2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Biz çarşamba günü küçük bir kaçamak yapıcaz canım tam kırkında ama ev ortamında olucaz annemlerin yazlık evinde. Oradan da kaynanama geçicez bayram için. Bayağı km yapıcaz. Günübirlik gitmek zorlar ama 1-2 günlük rahat bir otele gidebilirsiniz. Çocuk rahatsız oldu mu odaya kapanırsın sen en kötü.

Kıskanıyor yavruşunu herkeslerden

Hiçbir şey yapmıyorum canım tartılmıyorum bile enerjim yok hiç

Hiçbir şey yapmıyorum canım tartılmıyorum bile enerjim yok hiç
çocukla çok zor tabi ama ben yemeye devam edersem emzirirkende baya kilo alırım eminim. O yüzden azda olsa çabalamam gerekiyor. hamileyken 17 kilo oldım ama zaten pandemi başında baya kilo almıştım. neredeyse 33 kilo fark ediyor yani yolum çook uzunnn.

Ben de 14 kilo aldım eve geldikten birkaç gün sonra tartıldım 8i gitmişti ama şimdi çok yemeğe başladım çünkü emzirmek beni tüketiyor. Kendime sağlıklı ve doyurucu yiyecekler hazırlayacak enerjim de yok valla.

Slm hanımlar . bızee bugun bir ay kontrole gıttık . 3200 dogmuştu kızım hastaneden çkrken 3000 kiloydu boy 50 cm . şimdi 56 cm olmuş ve 4160 kilo olmş . normal mi sizce bide aşıdan sonra ates falan olur mu ? Ve banyo yaptrsam sorun olur mu ? Hemşireye hiç bişey sormadm çünkü covıt aşısı yapılıymş, canlı virüsmüymş neyse artık. saglık ocagı cok yogun bebek için zararlı dıye dr odasında hemen aşı olup çıktık

Mnkpnda ben bol su içmeye calısıyrm sıvı agırlıklı beslanmek önemli . arada kaçamak yapsamda ben korse de takıyrm arada , spor yapamıyrm yapmak lazımmş kırk çıkaralm inş onu da yapmaya calışcam . 19 kilo almştım 9 kılo kaldıydı bır haftalıkken , gobek kaldı bıraz fazla ama hamilelik oncesı kıyafetlerm olmaya başladı şükür

Biz de bugün sağlık ocağında aynı muameleyi yaşadık çok hızlı çıkmak zorunda kaldık. Ama banyoyu sorabildim o arada. Banyo yasak bugün. Bir de huzursuzluk hafif ateş falan olabilir dedi. Bir çay kaşığı calpol verirsin olursa dedi. Ama hiç gerek yok bizimki kronik huzursuz bize koymaz dedim. Almadım calpol falan.

Kızlar merhaba. Bebeğim 17 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi napabilirim doktora sordum hiç bişey vermedi ya

Sagsaglim su 40i bi atlatalimda insallah hersey daha duzene girmis olur Sporada baslariz yavas yavas oh mis

Benim kizimin saclari asiri cok ve uzun masallah ilk 2 kizimda esim saclarini kesmisti 3 aylikken fln ama bunda istemiyorm yapmicam ozamanlar daha tecrubesizdim esimi dinledim bu sefer dinlemicem siz ne dusunuyrosunuz sac kesimi hakkinda guya daha gür buyuyormus.. ama alakasi yok bence, esimde zaten tm kesmeyiz dedi

3 ay erken bence ya kesmek için gerek yok. Hatta tam süslemelik zamanları başlayacak 3 aydan sonra güzelim saçları gidecek. Kestirtme bence

Emzirirken midemin kazındığını hissediyorum bende. Ben bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama tabi bebekle ne kadar olursa.

1 yasina dogru kel edecegz bizim ailede gelenek haline geldi sacları uzun ve sık kızım yoluyor saclarini hep

Bende ara ara korseyi takıyorum canım. Göbekle alakalı çok büyük bir sorun yok şimdilik. Su içiyorum bol bol. Spora şuan için cesaretim yok ama mecbur 40 kım çıktıktan sonra onuda yapıcam. 17 kilo aldım 11 gitti ama daha çookk vermem lazım.

Canım ben kızımı 2 aylıkken traş ettirdim ettirmez olaydım daha da uzamadı. 4,5 yaşında ve daha yeni yeni arkadan bağlanıyor düşün. Oğlumu sözde 7 günlükken traş ettirecektim ama kıyamadım zaten erkek olduğu için sık sık kesilecek. Bence gürleşmenin kesilmeyle alakası yok kızımın saçları incecik.

Ayy Allah korusun ya… Ben aşı yaptırma taraftarıyım. Bu hastalıklar aşılar sayesinde kontrol altında. O yaptırmasa bu yaptırmasa tekrar çoğalır, corona gibi salgın haline gelebilirler. O yüzde n önlemek ve korunmak gerek

Kızlar 40 ının çıkması olayı bebeğin kırkıncı gününde mi yapılıyo, 41 olunca mı? Yani hani gezmeye gidilir ya o gün mesela banyodan sonra, 40. gününde mi oluyo

Haha dogru benim kızda hergun belli saateerde aglıyo sonra uyuyo . bide her gece mutlaka kaka yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…