Merhaba benim ilk dogumum spinal oldu epidural tercihi sunulmadi. Sorun yaşadım diyemem ama epidural cok daha rahatmış araştırmama göre. Benim aklıma belde katater olmasi takıldı. Onu çıkarırken ağrı acı oluyor muBenim ilk doğumum epidural sezeryan olmuştu. İlk başta korktum istemedim ama doktorum cesaretlendirdi iyi ki de öyle olmuş herşeye tanık ilk ağladığı duydum çıkar çıkmaz gördüm çok güzeldi. Hemen de emzirebildim hiç sıkıntı olmadı inşallah Buda öyle olur.
Sıfır acı canım hiç olmuyor bilmiyorsun bile çok çok rahat epidural tavsiye ediyorumMerhaba benim ilk dogumum spinal oldu epidural tercihi sunulmadi. Sorun yaşadım diyemem ama epidural cok daha rahatmış araştırmama göre. Benim aklıma belde katater olmasi takıldı. Onu çıkarırken ağrı acı oluyor mu
Erkek bebeklerin genelinde oluyor canım. Doğumdan sonra takibe alıyorlar düzeliyor. Benim kızım beş yaşında doğumdan beri var hala hala takip ediliyor. Önemli olan bu arada idrar yolu enfeksiyonu geçirmemesine dikkat edeceksin. Yoksa çok sıkıntılı bişey değil.Merhaba kızlar size sorum olacak şuan 21. Haftadayım bebeğimin sol böbreğinde büyüme olmuş bu hafta oluşmuş geçen hafta yoktu sıklıkla geçiyor doğum sonrası erken sünnet olur takip edeceğiz dedi ama ne gibi sorunlar bekliyor yaşayan var mı bu durumu çok moralim bozuldu çok üzülüyorum
Benim epidural di ama sadece belden iğne yapıldı her hangi bişey takılmadı. Çok ta rahattım hiç bişey hissetmedim. Sadece bebeği çıkarırken göğsüme baskı hissettim oda nefesimi kesecek gibi oldu o kadar. Sonrasında da hiç bi ağrı acı olmadı çok şükür.Merhaba benim ilk dogumum spinal oldu epidural tercihi sunulmadi. Sorun yaşadım diyemem ama epidural cok daha rahatmış araştırmama göre. Benim aklıma belde katater olmasi takıldı. Onu çıkarırken ağrı acı oluyor mu
Allah razı olsun içimi rahatlattınız birazErkek bebeklerin genelinde oluyor canım. Doğumdan sonra takibe alıyorlar düzeliyor. Benim kızım beş yaşında doğumdan beri var hala hala takip ediliyor. Önemli olan bu arada idrar yolu enfeksiyonu geçirmemesine dikkat edeceksin. Yoksa çok sıkıntılı bişey değil.
