2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın, hastane çantasına herkes emzik ve biberon koyacak mı?
Günaydınn ❤ ben koydum canım emzik lazım olmasa bile küçük biberon lazım olabilir ilkin sütün yeterli olmayabilir hemen foşur foşur gelmiyo zaten, kızım ilk gece çok ağlamıştı hemşire mama hazırladı küçük biberonla verdik az bişey sabaha kadar uyudu sonra

Süt sağma makinasi götürmek bana mantikli geliyor. Çarsafi da bavuluna sığmıyorsa ayri bir sekilde arabada bulundurabilirsin, hastanedeki duruma göre hemen aldırırsın.

Günaydın canım ben ikisinide koymucam almadım da şırıngayla veriyorlar mamayı emziği de 1 aylık falan olunca veriyorum ben önce anne memesini iyice emmeyi öğrensin bıdık diye
Ay valla her yerim dokuluyo özellikle bacaklarım bacaklar icin ne yapabiliriz ki
Benimde ilk defa bu gece kasıldı bir kaç gündür muz yemeyi aksatmıştım normalde hiç olmazdım birde bacaklarının yükü arttı kolay değil bu Halime bakınca hep aşırı kilolu insanları düşünüyorum vücutları nasıl bir yük taşıyor

Günaydın kızlaar
4.30 gibi anca uyumuşum yarım saat kadar önce kargocunun 2. Kez zile basması ile uyandım, ilk duyduğumu rüya sandım, rüya olmadığını anlayınca nasıl fırladım bilmem çok korktum gidecek diye.
Hareketli bir uyanış oldu tempomu bozmadan bugün hastane çantası ve evde temizlik yapacağım inşallah

Çok heyecanlı valla baya kişi doğum yapıyormuş şaşırdım valla aynı anda
Gerçekten de öyle sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah şimdi bi göz atacağım oraya da birkaçı erken girecekti sanki doğuma
Ben emzik, biberon, çay kaşığı koyacağım.
Muhtemelen biberon kullanılmaz ama belli de olmaz eğer mememi güzel tutarsa ve sütüm gelirse emzik vermeyi düşünüyorum ama emziremezsem sütüm gelmezse emzik de vermem ona alışmasın diye.
Çay kaşığını da bazen sütü şırınga ile vermek gerekiyor o yöntem zorlayınca kaşıkla da veriyorlar onun için koyacağım çantama.
Süt sağma makinesi konusunda kararsız kaldım yani makinem yok ama olsa koyar mıydım bilemedim.. Hastanede muhakkak vardır ama şu dönemde kendi şahsi eşyamızı kullanmak daha ağır basardı ve çantama koyardım gibi gibii
Mide yanmasına rennie ve diğer doğal yollar beni kesmedi. Mide koruyucu verdi doktorum dün sabah içtim ve onun etkisi miydi yoksa denk mı geldi bilmem dün gün boyu ve gece midem hiç yanmadı.. bugün de aynı performansı bekliyorum.

Oglumda koymustum istemislerdi bebek cikarken onla temizlemisler ben koydm yine nolr nolmaz isterlerse bulunsun

Evet zaman geldi artik hazirlamak lazim hazirladm bende cok sukur rahatladim
Benimde bgun ozelde randevum var bakalim tahlil istsrse saglik ocagnda yaptrrrm dicem

Günayydınnnnn havlu koymayacam ben de
Emzık bıberon koyacam bıberona kaynamıs su da koyabılırımm ıcıne, duruma göre, ılaveten çay kasıgı koyacam

Günaydın kızlarr
Dün gece 3te uyudum ilk defa smdide zoraki kalktm bgun doktor kontrolum var bu arafa dun gece uyuyamadm cnki 3 e kdr heryerim kasindi yine mafoldm soguk sulara attim kendimi ben kasindikca bebis cok hareketliydi anlamadm nedn boyle oluyor kanimda biseyde cikmiyor bgn konusucam doktorla bakalm ne dicek

Off yatıom ama uyunmuyor geri. Gece de ne uyku var ne bşy. Alıştırıoz heralde kendimizi
Evde cocuk olunca bütün vakitler degerlendiriliyo
Günaydın kızlar..

Tuzu sıfırla canım.

Ben koyacağım ikisini de

ilknurrr22 benimde geceleri tek ağrıyan yerim bacaklarım
Bacaklarının üst kısımları agriyo seninde.mi aynı yer kalcamin alt taraflari
Kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ağrının almadim ki oyle ezilmiş gibi muzda her yiyorum hiçte sevmem içim dışım muz oldu ya
[/QUOTE="jelibon01, post: 66762408, member: 1007832"]
Günayydınnnnn havlu koymayacam ben de

Emzık bıberon koyacam bıberona kaynamıs su da koyabılırımm ıcıne, duruma göre, ılaveten çay kasıgı koyacam
[/QUOTE]
Sanada günaydın canim
Bende koymicam havlu devlet hastanesi zaten yikamiyo cocugu hiç bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…