Kolaylıkla olur inşallah ❤Ilkim sezeryan oldugu icin doktorm direk sezeryan dedi 38 de alicaz dedi subat sonu insllah
Benim ilk doğumum epidural sezeryan olmuştu. İlk başta korktum istemedim ama doktorum cesaretlendirdi iyi ki de öyle olmuş herşeye tanık ilk ağladığı duydum çıkar çıkmaz gördüm çok güzeldi. Hemen de emzirebildim hiç sıkıntı olmadı inşallah Buda öyle olur.Ssvd riskli oluyor ben onaylamiyorm dedi bnde ustelemedm ilkim cok korknctu bu sefer ins belden uyustrma istiyorum herseye tanik olayim istiyorm ameliyatim iyi gecmisti ama ben narkozdan 6 saat sonra ayildigm icin kotu oldum yoksa sezeryan en fazla 3 gun cekiyosun belden olirsa dha kolay olucak insallah
Valla benimde ameliyat anı cok.kotuydu belden uyusturdular spinal oldu direk yatırdilar doktor felsn geldi başladılar ama ben hep hissettim aciyo nolur bayıltin diye bağırdım bebek çıkınca bayiltcam dedi anestezi uzmanı oğlumun sesini duydum doktor bebekte kucuk değilmiş dedi yüzünü gordum mu gormedim orayı tam hatırlayamıyorum sanki yuzume degdirdi yüzünü ama belli belirsiz hayal gibi hatırlıyorum uyandığımda bitmişti her sey beni odaya göturuyorlardıSsvd riskli oluyor ben onaylamiyorm dedi bnde ustelemedm ilkim cok korknctu bu sefer ins belden uyustrma istiyorum herseye tanik olayim istiyorm ameliyatim iyi gecmisti ama ben narkozdan 6 saat sonra ayildigm icin kotu oldum yoksa sezeryan en fazla 3 gun cekiyosun belden olirsa dha kolay olucak insallah
Bizim yakındı allahtan bide biz hastaneye oyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik esimin annesigildeydik iki kere su geldi tam.tubaletten çıkarken ama cok az bizde gidelim bi kontrole dedik aksam ordan çıkınca halbuki evde 4 5 bina yanımızda gidip çantamı f3lan almadık oyle gittik doktor sancin var yatısını yapalim yarin doğuma aliriz büyük ihtimal dedi alttan açılma var mı diye bakcaklar istemiyorum zaten benim bebegim ters mecbur sezeryan yapmasanız olmaz mi diyorumAman çok koyalım o zaman kıyafet bez çantaya evde uzak hastaneyebende bekleyeyim alacaklarımın hepsini alayım öyle yıkayayım deterjan falan da almadım ayrıca ilk acemilikle geçmiştir ondan hızlı gelmiştir
Hissettin mi acıyı yani benim spinal mi epidural mi bilmiyorum belimden iğne yaptılarValla benimde ameliyat anı cok.kotuydu belden uyusturdular spinal oldu direk yatırdilar doktor felsn geldi başladılar ama ben hep hissettim aciyo nolur bayıltin diye bağırdım bebek çıkınca bayiltcam dedi anestezi uzmanı oğlumun sesini duydum doktor bebekte kucuk değilmiş dedi yüzünü gordum mu gormedim orayı tam hatırlayamıyorum sanki yuzume degdirdi yüzünü ama belli belirsiz hayal gibi hatırlıyorum uyandığımda bitmişti her sey beni odaya göturuyorlardı
Cnm benimde iki tarafta direnç çıktı 100 mg kullanıyordum dr 150 ye çıkardı. Endişe etmeyelim bu durumu inşallah bir sıkıntı yaşamayız. Dr bana iki şeye sebebiyet verebilir ya dirrnçten dolayı plesanta gelişemez bundan dolayıda bebek kilo alamaz ya da yüksek tansiyon yaşamana neden olabilir dedi. Ben internetten araştırmadım bile. Şimdiden bunu düşünüp stres yapmiyim istedim.kaç haftalık canım merak ettim.
böbrek genişlemesi en çok çıkan sorunlardan sapasağlam arkadaşımın oğlu şimdi kızına da aynı teşhis kondu hiçbir sıkıntı görünmüyor. doğduktan sonra çocuk nefrolojiye gidersin baktırırsın herşeyine gönlünü ferah tut
canım sende de direnç mi var. Benim 12. hafta teşhis kondu o zamandır günde bir aspirin alıyorum 32. haftaya kadar devam edicem. İnşallah sıkıntı olmaz bebeklerde. Doktorum çok rahatlattı ama insan yine de takılıyor
Bugün doktor kontrolüm vardı bir hastanın azar azar suyu geliyormuş haftası 34 müş aslında çok küçük değil ama kadın çok kötü olmuştu üzüldüm bayaBizim yakındı allahtan bide biz hastaneye oyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik esimin annesigildeydik iki kere su geldi tam.tubaletten çıkarken ama cok az bizde gidelim bi kontrole dedik aksam ordan çıkınca halbuki evde 4 5 bina yanımızda gidip çantamı f3lan almadık oyle gittik doktor sancin var yatısını yapalim yarin doğuma aliriz büyük ihtimal dedi alttan açılma var mı diye bakcaklar istemiyorum zaten benim bebegim ters mecbur sezeryan yapmasanız olmaz mi diyorumaçılma varsa bebek ters.gelir riskli.olur.diyince mecbur yaptrdim sonra esim eve eşyaları almaya gitti bendee korktum ağlıyorum tabi şimdi neler olcak bakalım
Bende de aynı durum var bana da 150 mg verdi inşallah bi sıkıntı çıkmazCnm benimde iki tarafta direnç çıktı 100 mg kullanıyordum dr 150 ye çıkardı. Endişe etmeyelim bu durumu inşallah bir sıkıntı yaşamayız. Dr bana iki şeye sebebiyet verebilir ya dirrnçten dolayı plesanta gelişemez bundan dolayıda bebek kilo alamaz ya da yüksek tansiyon yaşamana neden olabilir dedi. Ben internetten araştırmadım bile. Şimdiden bunu düşünüp stres yapmiyim istedim.