Erkek bebeklerde oluyormuş bu durum %90 kendisi kapanıyormuş benim de genişleme vardı ayrıntılı da bakıldı 2 gün önce doktor kapanır o dedi sizin de öyledir büyük ihtimal ilk duyunca benim de uykularım kaçmıştıEvet erkek onu söylemedi biraz büyüme olmuş dedi o an sormaya bile fırsat olmadı kafam gitti inanın öyle körü oldumki
Çok sağolun öyle olur inşallah içimi rahatlattınızErkek bebeklerde oluyormuş bu durum %90 kendisi kapanıyormuş benim de genişleme vardı ayrıntılı da bakıldı 2 gün önce doktor kapanır o dedi sizin de öyledir büyük ihtimal ilk duyunca benim de uykularım kaçmıştı
Seninki supriz olmuş canımBizim yakındı allahtan bide biz hastaneye oyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittik esimin annesigildeydik iki kere su geldi tam.tubaletten çıkarken ama cok az bizde gidelim bi kontrole dedik aksam ordan çıkınca halbuki evde 4 5 bina yanımızda gidip çantamı f3lan almadık oyle gittik doktor sancin var yatısını yapalim yarin doğuma aliriz büyük ihtimal dedi alttan açılma var mı diye bakcaklar istemiyorum zaten benim bebegim ters mecbur sezeryan yapmasanız olmaz mi diyorumaçılma varsa bebek ters.gelir riskli.olur.diyince mecbur yaptrdim sonra esim eve eşyaları almaya gitti bendee korktum ağlıyorum tabi şimdi neler olcak bakalım
Inşallah canım:)) Bende öyle yapyorminşallah zorlanmayz kuzu yaa
Evet çok küçük alma deniliyor hep ama hastanede gerekli bende 1 10 lu 2 3 tanede 5li alayım diye düşündüm giysin yavrularımızCanim ben bi kac kiside sahit oldum battaniyeli diye bi tane ya da iki tane onlu alıyorlardı gerisi hep 5li takımlar sırf hastanede benim akrabam 3 takım kullandım çocuk batırdı demişti ben de 2 tane 10lu 2 tane 5li aldım ama yeter mi bilmiyorum açıkçası küçük çok alma dediler bana karışık alt üst takım aldım karışık aylarda 6 12 ay arasında ama yaşayarak öğreneceğiz sanırım
Bugün arkadaşım anlattı onun oğlunun da başına gelmiş 1 yaşına kadar antibiyotik kullanmışlar sonrasında kendi kendine kapanmış hiçbir hasar bırakmadan erkek bebeklerde çok oluyormuş hiç sıkmayın canınızıErkek bebeklerde oluyormuş bu durum %90 kendisi kapanıyormuş benim de genişleme vardı ayrıntılı da bakıldı 2 gün önce doktor kapanır o dedi sizin de öyledir büyük ihtimal ilk duyunca benim de uykularım kaçmıştı
Ssvd riskli oluyor ben onaylamiyorm dedi bnde ustelemedm ilkim cok korknctu bu sefer ins belden uyustrma istiyorum herseye tanik olayim istiyorm ameliyatim iyi gecmisti ama ben narkozdan 6 saat sonra ayildigm icin kotu oldum yoksa sezeryan en fazla 3 gun cekiyosun belden olirsa dha kolay olucak insallah
Merhaba benim ilk dogumum spinal oldu epidural tercihi sunulmadi. Sorun yaşadım diyemem ama epidural cok daha rahatmış araştırmama göre. Benim aklıma belde katater olmasi takıldı. Onu çıkarırken ağrı acı oluyor mu
Çok sağolun öyle olur inşallah içimi rahatlattınız
Seninki supriz olmuş canımşimdi nasıl olacak ne olacak hep bi merak konusu inşallah kolay olur hepimizin ki ❤
Inşallah canım
Evet çok küçük alma deniliyor hep ama hastanede gerekli bende 1 10 lu 2 3 tanede 5li alayım diye düşündüm giysin yavrularımız
Allah razı olsun içimi çok rahatlattınız olumlu şeyler duyunca öyle rahatladımkiCanım bendede aynı oldu ilk bebeğimde.merak etme sen. Böbrekte genişleme kalpte nokta filan görülmüştü.. Çok şükür şimdi 3 yaşında herhangi sa ğlık problemi olmadı. Erkrk çocuklarının böbreklerinde genelde anne karnında oluyo diye duymuştum o dönem bende.
Benim ikili temiz çıkmıştı ayrıntılı ultrason da beyinde kist kalpte parlaklık çıktı bunlar down sendromlu belirtisiymiş olada bilir olmayadabilir dedi nasipSanırım ben yokken ortalık kızışmış ama hepsini okumadım
Kızlar sizce ayrıntılıda down lu olup olmadığı yada herhangi bi özrü olduğu görülürmü?
Çarşamba gününü nası edicem bilmiyorum..
2li testim kötüydü biliyosunuz..
Acayip kasıldım nedense..
Kesin doğuma yakında böyle evhamlı olcam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?