- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Yorumun için teşekkür ederim canım aynen bu şekilde düşünüyorum ben deCanım biraz abartmiyo musun burda ki herkes fikrini söylüyo kimse kimsenin vebalini alamaz bu annenin fikridir okur araştırır kendince doğru neyse onu yapar ve başına gelecek bütün her sey annenin sorumlulugundadir bende yaptircak olan taraftayım ama arkadaslar da yaptirmayin demedi yaptirmicaz dediler nedenlerini açıklandilar kendimi suçlu hissettim gerçekten bu konuyu ben açtım daha fazla uzatilmasa çocuk değiliz fikirlerimiz var buraya fikir almak icin giriyoruz herkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda ama ortada gerçekten vebal alınacak bi.durum yok
Ondan dayanamiyo nasıl heves ediyoz hepimiz güzel güzel şeyler alalım diye ama çok duyuyorum gereksiz almışım diyen bizde onlardan olacak galibaBende öyle bebek kışın doğacak ben yazlık şortlar tişörtler falan aldımdoğdugunda giyecek bişeyi yok henüz ama dolabı doldu
Canım hastane çıkışı nasıl almalı sence bir 10lu bir 5li alsam yeter diye düşündüm ama emin de değilimIlk aylar icin cok fazla bisey almayın kızlar cunku giyemiyo özellikle ilk 3 ay o hastane cikisini 1 ay anca giyiyorlar mesela zıbın cok lazım oluyo bide yazlık bisey bence suan almayın doğduktan sonra alın
Sagol canım teşekkür ederim ama konu gerçekten sacma bi hal aldi o yüzden daha fazla kirmayalim biribirimiziBen vebal fln demedım benm kızdıgım olay sankı yaptıranlar bebeklerını dusunmuyor bu test zararlı dıyor ben bu yazı ya kızdım yoksa bana ne kım ne yaptırırsa yaptırsa kım. Kıme karısırr ; Ben senı savundum esprılı dıl de demıs arkds dıye diğeri de uzattıkcamuzattı
Evet vebal.konusu cok farkli bisey çokta ağır bisey diyorum ya çok yanlış yerlere gitti konu vebal alinacak bi durum yok ortadaOrtada aslında yanlış anlaşılacak hiçbir şey yoktu canım. Yaptıran da oluyor bu testi yaptırmayan da iki tarafında kendine göre haklı gerekçeleri var. Ben en çokkk vebal konusuna takıldım. Vebal nedir arkadaş bangır bangır bağırıp yaptıranlar şöyle böyle mi dedim. Kimi etkiledim. Kimin çocuğunun vebaline girdim bu çok çirkin bir suçlama herkes ağzından çıkana dikkat etmeli.
Yeterli canım altlı üstlü takım alırsın 0 3 ay 3 6 ay o hastane çıkışları cok minik oluyo cunku giyemiyolar fazla :) oğluma cok.giydiremedim küçüklük kıyafetleri sanki hiç giyilmemiş gibi duruyo şimdi kucuk kıyafet almicam onlarla idare etsin yaza doğru yazlık tulumlar alırım hastane çantana mutlaka hastane çıkışı haricinde 2 3 takım daha koy ben iki hastane çıkışı götürmüştüm yeter dedim ama yetmedi bezde 15 tane götürmüştüm sezeryan olduğu için 2 gün kaldık asla yetmediOndan dayanamiyo nasıl heves ediyoz hepimiz güzel güzel şeyler alalım diye ama çok duyuyorum gereksiz almışım diyen bizde onlardan olacak galiba
Canım hastane çıkışı nasıl almalı sence bir 10lu bir 5li alsam yeter diye düşündüm ama emin de değilim
İnşallah canım inşallahMoralini bozma canım. Doktor tam anlatamamış sana.benimde yeni çıktı. Birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben. Bizim kan akışımızla ilgili bir sorun. Sonuçta bebeğe gidiyor korkma. Bu aspirin o sorunu çözüyormuş. Sen iç ilacını gerisini düşünme.
