2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef baş agrım bi tutunca üç dört gün sürüyor ve parol geçirmiyor bile şuan çok üzüldüm Rabbim bu dönemde kimseye hastalık ağrı göstermesin

benimde migrenim var çok zor biliyorum. Bundan sonra belki dayanmaya çalışırsınız kimse vicdan azabı çeksin istemem ama bu durumu biliyor sizlere yazmasamda daha çöm üzülürdüm. Başka alternatif yöntemler bulmaya çalışın masaj soğuk uygulaması hafifletebilir. Bu arada lütfen tansiyonunuza baktırın genelde tansiyon yükselince de baş ağrısı çok oluyor

Kızlar o kadar gerilmisiz ki hepimiz konu nerden nerelere gelmiş melekcim bence sen yanlış bi anında cevap vermişsin ters anlaşılmış ki gerçekten bende oyle terslendigimi hissettim H Hndn tyln senin dediğin gibi ben esprili bi dille demistim oysa ki hiç bi tatlı bisey yemiyoruz bi paketinde olmasın hadi çikolatanın yada mi bardak.kolada olmasın hiç mi iki bardak kola içmedik arka arkaya bende şeker yuklemesi yaptırdım cok tatli cok kotu diyenler oldu ve ben korkmuştum açıkçası yaptırırken ilk hamileligimde midem bulancak bayilirsam ya diye oyle aşırı aşırı şekerli bi tadı.yok anlatmak istediğim buydu kimse kimsenin kalbini kırmasın bu aralar biraz hassasız galiba bende çok cabuk sinirlenip kiriliyorum çevremdeki insanlara :)

Benim iştahım hiç yoktu 2 3 haftadır cok fazla özellikle bu hafta her gün eşimden bisey istiyorum dün akşam 11de dışardan söyledik ama çok acıkmistim

Aslında benim çok beslenme alışkanlığım değişmedi ama alıyorum. Bide yesem nolurum kim bilir:)

365 gr bugün itibariyle detaylıda sorun çıkmadığı için takılmıyorum ben de 2750 gr doğmuşum. Her bebeğin büyüme hızı farklı oluyor sanırım
kaç haftalık canım merak ettim.
böbrek genişlemesi en çok çıkan sorunlardan sapasağlam arkadaşımın oğlu şimdi kızına da aynı teşhis kondu hiçbir sıkıntı görünmüyor. doğduktan sonra çocuk nefrolojiye gidersin baktırırsın herşeyine gönlünü ferah tut
Canım gözün aydın, bebeğin iyimiş şükür.Aynısı bende de var sorun olmaz dedi doktor. Bebek aspirini başladık, gece yatmadan 1tane içiyorum.
canım sende de direnç mi var. Benim 12. hafta teşhis kondu o zamandır günde bir aspirin alıyorum 32. haftaya kadar devam edicem. İnşallah sıkıntı olmaz bebeklerde. Doktorum çok rahatlattı ama insan yine de takılıyor

Kimsenin vebalini almıyoruz canım yaptıran kadar yaptırmayanlara da saygılı olunsun diyoruz. Sonuçta herkesin kendi çocuğu ve kendi iradesi isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz. Açlık tokluk olayını da doktorum söyledi o şekilde baktırdım.Doktoruma güveniyorum ilk kızımda da bu şekilde yapmıştım sıkıntı olmadı inşallah bunda da olmaz.

Bu benim görüşüm canım ben yaptırmak istemedim ve zararlı olduğu yönündeki görüşlere katılarak bu kararı verdim.Ama yaptırana da ah vah demiyorum herkesin kendi hayatı. Yediğimiz içtiğimiz şeylerde bizi bağlar neticede mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Yine söylüyorum yaptırana da yaptırmayana da saygım var. Herkesin kendi çocuğu kendi kararı. Yaptıran kişilerde yaptırmayalar için yaptırmıyorsun ama kola gazoz çikolata da şeker var yemiyor musunuz diyor. Aynı şey olduğunu düşünmüyorum bu benim kendi görüşüm.

Benim bir taraftaki kan akışı daha yavaşmış, öyle demişti detaylıyı yapan doktor 20+3te. Aspirini de o verdi zaten. Çok sakin bir doktordu, hiç korkutmadı benide, sorun olmaz dedi inşallah sıkıntı olmaz canım

Aslında benim çok beslenme alışkanlığım değişmedi ama alıyorum. Bide yesem nolurum kim bilir:)
Ay esim biraz önce yine dışardan biseyler söylüyordu sanki o hamile allahtan site hata verdi bende soyleme nolur bende yemek zorunda kalıyorum dedim vazgeçirdim yiyip bide pişman oluyorum midem yanıyo

Bana da böbreklerde genişleme var demişti ayrıntılı da. Bu hafta gittiğimde normal çıktı. Doktor internetten bakma Down riski ihtimali görürsün demişti ama bu durumun başka başka semptomları da var. Bir sonraki kontrolde hatırlat doktoruna . İnşallah normal değere düşmüş olur

Ya benim bu yemiyo musunuz demem niye böyle kotu algılandı ki amaç sekerdeki zarar değil mi yani onlarada dikkat etmemiz gerekiyo anlamında dedim niye yaptirmiyosunuz kızlar diye sordum başka bi nedeni mi var diye yoksa o ayrı mesele yani amaç sekerdeki zarar mi ondan mi bu dusunceniz öyleyse bunlarda da cok fazla şeker var tuketmiyo musunuz demekti herkesin akli.fikri var ben yaptriin desem kimse yaptırmaz sen yaptırma desen kimse dinlemez konu nerden nerelere geldi valla uzuldum yaa

Evet herkesin aklı fikri var ama vebal almayın denilince vebal ile ne ilgisi var bunun ben yaptırmam sen yaptırsın sana göre haklı gerekçen farklı bana göre farklı siz demediniz vebal olayını bu arada Ronya nick arkadaş dedi öyle denilince insan bir ne oluyoruz ya oluyor sonuçta Allah akıl vermiş onu kullanmak biz insan oğlunun elinde benim demem senin demenle olacaksa kusura bakmasın bu vebal olmaz.

Bunun veballe alakası yok diyorum ya konu sacma sapan bi hal aldi neyse bence kimse daha fazla konuşmasın bu konu hakkında suan birbirimizi kırıyoruz geriliyoruz boş yere

Allah aşkına yazdığımızı nasıl anlıyorsunuz. Kimsenin vebaline girmiyoruz çünkü biz sakın yaptırmayın demedik demiyoruz da. Arkadaş aa neden yaptırmıyorlar demiş bende nette okudum böyle sıkıntı oluyormuş o yüzden diyorum. . Neden konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz.

Bende aa niye yaptırıyorusunuz sakın yaptırmayın ha demişim gibi lanse edildi bugün. Direktif veriyorsun falan die. Herkes baksın bakalım yazdıklarıma. ben ne neden yaptırıyorsunuz die sordum ne de yaptırmayın dedim. Şimdi biri daha çıktı vebal almayın dedi. Biz neden yaptırmadgımızı yazmışız onlar kalkıp kimseyi etkilemeyin herkese emir vermeyin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…