.
Ama dediğim gibi bebek yukarıda hala öyle başı kanala falan gelmemiş. O sebeple inmeyebilir ilaçla dedi. Sezaryene dönebiliriz suni sancıdan dedi.
Siz sadece doktor tatile gideceği için mi kabul ettiniz bu işlemi? Ben olsam doktor değiştirirdim sanırım gerek var mı gerçekten?

Evet olur inşallah doktorum da dedi bugün sezaryenden hemen sonra ayağa kalkabileceksin artık çok rahat oluyor diye.
Yine önce suni sancı deneyecek. Ama olmuyorsa uzatmayacağım dedi.

Henüz kabul etmedim ben de araştırmaya devam ediyorum. Gerçekten tamam sezaryen olsun desem direk tarih verecekti hiçbir saglık sorunum olmadigi halde. Bana bir bahane sunamadığı için açıkça tatile gideceğini, 40.haftam bayrama denk geldiği için 39.haftada hala kendiliğinden gelmemişse suni ile başlatabileceğini söyledi. ama 33.haftadan sonra tekrar nasıl doktor bulurum bilemiyorum kime sorsam normal doğumdan vazgeçirmeye çalışıyor doktoru. Bir çözüm bulmaya çalışıyorum malesef.

Üzme cnm kendini hayırlısıyla sezeryan olursun bebisine kavuşursun

33. Hafta hala çok geç değil ya. Nerede yaşıyorsunuz? Büyük şehirlerde kolaylıkla normal doğum destekleyen birini bulabilirsiniz. Hayır sonradan benim gibi sezaryene dönebilir yine veya her türlü suniyle de yapabilirsiniz. Ama doktorun keyfi için olması saçma geldi açıkçası. Keşke buna zorlamak yerine başka birine yönlendirmeyi tercih etseydi. Daha makul bir hareket olurdu.

Benim doktorum en başından bana diyor ki ben olmasam da nöbetçi doktorla yaprsın doğumunu. Ki sürecim normal ilerlese hep 42ye kadar beklerim diyordu.

Bence doktor değiştirin henüz erken hafta geç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…