- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Allah anali babali büyütsün inşallahTesekkurler.Yok yazmıştım perşembe doğacaktım normalde doktorumun nöbeti değişince bir gün önce aldi.sezeryan oldu
33. Hafta hala çok geç değil ya. Nerede yaşıyorsunuz? Büyük şehirlerde kolaylıkla normal doğum destekleyen birini bulabilirsiniz. Hayır sonradan benim gibi sezaryene dönebilir yine veya her türlü suniyle de yapabilirsiniz. Ama doktorun keyfi için olması saçma geldi açıkçası. Keşke buna zorlamak yerine başka birine yönlendirmeyi tercih etseydi. Daha makul bir hareket olurdu.
Benim doktorum en başından bana diyor ki ben olmasam da nöbetçi doktorla yaprsın doğumunu. Ki sürecim normal ilerlese hep 42ye kadar beklerim diyordu.
İstanbul Anadolu yakasındayım teşekkür ederim biraz cesaretlendim yorumlarınız ile. Tekrar doktor bakıp görüşeyim ben en iyisi. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip olur inşallahBence doktor değiştirin henüz erken hafta geç değil
İstanbul Anadolu yakasındayım teşekkür ederim biraz cesaretlendim yorumlarınız ile. Tekrar doktor bakıp görüşeyim ben en iyisi. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip olur inşallah
Hakkimizda hangisi daha hayirliysa rabbim onu nasip etsin cnmCanım ben de normal doğurmayı çok isteyip sezaryene dönme yoluna girdim maalesef. 2-3 hafta öncede kalmış gelişimi. Gelişmiyor artık. Son dönemde kendim de çok sıkıntı yaşadım romatizmadan. Zaten bebeğin gelişiminin durması da hastalığımdanmış sanırım. Çok üzüldüm baştan ama saldım şu an.
Bir de bugün doktorum ben üzülüyorum diye çok istiyorsan müdahaleyle başlatırız normali dedi. İlaç verip rahim ağzını açıyorlarmış çocuk iniyormuş sanırım. Ama zorlanırız ve sonuç alamayabiliriz dedi. Tamam dedim deneyelim yeter ki.
Sezaryen olanlar da var burada süreci rahat geçirdi herkes gördüğüm kadarıyla. Eskisi gibi değil artık heralde.
Bakayım ben biMedipol koşuyolunda bir kadın doktor vardı sanırım normalci adını unuttum şimdi. Benim bir listem vardı bir ara araştırırken.
Bakayım ben bi
Çok teşekkür ederim ya hemen randevu alıcamMine kaymakçı buldumkendim gitmedim ama bayağı öneriliyordu
Çok teşekkür ederim ya hemen randevu alıcamİnşallah sizin de her şey gönlünüze göre olur bebişinizi sağlıkla kucaklarsınız
Anadolu yakası neresinde bende Pendik ilçesindeİstanbul Anadolu yakasındayım teşekkür ederim biraz cesaretlendim yorumlarınız ile. Tekrar doktor bakıp görüşeyim ben en iyisi. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip olur inşallah
Saglikla sıhhatle kucağınıza alırsınız insallah.Merhaba hanımlar. Yarın ilk sezeryan olacagim . Bana önerileriniz var mı . Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada yazdıklarnizi hep okudum bugüne kadar ,
Sezaryenden önce yapabileceğin tek şey güzel bir duş alıp iyi uyuyabilmek bence yarın ihtiyacın olacak:) benim genel anesteziydi ama senin spinal vs olacaksa buradan gördüğüm kadarıyla metal objelere çok bakmaman ayna görevi görebiliyormuş ameliyat sırasındaMerhaba hanımlar. Yarın ilk sezeryan olacagim . Bana önerileriniz var mı . Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada yazdıklarnizi hep okudum bugüne kadar ,
Bilmem ki bende ne azalma ne artma var. Bebek aşağı yerine yukarı mı çıktı sende acabaHanmlar gecen haftalara göre bu hafta az idrara çıkmaya başladım suyu da aynı içiyorum ama neden ki acaba
Ben yaşıyorum, hatta sabah nstde nerdeyse çıkaracaktımSon ayda mide bulantısı yaşayan var mı??
Bende 28 Mayısta doğmayınca öyle hissettim ama daha haftamız gelmedi bile belki istediğimiz tarihlerde olsa çok büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşacaktık, şimdi sadece sağlıkla kendi istediği zamanda ve kendisi ve bizim için en hayırlı zamanda doğsun diye dua ediyorum. Allah bizim için hayırlısıyla en güzel zamanda göndersin bebişlerimiziKızlar ben kendimi hep 1 haziranda doğum olacak diye hazırlamıştım şimdi 1 haziranı geçtiğimiz için sanki treni kaçırdım hiç doğurmucam gibi hissediyorum garip bi duygular içindeym. Bi kilo hurma yedim resmen sürekli yürüyorum topta zıplıyorum niye gelmez ki bu bebe
Kızlar bebeğim doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür darısı hepinizin başına
Kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Dün 13.30 da kızım doğdu 3500 kg
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
Kızım emiyor ama süt gelmedi henüz
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Birde göbek düşene kadar yıkamayın diye tembihlediler
C ceylin1907Miniğim dogdu :)ikinci kere bu duyguyu yaşamak çok güzel darisi basiniza arkadaslar.
Cnm senin test sonucu açıklandı mı göremedim ben varmıymış bir sorun?Ay valla pat diye kendim gitmediğim birini önerdim ama ben de internet yorumlarından aklımda kalmıştı bu kadın. Aksi durumda gidilecekler listemdeydi
İnşallah sağlıkla gelsin bebişler
Yok cnm kanala yerlesmeye basladi benimki dun doktor catiya baktiBilmem ki bende ne azalma ne artma var. Bebek aşağı yerine yukarı mı çıktı sende acaba
Aksine artması lazımdı o zaman. Belki terliyorsundur falan farketmeden bilemedim cnm ben bile 2 günde terden 1kilo vermişimYok cnm kanala yerlesmeye basladi benimki dun doktor catiya bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?