- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 30
Canim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepsini dikkate alacağımSezaryenden önce yapabileceğin tek şey güzel bir duş alıp iyi uyuyabilmek bence yarın ihtiyacın olacak:) benim genel anesteziydi ama senin spinal vs olacaksa buradan gördüğüm kadarıyla metal objelere çok bakmaman ayna görevi görebiliyormuş ameliyat sırasındabebeğini ilk emzirirken karnına değil de kolunun altına alarak emzirmeni öneririm dikişlere baskı yapmaması için. İlk fırsatta ne kadar acı duysanda ayağa kalkmaya çalış iyileşmeni hızlandıracaktır ve kolay gaz çıkarmanı sağlar. Hattaki kayısı hoşafı yapacağım bende haftaya bol bol tüketebilirsin şekersiz olacak tabi:) bebek uyudukça sende uyu dinlenmedikçe sütünde etkilenir ve çabuk toparlanamazsın. Yanında bebekle ilgilenebilecek birisi olsun. Aklıma bunlar geldi şimdilik hayırlı doğumlar dilerim
Sezaryenden önce yapabileceğin tek şey güzel bir duş alıp iyi uyuyabilmek bence yarın ihtiyacın olacak:) benim genel anesteziydi ama senin spinal vs olacaksa buradan gördüğüm kadarıyla metal objelere çok bakmaman ayna görevi görebiliyormuş ameliyat sırasındabebeğini ilk emzirirken karnına değil de kolunun altına alarak emzirmeni öneririm dikişlere baskı yapmaması için. İlk fırsatta ne kadar acı duysanda ayağa kalkmaya çalış iyileşmeni hızlandıracaktır ve kolay gaz çıkarmanı sağlar. Hattaki kayısı hoşafı yapacağım bende haftaya bol bol tüketebilirsin şekersiz olacak tabi:) bebek uyudukça sende uyu dinlenmedikçe sütünde etkilenir ve çabuk toparlanamazsın. Yanında bebekle ilgilenebilecek birisi olsun. Aklıma bunlar geldi şimdilik hayırlı doğumlar dilerim
Hanmlar gecen haftalara göre bu hafta az idrara çıkmaya başladım suyu da aynı içiyorum ama neden ki acaba
Valla benimki arttı daha sık ve daha çok gelmeye başladıHanmlar gecen haftalara göre bu hafta az idrara çıkmaya başladım suyu da aynı içiyorum ama neden ki acaba
Olabilir bende kilo vermisim 1 kiloAksine artması lazımdı o zaman. Belki terliyorsundur falan farketmeden bilemedim cnm ben bile 2 günde terden 1kilo vermişim
Hadi insallah geceler hep yalanci sancilar basladi 3 gündür gündüzleri iyiyim amaKuzum biraz önce okudum şansa az idrara çıkma doğum belirtisi diyorduseninde o yüzden olabilir doğum kanalına da yerleşmiş eli kulağında senin bebeğin
Sen oğluşunla ilgilen cnm daha doğuran yokKızlar çk mesaj birikmiş okumaya fırsatım yok yoğun geçiyor zaman Selim imle ...
Doğuran varmısucculentaski nasıl oldu doğum mu yaptı o?
Gözünaydın olsun cnm,Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat etsin inş.Kızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Dün 13.30 da kızım doğdu 3500 kg
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
Kızım emiyor ama süt gelmedi henüz
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Birde göbek düşene kadar yıkamayın diye tembihlediler
Nasıl ya kan pıhtılaşması normal doğuma engel değil ki,doktorun neden öyle birşey dedi ki acaba başka sebeplerden dolayı mı ,bende de var kan pıhtılaşması ama doktorum öyle birşey demedi,özellikle başka doktorada sordum oda normal doğuma engel değil dedi...Kizlar sezeryan olanlar bna yardmci olurmusunuz bn tedrginim biraz kan pihtilasmam oldugu icin dr um sezeryan olursun dio bn kndimi hep normal doguma odaklamistim epidural ignesinden korkuyorum dikiş den korkuyorum en cokda agrim acim cok olurda bebegime bakamam die korkuyorum
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün, darısı bizim başımıza inşaallahKızlar dün yazamadım kusura bakmayın
Dün 13.30 da kızım doğdu 3500 kg
Biraz ağrılarım oldu ağrı kesici iğnelerle idare ettim bugün çok daha iyiyim birazdan taburcu olacağız
Kızım emiyor ama süt gelmedi henüz
3 gün normal dedi doktor ilk önce emziriyorum sonra mama veriyoruz mutlaka vermelisin aç kalmamalı dedi
Birde göbek düşene kadar yıkamayın diye tembihlediler
Ay ben yaptımda hiç hoşuma gitmedi ya çok yandı orası,normal doğumdan gözüm korktu,perine masajında böyle yancaksa normal doğumda napcam diye ama denedikçe ynmanın geçeceğini umuyorum,ilk doğumum olcak doktor çok tavsiye etti inş işe yararMerhaba arkadaşlar 36+5 günlük hamileyim . Doktorum perine masajını önerdi. Her gün yapıyorum yapan ve doğumda yararını gören ver mı?