Evet malesef epiduralde beline bisey takıyorlar ama spinalde sadece iğne bana 3 tane iğne vurdular yani tam uyuşmadan başladılar galiba çünkü karnıma pamukla biseyler sürdüler onları hissettim sonra her seferinde karnımı ayiriyomus gibi his en son zaten metal bişeyle alt karnını gerdirip.bebegi.cikariyolar ya onu hissettim gerisi yokHissettin mi acıyı yani benim spinal mi epidural mi bilmiyorum belimden iğne yaptılar
:)) Bende öyle yapyormTecrubeli anneler daha iyi bilir canım ben çok tecrübesizim tatlı ne gördüm mu alıyorum o yüzden
Benim zamanı gelmişti canım allahtan 38 hafta 5 günlüktü ultrasonda da 39 2 çıkmıştı su gelmesini anlayabiliyosun cok okumuştum o zaman idrari tutabilirsin ama suyu tutamazsın demişti doktorda benimde tam tuvaletten cikarken birden geldi ama boyle bi küçük fincani anca doldurur oyle kova kova bi su gelmedi gerci gittiğimde suyu var gelmemiş dediler sabah olunca ayrıntılıda baktilar suyu kalmamış hemen sezeryana alalım dediler demekki sabaha kadar gitmisBugün doktor kontrolüm vardı bir hastanın azar azar suyu geliyormuş haftası 34 müş aslında çok küçük değil ama kadın çok kötü olmuştu üzüldüm baya
Bebeğin erkek mi büyüme kaç mm söyledi mi doktorMerhaba kızlar size sorum olacak şuan 21. Haftadayım bebeğimin sol böbreğinde büyüme olmuş bu hafta oluşmuş geçen hafta yoktu sıklıkla geçiyor doğum sonrası erken sünnet olur takip edeceğiz dedi ama ne gibi sorunlar bekliyor yaşayan var mı bu durumu çok moralim bozuldu çok üzülüyorum
Çok tatliiiii bayıldım canım renklerine al bence ama bana hep büyük al diyorlarKızlar sizce Alayımm mı
Aynn kuzmm öyle diyorlar ama tulum çok kullanışlı değilmiş onun yerine ikili takm al diyorlar kararsz kaldm balmÇok tatliiiii bayıldım canım renklerine al bence ama bana hep büyük al diyorlar6 9 aylık filan sanada sürekli soyluyorlardir belki
Evet erkek onu söylemedi biraz büyüme olmuş dedi o an sormaya bile fırsat olmadı kafam gitti inanın öyle körü oldumkiBebeğin erkek mi büyüme kaç mm söyledi mi doktor
Canim ben bi kac kiside sahit oldum battaniyeli diye bi tane ya da iki tane onlu alıyorlardı gerisi hep 5li takımlar sırf hastanede benim akrabam 3 takım kullandım çocuk batırdı demişti ben de 2 tane 10lu 2 tane 5li aldım ama yeter mi bilmiyorum açıkçası küçük çok alma dediler bana karışık alt üst takım aldım karışık aylarda 6 12 ay arasında ama yaşayarak öğreneceğiz sanırımOndan dayanamiyo nasıl heves ediyoz hepimiz güzel güzel şeyler alalım diye ama çok duyuyorum gereksiz almışım diyen bizde onlardan olacak galiba
Canım hastane çıkışı nasıl almalı sence bir 10lu bir 5li alsam yeter diye düşündüm ama emin de değilim
Bende uyusmamaktan korkuyorm ama genelde ayilamiyorm ya apandist ameliyati oldum ondada gec uyandim narkozu hemen atamiyormValla benimde ameliyat anı cok.kotuydu belden uyusturdular spinal oldu direk yatırdilar doktor felsn geldi başladılar ama ben hep hissettim aciyo nolur bayıltin diye bağırdım bebek çıkınca bayiltcam dedi anestezi uzmanı oğlumun sesini duydum doktor bebekte kucuk değilmiş dedi yüzünü gordum mu gormedim orayı tam hatırlayamıyorum sanki yuzume degdirdi yüzünü ama belli belirsiz hayal gibi hatırlıyorum uyandığımda bitmişti her sey beni odaya göturuyorlardı
Ay ne guzrl insallahBenim ilk doğumum epidural sezeryan olmuştu. İlk başta korktum istemedim ama doktorum cesaretlendirdi iyi ki de öyle olmuş herşeye tanık ilk ağladığı duydum çıkar çıkmaz gördüm çok güzeldi. Hemen de emzirebildim hiç sıkıntı olmadı inşallah Buda öyle olur.
InsallahKolaylıkla olur inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?