Hahaha perşembe aşı oldum cuma gün sabah kalktım kolum felaket acıodu sanki Allah korusun kırık gibi. Kazagımı bile eşim cıkardı düşün. Kolumu yukarı yada yanlara kıpırdatamadım bile. Şükür bugün biraz geçti. Dr uma sordum yaptır dedi. Yaptırdım. Aynı şekilde şeker yüklemesi konusunda da hocam açlık tokluk ölçüom dedim değerlerimi söyledim aa tmm ozamn değerler güzel yaptırmaya gerek yok dedi. Yaptırmıcam.Kızlar birbirimizi üzmeyelim bebeklerimiz üzülmesin yanlış anlaşılmalar oldu ben de aşı yaptırmıcam meselaama hiçkimse benle aynı fikirde değil biliyorum o yüzden siz hepiniz ben tek kalırım böyle meseleler annenin iç sesine göre vereceği kararlar. Hepimizin sağlıklı sıhhatli bebekleri olsun inşallah. Daha burdan çok yazışırız gazı oldu uyumadı vs diye
Aynen öyle aynı anadan babadan doğma çocukların bile fikirleri farkli oluyo tabi ki aynı olmicak herkesin kendi kararı ohoo doğsunlarda gece emzirmeye kalktıkça daha cok yazarızKızlar birbirimizi üzmeyelim bebeklerimiz üzülmesin yanlış anlaşılmalar oldu ben de aşı yaptırmıcam meselaama hiçkimse benle aynı fikirde değil biliyorum o yüzden siz hepiniz ben tek kalırım böyle meseleler annenin iç sesine göre vereceği kararlar. Hepimizin sağlıklı sıhhatli bebekleri olsun inşallah. Daha burdan çok yazışırız gazı oldu uyumadı vs diye
Aa yetmez demi hastane çantasına çok heyecanlı gelse o günler hazırlasak çantalarımızı falanYeterli canım altlı üstlü takım alırsın 0 3 ay 3 6 ay o hastane çıkışları cok minik oluyo cunku giyemiyolar fazla :) oğluma cok.giydiremedim küçüklük kıyafetleri sanki hiç giyilmemiş gibi duruyo şimdi kucuk kıyafet almicam onlarla idare etsin yaza doğru yazlık tulumlar alırım hastane çantana mutlaka hastane çıkışı haricinde 2 3 takım daha koy ben iki hastane çıkışı götürmüştüm yeter dedim ama yetmedi bezde 15 tane götürmüştüm sezeryan olduğu için 2 gün kaldık asla yetmedi
Yıkamaya başladın mı annem erken dedi diye bıraktım bende son ay kardeşim gelirse birlikte yaparız diye sezeryan kesin mı canım tarih belki olunca daha rahat oluyordurKizlar brnde bgun bebek kiyafetlerini yikamaya basladim 30 haftada herseyimz hazir olsum diye insallah 23 haftamiz doldu 38 de sezeryana alinicam.insallah
Ay bende yıkadim utuledim kaldırdım dedim ağırlasinca yapamam. Benimde sezeryan subatin ortasında Allah nasip ederse kucağıma alacağımKizlar brnde bgun bebek kiyafetlerini yikamaya basladim 30 haftada herseyimz hazir olsum diye insallah 23 haftamiz doldu 38 de sezeryana alinicam.insallah
Yetmiyo malesef dogdugu günün aksami 2 takım kirlendi evden eşime kıyafet getirtmistim sabahinada bez bi günde 12 bez gidiyo ilk zamanlar yani yıkamak icin bencede erken bende oglum un küçüklerini çıkardım yikadim ama normal deterjanla lekeli olan yerler çıksın diye doğuma yakin yıkarım ütülerim dolaptada olsa illaki tozlanır bence ilk hamileligimde de 32 33 haftalıkken yikadim ütüledim 1 hafta sonra da hastane çantasını hazırlamıştımAa yetmez demi hastane çantasına çok heyecanlı gelse o günler hazırlasak çantalarımızı falanneler koyacaz hiç bilmiyorum bana kalsa şimdiden hazırlarım da daha çok var aldıklarını yıkayıp utuleyim diyorum annem daha erken diye durduruyo beni sabirsizim birde elim boş uğraşacak şey arıyorum kendime bu günleri çok ararım ben
Aman çok koyalım o zaman kıyafet bez çantaya evde uzak hastaneyeYetmiyo malesef dogdugu günün aksami 2 takım kirlendi evden eşime kıyafet getirtmistim sabahinada bez bi günde 12 bez gidiyo ilk zamanlar yani yıkamak icin bencede erken bende oglum un küçüklerini çıkardım yikadim ama normal deterjanla lekeli olan yerler çıksın diye doğuma yakin yıkarım ütülerim dolaptada olsa illaki tozlanır bence ilk hamileligimde de 32 33 haftalıkken yikadim ütüledim 1 hafta sonra da hastane çantasını hazırlamıştımilkinde vakit daha cabuk geçmişti sanki yaa halbuki bunda hızlı geçmesi gerekmiyo muydu
Ayy az kaldi valla saglikla gelsin kuzucuklar bizm dha mobilyamiz yok odamiz boyanicak fln avize perde hali hic bsy yokAy bende yıkadim utuledim kaldırdım dedim ağırlasinca yapamam. Benimde sezeryan subatin ortasında Allah nasip ederse kucağıma alacağım
Ilkim sezeryan oldugu icin doktorm direk sezeryan dedi 38 de alicaz dedi subat sonu insllahYıkamaya başladın mı annem erken dedi diye bıraktım bende son ay kardeşim gelirse birlikte yaparız diye sezeryan kesin mı canım tarih belki olunca daha rahat oluyordur
Ssvd riskli oluyor ben onaylamiyorm dedi bnde ustelemedm ilkim cok korknctu bu sefer ins belden uyustrma istiyorum herseye tanik olayim istiyorm ameliyatim iyi gecmisti ama ben narkozdan 6 saat sonra ayildigm icin kotu oldum yoksa sezeryan en fazla 3 gun cekiyosun belden olirsa dha kolay olucak insallahIlkim sezeryan oldugu icin doktorm direk sezeryan dedi 38 de alicaz dedi subat sonu insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?