- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
İnşallah canımMaşallah canım gayet güzel, bu değerlerin şuan için hiçbir önemi yokmuş. Son zamanlarda çok hızlı kilo alacaklarmıştombik tombik olsunlar
Benim bebegi besleyen damarda zayıflık var dedı o yuzden sordum aslında yoksa hiç önemli değil saglıklı olsunlar yeter365 gr bugün itibariyle detaylıda sorun çıkmadığı için takılmıyorum ben de 2750 gr doğmuşum. Her bebeğin büyüme hızı farklı oluyor sanırım
Sizde de mi var? Dün akşamdan beri o kadar moralim bozuldu ki migrenim tuttu doktor tam aydınlatmadı belki de ondanCanım gözün aydın, bebeğin iyimiş şükür.Aynısı bende de var sorun olmaz dedi doktor. Bebek aspirini başladık, gece yatmadan 1tane içiyorum.
Tek başına bir önemi olmuyor canım o yüzden içini ferah tut.Birşey çıkmaz zamanla olması gereken boyuta gelir
Öncelikle şunu sölim. Ben aa siz neden yaptırıyorsunuz şöyle zararı var böyle zararı var desem ve insanları etkilesem üzerime alınırdım. Hepimiz burda okumus hatta üniversite okumus insanlarız kimse kimseden etkilenmez herkesin aklı fikri var. Ama sen ve dün Kü arkadasta bizim vebalimizi alıyorsunuz bunu da sölim. Bizim tek söylemek istediğimiz arkadas aaa neden yaptırmıyorsunuz sanki hiç mi kola gazoz çikolata tatlı vs muhabbeti yapmasıydı.biz de onun üstüne aa siz neden yaptırıyorsunuz die insanları yönlendirmedik.sizin hala anlamadgınız şey bu. İlknur arkadasımızın yaptırmak istemeyenleri yargılar şekilde yazmasıydı. Ki olayı direktif vermişiz insanları düşüncesiz yapmışız vebal almışız gibi lanse ettirdiniz. Ki yine söylüyorum yaptırmayın demedik biz nette böyle bsy gördüm yaptırmıcam bukadar basit. ağır konusarak bizlerin vebalini de siz almış oluyorsunuz. Ve bu konu gerçekten gereksiz sakız gibi uzadı..Sevgili arkadaşlar günaydın bu şeker yüklemesi konusu aslında burda konuşulacak fikir beyan edilecek bir durum olmamalı. İnsanlar birbirinden etkileniyor yada ben yaptırmıcam diyen arkadaş bir bakıyorsun fikir değiştirip yaptırıyor ama ondan etkilenen arkadaş yaptırmıyor. Ve kesinlikle ucunda minicik masum bir bebeğin sağlığı varsa ve ben birini yaptırmaması konusunda etkiliyorsam ben o zaman o bebeğin vebalini alıyorumdur. Bu da benim fikrim içi rahat olan üzerine alınmasın lütfen
Ya hala bana laf atıosun !! Ben sana neye kızdıgımı söyledım uzatma artık ya baydınızÖncelikle şunu sölim. Ben aa siz neden yaptırıyorsunuz şöyle zararı var böyle zararı var desem ve insanları etkilesem üzerime alınırdım. Hepimiz burda okumus hatta üniversite okumus insanlarız kimse kimseden etkilenmez herkesin aklı fikri var. Ama sen ve dün Kü arkadasta bizim vebalimizi alıyorsunuz bunu da sölim. Bizim tek söylemek istediğimiz arkadas aaa neden yaptırmıyorsunuz sanki hiç mi kola gazoz çikolata tatlı vs muhabbeti yapmasıydı.biz de onun üstüne aa siz neden yaptırıyorsunuz die insanları yönlendirmedik.sizin hala anlamadgınız şey bu. İlknur arkadasımızın yaptırmak istemeyenleri yargılar şekilde yazmasıydı. Ki olayı direktif vermişiz insanları düşüncesiz yapmışız vebal almışız gibi lanse ettirdiniz. Ki yine söylüyorum yaptırmayın demedik biz nette böyle bsy gördüm yaptırmıcam bukadar basit. ağır konusarak bizlerin vebalini de siz almış oluyorsunuz. Ve bu konu gerçekten gereksiz sakız gibi uzadı..
