2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Trendyoldan bi hastane terligi alayım dışarı çıkamıyorum dedim 36 numarası 29 lira 37'yi seçince 85 lira oluyor aynısını emzirme atletlerinde de yapmışlardı yeni taktikleri bu heralde
Aynen ya beden büyüdükçe fiyat artıo anlamdım bende
Ben bimde buldum aldim bi tane kesin onceden gelip kaldi fiyatı o kadar ucuz olamaz
geçen gün bime gitmiştim yufka almaya. Bi baktım lohusa pijama sı var. Bedene baktım M ydi. Ve cok güzeldi. Ordaki çalışana sordum 60 tl den 30 tl ye düşmüş aldım valla cok hosuma gitti dantelli mantelli

Günaydın herkese. Bende emzik biberon koyacağım çantaya. Ne olur ne olmaz diye.
rozikka Biberon vermeyin ilk günler lütfenn... Benim çocuğum bu yüzden meme reddi yaptı bir emmede biberona alışıyor sonrası kabus dolu günler 6 ay süt sağmak zorunda kaldım berbat bir his.. Hastanede bebeğinizi emziremezseniz enjeksiyon veya çay kaşığı ile besleyebilirsiniz.. Ya da memeye bantlanan ince hortum var bebek emdiğini sanıyor ama biberondan mama geliyor

Artik özel doktorm tahlil isterse saglik. Ocaginda yaptrcm dicem
Canım ben sadece ikili ve dörtlü teste çok vermiştim .200 civarlarındaydı onlarda . Diğer rutin testler için hep 20 tl falan aldılar özelde . Hastaneden hastaneye değişiyor mutlaka . Nst için extra hiç ücret talep etmediler mesela . Başka hastanelerde alınıyor mu bilmiyorum

Magnezyum bildigim tek etkili yöntem
Alcam artik son carw5
Magnezyum gerekiyor kuzu bi de ilaç olanı kullanıyorum ben
Of ilaç içmekten nefret ediyorum ya vitamin de midemi bulandiriyo kan.ilacini iki kere içiyorum zaten bide d vitamini var
Ben internetten aldim dantel felan sevmiyorum düz olcak benimki

Alcam artik son carw5

Of ilaç içmekten nefret ediyorum ya vitamin de midemi bulandiriyo kan.ilacini iki kere içiyorum zaten bide d vitamini var

Ben internetten aldim dantel felan sevmiyorum düz olcak benimki
Dantelli dedimse heryeri deil. Düğme kısmında bide ayak kısmında var. bende normalde görerek alırım iç çamaşırı pijama falan. Ama bu çok hoşuma gitti denemeden aldım bedeni falan da tam iyiydi M beden.

Özellikle söylüyorum bak bedenini diyosun ben internetten aldim allahtan kalıbı felan iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…