Cok tesekkurler cnm.Evt planlıydi sezeryan olduHayirli olsun Allah analı babalı büyütsün :) planlı dogummuydu nasıl gerceklesti
Gözün aydın canım .Allah analı babalı büyütsünMiniğim dogdu :)ikinci kere bu duyguyu yaşamak çok güzel darisi basiniza arkadaslar.
Benimde carsamba yatış olacak Perşembe ayın 10 nda sezeryan olucak inşaallahKızlar günaydınnnBu cuma son kontrolüm var haftaya sezeryan olacagım . Benim gibi haftaya kesinleşen var mı acaba ?
Yarın kavusacaksiniz kuzunla dualarımız seninle canımKızlarrrr bugün kontrolüm vardı yarın sabah sezeryana alınıyorum acil tansiyonum düşmüyor yüksek hep ayaklarımda da ödem vardı çok doktor bekletmek istemiyorum dedi heyecanlıyım bol n ol dua edin doğum hikayemide ayrıca yazarım şimdiden hepinize kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Bnm istege bgli degil mecburi cnm pzt dha cok netlesicek pzt gittimde hftalik gorscez dedi 10 gune kndiliginden dogmazsa sezeryana aliriz cunku kullandgn ilaclarin etkiside olur bu sure içinde dogarsa normal olur ama olmazsa sezeryan dedi bklm nolcak normal icin hic belirtim yok
Bebiş ultrasonda kac haftalik görünüyor cnmCanım ben de normal doğurmayı çok isteyip sezaryene dönme yoluna girdim maalesef. 2-3 hafta öncede kalmış gelişimi. Gelişmiyor artık. Son dönemde kendim de çok sıkıntı yaşadım romatizmadan. Zaten bebeğin gelişiminin durması da hastalığımdanmış sanırım. Çok üzüldüm baştan ama saldım şu an.
Bir de bugün doktorum ben üzülüyorum diye çok istiyorsan müdahaleyle başlatırız normali dedi. İlaç verip rahim ağzını açıyorlarmış çocuk iniyormuş sanırım. Ama zorlanırız ve sonuç alamayabiliriz dedi. Tamam dedim deneyelim yeter ki.
Sezaryen olanlar da var burada süreci rahat geçirdi herkes gördüğüm kadarıyla. Eskisi gibi değil artık heralde.
Canım şimdi sezaryen destekçisi görünmek istemem tabi ki normal doğum makbul olanı her yönden.ama bazen şartlar elvermiyor ya da verse de ne yaparsan yap son anda iş değişiveriyor,iki çocuğumda sezaryen oldu benim ilkinde plasenta ayrılmış zorunlu girdim devamı da öyle oldu mecbur.şimdi bunda da öyle olacak.normalin acısı sızısını bilmiyorum sonuçta bir ameliyat sezaryen ama çok çok da öcü bişey değil yani.be şekilde olursa olsun yine annenizCanım ben de normal doğurmayı çok isteyip sezaryene dönme yoluna girdim maalesef. 2-3 hafta öncede kalmış gelişimi. Gelişmiyor artık. Son dönemde kendim de çok sıkıntı yaşadım romatizmadan. Zaten bebeğin gelişiminin durması da hastalığımdanmış sanırım. Çok üzüldüm baştan ama saldım şu an.
Bir de bugün doktorum ben üzülüyorum diye çok istiyorsan müdahaleyle başlatırız normali dedi. İlaç verip rahim ağzını açıyorlarmış çocuk iniyormuş sanırım. Ama zorlanırız ve sonuç alamayabiliriz dedi. Tamam dedim deneyelim yeter ki.
Sezaryen olanlar da var burada süreci rahat geçirdi herkes gördüğüm kadarıyla. Eskisi gibi değil artık heralde.
Maşallah gözün aydın canımMiniğim dogdu :)ikinci kere bu duyguyu yaşamak çok güzel darisi basiniza arkadaslar.
Bebiş ultrasonda kac haftalik görünüyor cnm
Sezeryan olacagm diye üzme kendini senin ve bebeginin sağlığı önemli
Canım şimdi sezaryen destekçisi görünmek istemem tabi ki normal doğum makbul olanı her yönden.ama bazen şartlar elvermiyor ya da verse de ne yaparsan yap son anda iş değişiveriyor,iki çocuğumda sezaryen oldu benim ilkinde plasenta ayrılmış zorunlu girdim devamı da öyle oldu mecbur.şimdi bunda da öyle olacak.normalin acısı sızısını bilmiyorum sonuçta bir ameliyat sezaryen ama çok çok da öcü bişey değil yani.be şekilde olursa olsun yine anneniznasıl olursa olsun hayırlısı olsun.benim boyun ameliyatım var evlilik öncesinden platin falan.tabi ki çok istiyordum normal ama diyorum ki geri dönüp baktığımda belki onla ilgili problemler yaşayacaktım normal olsa idi.hepimizin hakkında hayırlı olan ne ise o olsun
Merhabalar, benim henüz bir aydan fazla var ama doktorum da eğer normal sanci ile gelmez ise ragim agzini açan ilaç ile baslatiriz son hafta demişti. (Kendisi bayram tatiline gidecekmiş o yüzden şimdiden konuştukCanım ben de normal doğurmayı çok isteyip sezaryene dönme yoluna girdim maalesef. 2-3 hafta öncede kalmış gelişimi. Gelişmiyor artık. Son dönemde kendim de çok sıkıntı yaşadım romatizmadan. Zaten bebeğin gelişiminin durması da hastalığımdanmış sanırım. Çok üzüldüm baştan ama saldım şu an.
