2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bence doktor değiştirin henüz erken hafta geç değil
İstanbul Anadolu yakasındayım teşekkür ederim biraz cesaretlendim yorumlarınız ile. Tekrar doktor bakıp görüşeyim ben en iyisi. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip olur inşallah

İstanbul Anadolu yakasındayım teşekkür ederim biraz cesaretlendim yorumlarınız ile. Tekrar doktor bakıp görüşeyim ben en iyisi. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip olur inşallah

Medipol koşuyolunda bir kadın doktor vardı sanırım normalci adını unuttum şimdi. Benim bir listem vardı bir ara araştırırken.

Hakkimizda hangisi daha hayirliysa rabbim onu nasip etsin cnm

Çok teşekkür ederim ya hemen randevu alıcam İnşallah sizin de her şey gönlünüze göre olur bebişinizi sağlıkla kucaklarsınız

Ay valla pat diye kendim gitmediğim birini önerdim ama ben de internet yorumlarından aklımda kalmıştı bu kadın. Aksi durumda gidilecekler listemdeydi
İnşallah sağlıkla gelsin bebişler

Merhaba arkadaşlar 36+5 günlük hamileyim . Doktorum perine masajını önerdi. Her gün yapıyorum yapan ve doğumda yararını gören ver mı?

Merhaba hanımlar. Yarın ilk sezeryan olacagim . Bana önerileriniz var mı . Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada yazdıklarnizi hep okudum bugüne kadar ,
Sezaryenden önce yapabileceğin tek şey güzel bir duş alıp iyi uyuyabilmek bence yarın ihtiyacın olacak:) benim genel anesteziydi ama senin spinal vs olacaksa buradan gördüğüm kadarıyla metal objelere çok bakmaman ayna görevi görebiliyormuş ameliyat sırasında bebeğini ilk emzirirken karnına değil de kolunun altına alarak emzirmeni öneririm dikişlere baskı yapmaması için. İlk fırsatta ne kadar acı duysanda ayağa kalkmaya çalış iyileşmeni hızlandıracaktır ve kolay gaz çıkarmanı sağlar. Hattaki kayısı hoşafı yapacağım bende haftaya bol bol tüketebilirsin şekersiz olacak tabi:) bebek uyudukça sende uyu dinlenmedikçe sütünde etkilenir ve çabuk toparlanamazsın. Yanında bebekle ilgilenebilecek birisi olsun. Aklıma bunlar geldi şimdilik hayırlı doğumlar dilerim

Son ayda mide bulantısı yaşayan var mı??
Ben yaşıyorum, hatta sabah nstde nerdeyse çıkaracaktım
Bende 28 Mayısta doğmayınca öyle hissettim ama daha haftamız gelmedi bile belki istediğimiz tarihlerde olsa çok büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşacaktık, şimdi sadece sağlıkla kendi istediği zamanda ve kendisi ve bizim için en hayırlı zamanda doğsun diye dua ediyorum. Allah bizim için hayırlısıyla en güzel zamanda göndersin bebişlerimizi
Kızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına

Miniğim dogdu :)ikinci kere bu duyguyu yaşamak çok güzel darisi basiniza arkadaslar.
C ceylin1907 NarinNarin M Melekmlt
Gözünüz aydın kızlar, Allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ay valla pat diye kendim gitmediğim birini önerdim ama ben de internet yorumlarından aklımda kalmıştı bu kadın. Aksi durumda gidilecekler listemdeydi
İnşallah sağlıkla gelsin bebişler
Cnm senin test sonucu açıklandı mı göremedim ben varmıymış bir sorun?

Kızlar adaçayını doğumu kolaylaştırmak için doktorum önerdi ama aktarlar önermiyor ben bu işi anlamadım hangisini yapmalıyım diye ama doktorun dediğini yapıp içicem bilmediğim nokta günde kaç bardak içebilirim fikri olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…