Saygılı konuş biraz.sen direktif verme kelimesinin anlamını bilmiyorsun belli ki. Bak şu yazışmalara kim direktif vermiş. Sen yanlış kişiye kullandın o kelimeyi. Haa buarada Emir kipiyle konuşarak şuan sen direktif veriyorsun karşında çocuk yok. Herkese kullandıgın kelimelere dikkat et bayılmana gerek kalmaz.bencede uzatma artıkYa hala bana laf atıosun !! Ben sana neye kızdıgımı söyledım uzatma artık ya baydınız
Moralini bozma canım. Doktor tam anlatamamış sana.benimde yeni çıktı. Birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben. Bizim kan akışımızla ilgili bir sorun. Sonuçta bebeğe gidiyor korkma. Bu aspirin o sorunu çözüyormuş. Sen iç ilacını gerisini düşünme.Sizde de mi var? Dün akşamdan beri o kadar moralim bozuldu ki migrenim tuttu doktor tam aydınlatmadı belki de ondan
İyi ki direktif kelimesini öğrettim sanaSaygılı konuş biraz.sen direktif verme kelimesinin anlamını bilmiyorsun belli ki. Bak şu yazışmalara kim direktif vermiş. Sen yanlış kişiye kullandın o kelimeyi. Haa buarada Emir kipiyle konuşarak şuan sen direktif veriyorsun karşında çocuk yok. Herkese kullandıgın kelimelere dikkat et bayılmana gerek kalmaz.bencede uzatma artık
Sen hala kendin öğrenmemissin Bana öğretemezsin sen.okudugum yazdıgım şeyi iyi biliyorum ben merak etme. Sen gibi insanlkla alakası olmayan tiplerle de ben muhatap olmam merak etme. Sen kimsin ki görmezden geleceksin hahahahaİyi ki direktif kelimesini öğrettim sanahe he tamam okudugunu da yazdıgını da daha anlayaman tiplerle cok fazla muhattap olamam senı artık görmezden gelıyorum
Neden fikir beyan ettiniz o zaman görmezden gelseydiniz.Mesela açlık tokluk baktır yeterli diyen bir doktorum var siz alakası yok şeker yüklemesi ile şeker öyle belli olmaz dediniz neden kafamı karıştırıyorsunuz o zaman.Neden vebalimi alıyorsunuz. Hadi ben o yorumu okudum yükleme yaptırdım başıma bir şey geldi bunun vebali size o zaman...Sevgili arkadaşlar günaydın bu şeker yüklemesi konusu aslında burda konuşulacak fikir beyan edilecek bir durum olmamalı. İnsanlar birbirinden etkileniyor yada ben yaptırmıcam diyen arkadaş bir bakıyorsun fikir değiştirip yaptırıyor ama ondan etkilenen arkadaş yaptırmıyor. Ve kesinlikle ucunda minicik masum bir bebeğin sağlığı varsa ve ben birini yaptırmaması konusunda etkiliyorsam ben o zaman o bebeğin vebalini alıyorumdur. Bu da benim fikrim içi rahat olan üzerine alınmasın lütfen
Cnm bosver. Bende sende illa yaptırmayın demedik ama konuyu sakız gibi çekip uzattılar.. Dediğim gibi herkes burda üniversite mezunu okudugunu yazdıgını yada yazılanı anlayabilecek kapasitede diye düşünüyorum...Hemen hemen her yorumumda yaptırana da saygım var diyorum ama siz olayı vebale çekip insanlara vicdan yaptırıyorsunuz. Hassas konularda görüş beyan edşyorsunuz ve buna küçük çocuğu alet ediyorsunuz. Ben küçücük çocuğun sağlığını riske atmak ister miyim. Kendi fikrim kendi kararım kimseye silah zoruyla yaptırma demiyorum. Gerçekten olayı küçücük çocuğun hayatına mal edecek kararı vermede sorumlu insana kadar getirdiniz.
