Tecrubeli anneler daha iyi bilir canım ben çok tecrübesizim tatlı ne gördüm mu alıyorum o yüzdenBende çok begndm kuzm ama kullanışlı mı??
Pardonda ben burda kime direktif vermişim melek niye yaptirmiyosunuz kızlar bunlarda aynı oranda şeker var demişim yaptırın mi demisim ilk başta özellikle sordum niye yaptirmiyosunuz diye hangi mesajımda sinirle cevap vermişim acaba senin bana her mesajın ters tersSaygılı konuş biraz.sen direktif verme kelimesinin anlamını bilmiyorsun belli ki. Bak şu yazışmalara kim direktif vermiş. Sen yanlış kişiye kullandın o kelimeyi. Haa buarada Emir kipiyle konuşarak şuan sen direktif veriyorsun karşında çocuk yok. Herkese kullandıgın kelimelere dikkat et bayılmana gerek kalmaz.bencede uzatma artık
Canım benim hala anlamamak için caba harcıyorsun. Msjlarım sana deil. Jelibon adlı Bi bayan yazdı ona dedim. Neden yazışmaları okumuyorsun sen.Pardonda ben burda kime direktif vermişim melek niye yaptirmiyosunuz kızlar bunlarda aynı oranda şeker var demişim yaptırın mi demisim ilk başta özellikle sordum niye yaptirmiyosunuz diye hangi mesajımda sinirle cevap vermişim acaba senin bana her mesajın ters ters
Ay cıldırcam ya senden sonra başka bi bayan yazdı o bana direktif veriyorsun dedi ona yazdım SANA DEĞİL.....Gerçekten konuyu o kadsr uzattınız ki ben kimsenin mesajına ters cevap vermediğim halde ters ters cevaplar aldim hepinize düzgünce yazdım cunku burda kimse kimseyi tersleyecek konumda değil açıklama yaptim resmen suçlu oldum ya
Bende öyle bebek kışın doğacak ben yazlık şortlar tişörtler falan aldımTecrubeli anneler daha iyi bilir canım ben çok tecrübesizim tatlı ne gördüm mu alıyorum o yüzden
Çoğul konuşmayın lütfen vebal aliyosunuz diyen ben değilimHemen hemen her yorumumda yaptırana da saygım var diyorum ama siz olayı vebale çekip insanlara vicdan yaptırıyorsunuz. Hassas konularda görüş beyan edşyorsunuz ve buna küçük çocuğu alet ediyorsunuz. Ben küçücük çocuğun sağlığını riske atmak ister miyim. Kendi fikrim kendi kararım kimseye silah zoruyla yaptırma demiyorum. Gerçekten olayı küçücük çocuğun hayatına mal edecek kararı vermede sorumlu insana kadar getirdiniz.
Benim mesajlarimin ekran görüntüsünü neden koyuyorsun o zaman kim direktif vermiş bak istersen yazıyosun gerçekten çok uzadı bu konu herkesin kendi doktoru var akli var fikri var kimse kimseyi yargilamiyo kimse kimseninde vebalini alamaz o çok ayrı bisey allah aşkına ben demedim kabul edin niye yaptirmiyosunuz diye nerden dedim demez olsaydimAy cıldırcam ya senden sonra başka bi bayan yazdı o bana direktif veriyorsun dedi ona yazdım SANA DEĞİL.....
Pardon hanımefendi ben size ithafen hiç bir yorum yazmadım neden üzerinize alındınız bilmiyorumÖncelikle şunu sölim. Ben aa siz neden yaptırıyorsunuz şöyle zararı var böyle zararı var desem ve insanları etkilesem üzerime alınırdım. Hepimiz burda okumus hatta üniversite okumus insanlarız kimse kimseden etkilenmez herkesin aklı fikri var. Ama sen ve dün Kü arkadasta bizim vebalimizi alıyorsunuz bunu da sölim. Bizim tek söylemek istediğimiz arkadas aaa neden yaptırmıyorsunuz sanki hiç mi kola gazoz çikolata tatlı vs muhabbeti yapmasıydı.biz de onun üstüne aa siz neden yaptırıyorsunuz die insanları yönlendirmedik.sizin hala anlamadgınız şey bu. İlknur arkadasımızın yaptırmak istemeyenleri yargılar şekilde yazmasıydı. Ki olayı direktif vermişiz insanları düşüncesiz yapmışız vebal almışız gibi lanse ettirdiniz. Ki yine söylüyorum yaptırmayın demedik biz nette böyle bsy gördüm yaptırmıcam bukadar basit. ağır konusarak bizlerin vebalini de siz almış oluyorsunuz. Ve bu konu gerçekten gereksiz sakız gibi uzadı..