Ben hic yapmadim cnm sukur 2 kizimida normal dogumla aldim kucagima insallah bu kizimda saglikla gelirAy ben yaptımda hiç hoşuma gitmedi ya çok yandı orası,normal doğumdan gözüm korktu,perine masajında böyle yancaksa normal doğumda napcam diye ama denedikçe ynmanın geçeceğini umuyorum,ilk doğumum olcak doktor çok tavsiye etti inş işe yarar
Umarım iyidirSen oğluşunla ilgilen cnm daha doğuran yoksadece ateşliydi bi covid testi istemişti doktor onu merak etmiştim bende
Kızlar çk mesaj birikmiş okumaya fırsatım yok yoğun geçiyor zaman Selim imle ...
Doğuran varmısucculentaski nasıl oldu doğum mu yaptı o?
Oyle oyle alisacak umarim kisa surer cok cok cok emer de bi an evvel de buyurÖperim canım memnuniyetlevalla bazen memeyle savaşıyor bazen kabul ediyor. Su olayi bir tam çözemedik insallah zamanla çözülecek
Sen nasılsın nasıl oldun ne zaman doğar acaba senin minnos
Aaa gecms olsun canim tansiyon yuksek cikms, covid testin de umarim negatif cikar, simdi nasilsin acaba dun bakamadm hic foruma?Ben 38+3 üm
Şimdi hastanedeyim covid testi alındı. 1 saate çıkar dediler. Tansiyonum 15 olmuş farkında değilim ben. Bir sürü tahlil falan yapıldı anlamadım yatırdılar serum falan bağladılar. Anlamadım bakalım ne olacak.
oh sevindm bi sknti olmamasina suanCeylincim yok doğurmadım ama benim de günüm bayağı dolu geçti. Minik sıkıntılar yaşadım haftaya doğum inşallah
Gözünüz aydın sizin de. Selimini Allah analı babalı büytsün, güzel bir ömrü olsun
MrvCn canım yazamadım gece yine hastaydım. Covid negatif çok şükür.
Romatizmadan çıkıyor ateşim başka da bir enfeksiyonum yok çünkü. Dün yine ateşlendim. Şimdi yine iyiyim. Artık çocuğu çıkarmaktan başka çare kalmadı zarar veriyorum bu şekilde bekleyerek cumartesi gün belirleriz heralde
Geçmiş olsun canım bu iltihaplı romatizma büyük dert olacak sana maalesefCeylincim yok doğurmadım ama benim de günüm bayağı dolu geçti. Minik sıkıntılar yaşadım haftaya doğum inşallah
Gözünüz aydın sizin de. Selimini Allah analı babalı büytsün, güzel bir ömrü olsun
MrvCn canım yazamadım gece yine hastaydım. Covid negatif çok şükür.
Romatizmadan çıkıyor ateşim başka da bir enfeksiyonum yok çünkü. Dün yine ateşlendim. Şimdi yine iyiyim. Artık çocuğu çıkarmaktan başka çare kalmadı zarar veriyorum bu şekilde bekleyerek cumartesi gün belirleriz heralde
Meryem ana otunu kullanmaya benimde fırsatım olmadı hiç ama doğumun başlaması gerekliymiş öncesinde işe yaraması için. Açılmalar başlayınca kolay doğum olsun diye su dolu bir kaba koyuyorsun otu o açıldıkça doğum hızlanırmış. Doğumdan sonra da rahim çabuk toparlansın diye sudan çıkarıyorsun o kapandıkça iyileşme hızlanırmış gibi birşeydi benim bildiğimOyle oyle alisacak umarim kisa surer cok cok cok emer de bi an evvel de buyur
Ay bnmkinin hic dogasi yok canim sorma beklemedeyim hala bugun 39+3um bakalm umutla pilates topu merdiven yuruyus calismalarina devam ediorm, meryem ana otu bile aldm ama ne zmn nasil kullanilir bilmiorm burda bi kamuoyu yoklayabilirim o konuda
bende aldım ama bende bilmiyorum kimi kaynat diyor kimi suya koy her iki şekilde de dualar okuyup suyunu içecekmişim ama doğum başladıktan sonra yapılıyormuşOyle oyle alisacak umarim kisa surer cok cok cok emer de bi an evvel de buyur
Ay bnmkinin hic dogasi yok canim sorma beklemedeyim hala bugun 39+3um bakalm umutla pilates topu merdiven yuruyus calismalarina devam ediorm, meryem ana otu bile aldm ama ne zmn nasil kullanilir bilmiorm burda bi kamuoyu yoklayabilirim o konuda
Canım ben de istanbul anadolu yakasındayım. Normal doğum bekliyorum inş. Eğer istersen sana doktor bilgilerimi paylaşabilirimİstanbul Anadolu yakasındayım teşekkür ederim biraz cesaretlendim yorumlarınız ile. Tekrar doktor bakıp görüşeyim ben en iyisi. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?