2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
CHik Canim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepsini dikkate alacağım

Gözünaydın olsun cnm,Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat etsin inş.

Nasıl ya kan pıhtılaşması normal doğuma engel değil ki,doktorun neden öyle birşey dedi ki acaba başka sebeplerden dolayı mı ,bende de var kan pıhtılaşması ama doktorum öyle birşey demedi,özellikle başka doktorada sordum oda normal doğuma engel değil dedi...

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün, darısı bizim başımıza inşaallah

Merhaba arkadaşlar 36+5 günlük hamileyim . Doktorum perine masajını önerdi. Her gün yapıyorum yapan ve doğumda yararını gören ver mı?
Ay ben yaptımda hiç hoşuma gitmedi ya çok yandı orası,normal doğumdan gözüm korktu,perine masajında böyle yancaksa normal doğumda napcam diye ama denedikçe ynmanın geçeceğini umuyorum,ilk doğumum olcak doktor çok tavsiye etti inş işe yarar

Ben hic yapmadim cnm sukur 2 kizimida normal dogumla aldim kucagima insallah bu kizimda saglikla gelir

Kızlar çk mesaj birikmiş okumaya fırsatım yok yoğun geçiyor zaman Selim imle ...
Doğuran varmı succulentaski nasıl oldu doğum mu yaptı o?

Ceylincim yok doğurmadım ama benim de günüm bayağı dolu geçti. Minik sıkıntılar yaşadım haftaya doğum inşallah
Gözünüz aydın sizin de. Selimini Allah analı babalı büytsün, güzel bir ömrü olsun

MrvCn canım yazamadım gece yine hastaydım. Covid negatif çok şükür.
Romatizmadan çıkıyor ateşim başka da bir enfeksiyonum yok çünkü. Dün yine ateşlendim. Şimdi yine iyiyim. Artık çocuğu çıkarmaktan başka çare kalmadı zarar veriyorum bu şekilde bekleyerek cumartesi gün belirleriz heralde

Öperim canım memnuniyetle valla bazen memeyle savaşıyor bazen kabul ediyor. Su olayi bir tam çözemedik insallah zamanla çözülecek

Sen nasılsın nasıl oldun ne zaman doğar acaba senin minnos
Oyle oyle alisacak umarim kisa surer cok cok cok emer de bi an evvel de buyur
Ay bnmkinin hic dogasi yok canim sorma beklemedeyim hala bugun 39+3um bakalm umutla pilates topu merdiven yuruyus calismalarina devam ediorm, meryem ana otu bile aldm ama ne zmn nasil kullanilir bilmiorm burda bi kamuoyu yoklayabilirim o konuda

Aaa gecms olsun canim tansiyon yuksek cikms, covid testin de umarim negatif cikar, simdi nasilsin acaba dun bakamadm hic foruma?
oh sevindm bi sknti olmamasina suan Gelms gecms olsn canim, her seyde bi hayir var iste tansiyon icin gttn dmk ki hastaneye

Geçmiş olsun canım bu iltihaplı romatizma büyük dert olacak sana maalesef hayırlısıyla kavuşursun bebişine inşaallah sende üzülme sezaryene artık bebişine kavuşmaya odaklan yeter ki haftaya epey doğuracağız anlaşılan

Meryem ana otunu kullanmaya benimde fırsatım olmadı hiç ama doğumun başlaması gerekliymiş öncesinde işe yaraması için. Açılmalar başlayınca kolay doğum olsun diye su dolu bir kaba koyuyorsun otu o açıldıkça doğum hızlanırmış. Doğumdan sonra da rahim çabuk toparlansın diye sudan çıkarıyorsun o kapandıkça iyileşme hızlanırmış gibi birşeydi benim bildiğim

bende aldım ama bende bilmiyorum kimi kaynat diyor kimi suya koy her iki şekilde de dualar okuyup suyunu içecekmişim ama doğum başladıktan sonra yapılıyormuş

İstanbul Anadolu yakasındayım teşekkür ederim biraz cesaretlendim yorumlarınız ile. Tekrar doktor bakıp görüşeyim ben en iyisi. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip olur inşallah
Canım ben de istanbul anadolu yakasındayım. Normal doğum bekliyorum inş. Eğer istersen sana doktor bilgilerimi paylaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…