Ay gerçekten uzadı bu konu ya. Ben yaptırmıcam bu bnm kararım. Kimseye de aa nesne yaptırıosunuz demedim demem de. Herkesin aklı fikri var. Bu yazışmalar yüzünden kk soğudum ya.Sanki yaptırmayın demişim gibi.Benim mesajlarimin ekran görüntüsünü neden koyuyorsun o zaman kim direktif vermiş bak istersen yazıyosun gerçekten çok uzadı bu konu herkesin kendi doktoru var akli var fikri var kimse kimseyi yargilamiyo kimse kimseninde vebalini alamaz o çok ayrı bisey allah aşkına ben demedim kabul edin niye yaptirmiyosunuz diye nerden dedim demez olsaydim
Canım biraz abartmiyo musun burda ki herkes fikrini söylüyo kimse kimsenin vebalini alamaz bu annenin fikridir okur araştırır kendince doğru neyse onu yapar ve başına gelecek bütün her sey annenin sorumlulugundadir bende yaptircak olan taraftayım ama arkadaslar da yaptirmayin demedi yaptirmicaz dediler nedenlerini açıklandilar kendimi suçlu hissettim gerçekten bu konuyu ben açtım daha fazla uzatilmasa çocuk değiliz fikirlerimiz var buraya fikir almak icin giriyoruz herkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda ama ortada gerçekten vebal alınacak bi.durum yokArkadaşlar küçücük bir canın vebali diye yazan benim ve hala aynı fikirdeyim kendi yaptırmayıp etrafını etkileyen insanlar ve neticesinde o bebeğe bir şey olursa vebal almışlardır benim fikrimce. Yaptırmak istemiyorsan da yaptırmazsın susarsın insanları etkilemeye çalışmazsın. Yarın öbür gün aşıya karşı çıkan ebeveynlerde göreceksiniz onların yüzünden aşılı çocuklar bile nasıl tehlike altında duyuyoruz görüyoruz
Ilk aylar icin cok fazla bisey almayın kızlar cunku giyemiyo özellikle ilk 3 ay o hastane cikisini 1 ay anca giyiyorlar mesela zıbın cok lazım oluyo bide yazlık bisey bence suan almayın doğduktan sonra alınTecrubeli anneler daha iyi bilir canım ben çok tecrübesizim tatlı ne gördüm mu alıyorum o yüzden
Ben vebal fln demedım benm kızdıgım olay sankı yaptıranlar bebeklerını dusunmuyor bu test zararlı dıyor ben bu yazı ya kızdım yoksa bana ne kım ne yaptırırsa yaptırsa kım. Kıme karısırr ; Ben senı savundum esprılı dıl de demıs arkds dıye diğeri de uzattıkcamuzattıKızlar daha fazla uzatmayalim konuyu hassas dönemdeyiz birbirimizi yanlış anladık mesajla anlaştığımız icin tepkilerimiz belli olmadi konu benim yüzümden açıldı kusura bakmayın buraya fikir almak tecrübe kazanmak icin giriyoruz bi kaç kişinin lafiyla hareket etcek yasta da değiliz çocuk değiliz birbirimizi tanimiyoruz kirmayada hakkimız yok o yüzden başka konular konusulsun kapatılsın bu konu :) M Melekogretmencnn M Muallimezzzjelibon01
Beni görmezden gel muhatap olma benle. Hala daha diğeri die muhatap oluosun ya. Herkesin ağzı dili var kendini bugün nasıl savundysa ozamn da savunabılirdi. Hala ben şeker yüklemesi yapanlara yaptırmayın şöyle böyle zararları var demişim gibi konusuo sun. Ben yaptırmıcam bebeğime zararı var diyorum uzatan sensin. Yeter artık bana diosun hala kendin ne okuyup ne savunduğunu bılmıosun.Ben vebal fln demedım benm kızdıgım olay sankı yaptıranlar bebeklerını dusunmuyor bu test zararlı dıyor ben bu yazı ya kızdım yoksa bana ne kım ne yaptırırsa yaptırsa kım. Kıme karısırr ; Ben senı savundum esprılı dıl de demıs arkds dıye diğeri de uzattıkcamuzattı
Karşıdaki kişiye siz diye hitap ettiğim için o şekilde yazıyorum vebal diyen siz değilsiniz neden üzerinize alındınız ki...Çoğul konuşmayın lütfen vebal aliyosunuz diyen ben değilim
Asla öyle bir durum söz konusu olamaz yaptıran da yaptırmayan da bebeğini en iyi kendi düşünür. Kendi karar verir. Belki benim kararım yanlış belki senin bunu kimse bilemez. Her anne en doğru kararı çocuğu için vermeye çalışırBen vebal fln demedım benm kızdıgım olay sankı yaptıranlar bebeklerını dusunmuyor bu test zararlı dıyor ben bu yazı ya kızdım yoksa bana ne kım ne yaptırırsa yaptırsa kım. Kıme karısırr ; Ben senı savundum esprılı dıl de demıs arkds dıye diğeri de uzattıkcamuzattı
Ortada aslında yanlış anlaşılacak hiçbir şey yoktu canım. Yaptıran da oluyor bu testi yaptırmayan da iki tarafında kendine göre haklı gerekçeleri var. Ben en çokkk vebal konusuna takıldım. Vebal nedir arkadaş bangır bangır bağırıp yaptıranlar şöyle böyle mi dedim. Kimi etkiledim. Kimin çocuğunun vebaline girdim bu çok çirkin bir suçlama herkes ağzından çıkana dikkat etmeli.Kızlar daha fazla uzatmayalim konuyu hassas dönemdeyiz birbirimizi yanlış anladık mesajla anlaştığımız icin tepkilerimiz belli olmadi konu benim yüzümden açıldı kusura bakmayın buraya fikir almak tecrübe kazanmak icin giriyoruz bi kaç kişinin lafiyla hareket etcek yasta da değiliz çocuk değiliz birbirimizi tanimiyoruz kirmayada hakkimız yok o yüzden başka konular konusulsun kapatılsın bu konu :) M Melekogretmencnn M Muallimezzzjelibon01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?