Geçenlerde sen miydin bi arkadaş demişti çamaşır giymeden yatıyorum diye valla bende denedim çok rahat ettim ne kadar büyük olursa olsun çamaşır rahatsız ediyor ya
Ooh en sevdiğim ana kız dedikoduları ben de çağıracam annemi de korkuyorum yine 40. Haftayı beklersem diye kadın doğuma kadar benim 40ımı çıkarıyo doğumdan sonra çocuğun
Ooh en sevdiğim ana kız dedikoduları ben de çağıracam annemi de korkuyorum yine 40. Haftayı beklersem diye kadın doğuma kadar benim 40ımı çıkarıyo doğumdan sonra çocuğun
Geçenlerde sen miydin bi arkadaş demişti çamaşır giymeden yatıyorum diye valla bende denedim çok rahat ettim ne kadar büyük olursa olsun çamaşır rahatsız ediyor ya
Canım ben sadece ikili ve dörtlü teste çok vermiştim .200 civarlarındaydı onlarda . Diğer rutin testler için hep 20 tl falan aldılar özelde . Hastaneden hastaneye değişiyor mutlaka . Nst için extra hiç ücret talep etmediler mesela . Başka hastanelerde alınıyor mu bilmiyorum
Ya cok iyimis benm gttigim klinik hastane disinda doktor hastane bize 50 dk mesafe bgn oraya gidicem sezeryan 1 gece yatisli ekstra bir durum olursa kalmak zornda olursam gecelik 1000 tl hastane paket yapmiyor direk sezeryan 4.000 tl 1 gece yatis bakalim bgun nstye baglicaklarmi ekstra bi ucret vericekmiyiz balikesre gtsem 2 saat izmire gtsem 3 saat yasadgm sehirdr ozel hastane olmamasi col kotu sadece devlet hastanesi var bide ozel tek odali klinik ordada sadece ultoson fln vr
Slm kizlar doktor kontrolümüz guzel gec ti oğlusun yüzünü gördük artik büyüyor sis sis yavrumun yanakları burnu 45 cm olmuşuz 2600 kilomuz 27 şubat ya da sonrasi dogum. Doktoruma 38 de mi.aliniyor 2.ler dedim.bebege bağlı eger sancisi iyi suyu gelmezse 40.i bekleyebilcegimizi söyledi iyice gelişir dedi. 2 hafta sonrası icin randevu verdi henüz nst icin tarih vermedi. Kan tahlillerim var yine
@rozikka Biberon vermeyin ilk günler lütfenn... Benim çocuğum bu yüzden meme reddi yaptı bir emmede biberona alışıyor sonrası kabus dolu günler 6 ay süt sağmak zorunda kaldım berbat bir his.. Hastanede bebeğinizi emziremezseniz enjeksiyon veya çay kaşığı ile besleyebilirsiniz.. Ya da memeye bantlanan ince hortum var bebek emdiğini sanıyor ama biberondan mama geliyor
Bende kullandım canim avent in sıfırını almıştım ama çok az damlatiyordu cok.sukur bırakmadı memeyi kimi bebek hemen reddediyor 2. De.korkmuyor degilim
Slm kizlar doktor kontrolümüz guzel gec ti oğlusun yüzünü gördük artik büyüyor sis sis yavrumun yanakları burnu 45 cm olmuşuz 2600 kilomuz 27 şubat ya da sonrasi dogum. Doktoruma 38 de mi.aliniyor 2.ler dedim.bebege bağlı eger sancisi iyi suyu gelmezse 40.i bekleyebilcegimizi söyledi iyice gelişir dedi. 2 hafta sonrası icin randevu verdi henüz nst icin tarih vermedi. Kan tahlillerim var yine
Yok canım elektrikli göğüs pompasının hortumunu diyordum.kendi içinden çıkıyor .Onu nasıl temizleyebileceğimizi sormuştum artık bir sıcak su geçiririm içinden nolur nolmaz