Canim tebrik ederim gozunaydin sağlıkla büyütürsünüz inşallah ❤Cok tesekkurler..
Canım daha önce de yazmıştım, sez diye geç ayaklanacaksın gibi bir durum yok. Ablam 2 günde ayaktaydı her iki doğumunda da. 3-4 gün sonra da bebeğine kendi baktı herkesi gönderip.Rahat ol halledersin hiç üzme tatlı canınıAynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Şu an normale diretmek tamamen bencillik oluyor benim için artık çünkü büyümüyor yavruş.
Ben sadece hemen ayaklanabileyim rahat geçireyim diye istiyordum ama napalım olduğu kadar
Merhabalar, benim henüz bir aydan fazla var ama doktorum da eğer normal sanci ile gelmez ise ragim agzini açan ilaç ile baslatiriz son hafta demişti. (Kendisi bayram tatiline gidecekmiş o yüzden şimdiden konuştuk)
siz bu yöntemi neden tercih etmediniz acaba? Doktorunuz sonuç alamayabiliriz derken neyi kastetti ,fikriniz var mı?
Sanırım propess diye geçiyor bu ilacın adı ben de araştırıyorum henüz
Canım daha önce de yazmıştım, sez diye geç ayaklanacaksın gibi bir durum yok. Ablam 2 günde ayaktaydı her iki doğumunda da. 3-4 gün sonra da bebeğine kendi baktı herkesi gönderip.Rahat ol halledersin hiç üzme tatlı canını
Henüz kabul etmedim ben de araştırmaya devam ediyorum. Gerçekten tamam sezaryen olsun desem direk tarih verecekti hiçbir saglık sorunum olmadigi halde. Bana bir bahane sunamadığı için açıkça tatile gideceğini, 40.haftam bayrama denk geldiği için 39.haftada hala kendiliğinden gelmemişse suni ile başlatabileceğini söyledi. ama 33.haftadan sonra tekrar nasıl doktor bulurum bilemiyorum kime sorsam normal doğumdan vazgeçirmeye çalışıyor doktoru. Bir çözüm bulmaya çalışıyorum malesef.Yok ben tercih etmedim demedim. Geçen gün konuştuğumuzda bebek çok yukarıda suni sancıyla gelmez demişti. Mecbur sezaryen yoluna gideceğiz dedi.
Bu sefer ben artık normal olmayacağı çok üzülüyorum falan deyince tamam sen bu konuya çok takıldın farkındayım. İlaç ve suni sancıyla deneyelim önce dedi. Öyle yapacağız şu an plan o.
Ama dediğim gibi bebek yukarıda hala öyle başı kanala falan gelmemiş. O sebeple inmeyebilir ilaçla dedi. Sezaryene dönebiliriz suni sancıdan dedi.
Siz sadece doktor tatile gideceği için mi kabul ettiniz bu işlemi? Ben olsam doktor değiştirirdim sanırım gerek var mı gerçekten?
Üzme cnm kendini hayırlısıyla sezeryan olursun bebisine kavuşursunCanım şu an 35+5 - 36+1 lerde kaldı. İlerlemiyor hiç. Yok baştan ona üzüldüm ama bencilce davranıyorum çocuk büyümüyor ben hala sezaryen diye taktım diye kızadım kendime bugün artık. Doktordan işkillendim gereksiz yere. Bugün daha iyi iletişim kurabildik. O gün ben ağladım falan. İletişime kapalıydım tamamen
Henüz kabul etmedim ben de araştırmaya devam ediyorum. Gerçekten tamam sezaryen olsun desem direk tarih verecekti hiçbir saglık sorunum olmadigi halde. Bana bir bahane sunamadığı için açıkça tatile gideceğini, 40.haftam bayrama denk geldiği için 39.haftada hala kendiliğinden gelmemişse suni ile başlatabileceğini söyledi. ama 33.haftadan sonra tekrar nasıl doktor bulurum bilemiyorum kime sorsam normal doğumdan vazgeçirmeye çalışıyor doktoru. Bir çözüm bulmaya çalışıyorum malesef.
Üzme cnm kendini hayırlısıyla sezeryan olursun bebisine kavuşursun
Bence doktor değiştirin henüz erken hafta geç değilHenüz kabul etmedim ben de araştırmaya devam ediyorum. Gerçekten tamam sezaryen olsun desem direk tarih verecekti hiçbir saglık sorunum olmadigi halde. Bana bir bahane sunamadığı için açıkça tatile gideceğini, 40.haftam bayrama denk geldiği için 39.haftada hala kendiliğinden gelmemişse suni ile başlatabileceğini söyledi. ama 33.haftadan sonra tekrar nasıl doktor bulurum bilemiyorum kime sorsam normal doğumdan vazgeçirmeye çalışıyor doktoru. Bir çözüm bulmaya çalışıyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?