Gereksiz uzadıkça gerildim inan vebal ne demek ya kolay mı küçücük doğmamış çocuğun vebaline girmek ne biliyorsun yani tıpta bugün doğru kabul edilen çoğu şey ilerde aksi idda ediliyor.Ben demiyorum ki illa benim verdiğim karar doğru ben kendi çocuğum ile ilgili bu kararı verdim. Sizin çocukların niye vebalini alayımCnm bosver. Bende sende illa yaptırmayın demedik ama konuyu sakız gibi çekip uzattılar.. Dediğim gibi herkes burda üniversite mezunu okudugunu yazdıgını yada yazılanı anlayabilecek kapasitede diye düşünüyorum...
Ya dunden beri alttan aliyorum gerçekten ben ne dedimde sizin vebalinizi aldim acaba hatta sana demedim mi ne alakası var herkesin akli fikri var diye ben neden yaptirmiyosunuz aaa cok.kotu boyle nasıl söylersiniz mi dedim allah aşkına dund3n beri uzatmayın benim yazimim yanlış anlaşılmış dedikce ustume geldiniz esprili bi dille sonuna gülücük koymuşum demişim ki onlarda da aynı oranda seker var yani tek sebebi içerdiği şekerden dolayı mi demek istemişim süreklide alttan almisim hiç mi mesajınıza ters cevap vermemisim ama masallah siz ozellikle melek senin hiçte oyle bi niyetin yok diyerek resmen beni azarlamis sesimi çıkarmamışım tek tek okuyun lütfen mesajları kim kime ters cevap vermiş size kim ters ve sert bi dil kullandıysa bunları onlara söyleyin lutfenÖncelikle şunu sölim. Ben aa siz neden yaptırıyorsunuz şöyle zararı var böyle zararı var desem ve insanları etkilesem üzerime alınırdım. Hepimiz burda okumus hatta üniversite okumus insanlarız kimse kimseden etkilenmez herkesin aklı fikri var. Ama sen ve dün Kü arkadasta bizim vebalimizi alıyorsunuz bunu da sölim. Bizim tek söylemek istediğimiz arkadas aaa neden yaptırmıyorsunuz sanki hiç mi kola gazoz çikolata tatlı vs muhabbeti yapmasıydı.biz de onun üstüne aa siz neden yaptırıyorsunuz die insanları yönlendirmedik.sizin hala anlamadgınız şey bu. İlknur arkadasımızın yaptırmak istemeyenleri yargılar şekilde yazmasıydı. Ki olayı direktif vermişiz insanları düşüncesiz yapmışız vebal almışız gibi lanse ettirdiniz. Ki yine söylüyorum yaptırmayın demedik biz nette böyle bsy gördüm yaptırmıcam bukadar basit. ağır konusarak bizlerin vebalini de siz almış oluyorsunuz. Ve bu konu gerçekten gereksiz sakız gibi uzadı..
Bende çok begndm kuzm ama kullanışlı mı??Çok tatlıymış al bence
Ben sana vebal alıosun demedim. Dün Baska Bi arkadas yazdı ona dedim ben.Ya dunden beri alttan aliyorum gerçekten ben ne dedimde sizin vebalinizi aldim acaba hatta sana demedim mi ne alakası var herkesin akli fikri var diye ben neden yaptirmiyosunuz aaa cok.kotu boyle nasıl söylersiniz mi dedim allah aşkına dund3n beri uzatmayın benim yazimim yanlış anlaşılmış dedikce ustume geldiniz esprili bi dille sonuna gülücük koymuşum demişim ki onlarda da aynı oranda seker var yani tek sebebi içerdiği şekerden dolayı mi demek istemişim süreklide alttan almisim hiç mi mesajınıza ters cevap vermemisim ama masallah siz ozellikle melek senin hiçte oyle bi niyetin yok diyerek resmen beni azarlamis sesimi çıkarmamışım tek tek okuyun lütfen mesajları kim kime ters cevap vermiş size kim ters ve sert bi dil kullandıysa bunları onlara söyleyin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?