2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar d vitamini seviye yerlerdeymiş 4.30 çok düşük bende hap yutma problemi var psikolojik olarak o sebeple ek takviye vitamin Vs almadım sizin onerebileveginiz bir takviye var mı doktorların önerdiği vitamin ilacı çok büyük onu yutamadim ismini unuttum şuan

Allah işinin ehli doktorlarla karsilastirsin canım yaa herkesin canı başkasına kolay demekki maşallah Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlısıyla bi de doğurursak diyorum su siralar

Kizlar bir sorum olacak size ozellikle 2.gebeligini yasayanlara. Benim bi kac gundur ozellikle bugun idrar torbasi uzerinde bi baski var gibi afedersiniz surekli idrar gelmis hissi yasiyorum sanki hafif bir kasinti gibi ama degil tarif edemiyorum kasilma boyle birsey degil demi kizlar ?

Normal canım. Hatta son zamanlar da sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorsun. İdrarın yok ama var gibi:)

Aynısını bugyn ben soracaktim surekli idrar gelmiş gibi değilde sanki saatlerce tutmuşum gibi bi anda bi baskı kasıklara bi ağrı giriyo sonra geciyo

D vitamini damla olarak var canım zaten hap.olarak kullanmana gerek yok ki ekmegin üzerine damlatiyosun genelde verdiklerini bi aylık var bi tup kırıp ekmeğe damlatiyosun bi ay sonra bi daha bide sise içinde var vitamine bende başlamadım başlıcam ama tabi hap olarak o damlalardan kullaniliyo mu hamileyken onu bilmiyorum ama

Normal canım. Hatta son zamanlar da sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorsun. İdrarın yok ama var gibi:)
İcim bi nebze rahatladi canim diyorum noluyo tuvalet ihtiyaci ne kadar artti hayirdir farkli bise mi acaba diye endise duydum
Aynısını bugyn ben soracaktim surekli idrar gelmiş gibi değilde sanki saatlerce tutmuşum gibi bi anda bi baskı kasıklara bi ağrı giriyo sonra geciyo
Evet degisik uyusuyo gibi bi acayip bise

Ben cuma günü 2. Bir göz görsün diye detaylı ultrasona başka bir doktorda girdim. %1 oranında 2li 3lü testten ve detaylı ultrasondan kaçan down sendromu vakaları olabiliyormuş. Ona yapabilecek hiçbir şeyimiz yok dedi. Bunun dışında otizm dışı her doğumsal kusuru tespit edebiliyorum dedi.

Öncelikle çok düşük olduğu için yükleme gibi bişey yapacaklar bi şişe filan içiriyorlar dahiliyeye bi gidin hamilelikte d vitamini eksikliği önemli ihmal etmeyin lütfen sonrasında damla şeklinde devam edersiniz ben katkısız diye ocean ya da venatura alıyorum

Canım bende d vitamini alıcam şimdi ama kararsız kaldım. Venatura d3k2 mi kullanıyorsun

Merhaba görünce yazmak istedim bu ampül şeklinde olanı 1 defaya mahsus veriliyor sürekli kullanmak böbrekte taş yada kum yapıyormuş doktorum söyledi bizzat ekmeğe damlatılan var onu kullanin doktorunuzun çoktan kullandirmasi gerekiyordu size daha önce kullan vs demedi mi ?

kaç damla almak gerekiyor acaba doktora soracaktım unuttum

D vitaminini suya katip icilenlerden alabilirsin.benimde hap yutma problemim vardi yuttugumi cikariyordum veya zor yutuyordum.

Bebek buyudugu icin idrar torbasina baski yapiyor ondan kaynakli gibi geldi bana doguma kadar buyuk ihtimalle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…