2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ooh en sevdiğim ana kız dedikoduları ben de çağıracam annemi de korkuyorum yine 40. Haftayı beklersem diye kadın doğuma kadar benim 40ımı çıkarıyo doğumdan sonra çocuğun
ya benimkide diyor. beni bu kadar erken çağırıyorsun ama doğuramazsan sorarım sana diye

M beden bana şuan asla olmaz ne yalan sölimama kalıbı büyükmüş

Geçenlerde sen miydin bi arkadaş demişti çamaşır giymeden yatıyorum diye valla bende denedim çok rahat ettim ne kadar büyük olursa olsun çamaşır rahatsız ediyor ya
Bilmem olabilir enfeksiyon olduğunda oyle yatiyorum ama normalde yatmam mantar olunca özellikle çamaşırsız yatmak cok iyi geliyo

Ya cok iyimis benm gttigim klinik hastane disinda doktor hastane bize 50 dk mesafe bgn oraya gidicem sezeryan 1 gece yatisli ekstra bir durum olursa kalmak zornda olursam gecelik 1000 tl hastane paket yapmiyor direk sezeryan 4.000 tl 1 gece yatis bakalim bgun nstye baglicaklarmi ekstra bi ucret vericekmiyiz balikesre gtsem 2 saat izmire gtsem 3 saat yasadgm sehirdr ozel hastane olmamasi col kotu sadece devlet hastanesi var bide ozel tek odali klinik ordada sadece ultoson fln vr

Slm kizlar doktor kontrolümüz guzel gec ti oğlusun yüzünü gördük artik büyüyor sis sis yavrumun yanakları burnu 45 cm olmuşuz 2600 kilomuz 27 şubat ya da sonrasi dogum. Doktoruma 38 de mi.aliniyor 2.ler dedim.bebege bağlı eger sancisi iyi suyu gelmezse 40.i bekleyebilcegimizi söyledi iyice gelişir dedi. 2 hafta sonrası icin randevu verdi henüz nst icin tarih vermedi. Kan tahlillerim var yine

Bende kullandım canim avent in sıfırını almıştım ama çok az damlatiyordu cok.sukur bırakmadı memeyi kimi bebek hemen reddediyor 2. De.korkmuyor degilim

maşAllah miniğe sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…