incia nın göğüs kreminide sipariş ettim az önce. inşallah ihtiyaçlar bitti. migrostanda şu koroplast ın fermuarlı poşetlerinden söyledim. haftaya annem gelince bi yerleştirmesi kalır. o da baya birşey getirecek
Süt sağma makinasi götürmek bana mantikli geliyor. Çarsafi da bavuluna sığmıyorsa ayri bir sekilde arabada bulundurabilirsin, hastanedeki duruma göre hemen aldırırsın.
Ben de 1.5 saat uzaklıkta bir hastanede dogum yapacağım, o yuzden bir de arabanin bagajinda dursun ne olur ne olmaz diye yedekler cantasi yapmayi düşünüyorum en kötü geri getiririz aklımda kalacağına orda kalsın
incia nın göğüs kreminide sipariş ettim az önce. inşallah ihtiyaçlar bitti. migrostanda şu koroplast ın fermuarlı poşetlerinden söyledim. haftaya annem gelince bi yerleştirmesi kalır. o da baya birşey getirecek
Bende verdim 1 hafta bekledim kargoya bile vermemişler geri iptal ettim tekrar başka yerden sipariş verdim inşallah bu sefer gelir suan ankarada gozukuyo bugun gelmesi lazim
Bi sürü çamaşır aldım lazer kesim geldi yıkadım bugünden itibaren onlara geçicem artık rahatlatır herhalde.Bebeğe masraf etmedim çamaşıra ettiğim kadar
Gunaydinn
Sabah ac karna 91.2 ciktim
76 ile baslamistim 15 kilo oldu dogumda gidermiki 94 ile tamamlasam ne kadari giderki
Oglen 1 de randevum var kendim gidecegim 2 vesait yagmurda var esimin iside var zor oluck