2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen zaten yaşamak için yiyorsun ben yemek için yaşıyorum
Haha hamileliklerimde boyle oluyo hayatım istemsiz yoksa cok istahliyimdir cok severim yemek yemeyi tatlıyı abur cuburu kilo alcam psikolojisinden mi istahim kapaniyo anlamiyorum bu hamileligim cok zorlu gecti ama önce bulantı.sonra mide yanması o yanmayi cekcegime ac yatarım diyorum

Tüm gün yediklerini bir öğünde yiyorum nasıl oluyor bu iş yaa normalde de iştahsız mısın
Ya normalde yiyorum ama şu son zamanlarda iştahım çok yok suyu çok içince mi bilmiom. Hatta Bi 10 gündür gram kilo almadım acaba bebek kilo almıo mu diom.mide bulantım ve mide ekşimem var belki o yüzden de iştahsızlık oluo bilmiom. Normalde 31+4üm 8 kilo aldım yani düşün.ilklerde yidim yidim şimdi yok cok yiyemiom

Kizlar bide doktor karnima cok bastirdi elleriyle tutup bastrdi bi salladi untrosondan once ve cok aciyor karnim neden boyle bsey yapti anlamadm
Benm de 32.hafta kontrolünde doktor çok bastırdı, sanırım daha iyi görebilmek için bastırıyor. Özellikle 2 boyutlu bakınca çok anlaşılmıyor.

Ben de bebek hareketlerini anlamak için bazen göbeğimi yokluyorum, eşim engelliyor çocuğa baskı yapma diye, adam şimdiden başladı bebeğe şöyle yapma böyle yapma.. Sanki hayatında bebek baktı bebek profesörü

Aynılar ya çok bilmişler rahatsız etme oğlumu diyo

Sonlara gelınce benm de iştah gitti eskisi gibi saldırmıyorum :) gözum doydu herhalde
3 hafta önce doktorda 73 çıkmıştım 2 gün önce 76 çıktım anladım ki ben uzun süre kilo almayıp bir anda alanlardanım 3 haftada 3 kilo nedir arkadaş
neysol toplam 9 kg oldu hâlâ benden ümitli misin

Ben de hep 3 3 aldım cnmmm 4 haftada bır gıdıodum 3 kılo fazla cıkıodm ben de 14 kılo aldım

Ben de hep 3 3 aldım cnmmm 4 haftada bır gıdıodum 3 kılo fazla cıkıodm ben de 14 kılo aldım
Eyvahlar olsun nasıl kilo alıyoruz öyle 2 hafta sonra gittiğimde bi 3 daha almış olursam şaşırmam Çok şükür kilo takıntım yok maksimum 15 kg ile kapatsam iyidir diyorum ama neysol u haklı çıkartmak için 12 kg ile bitiresim var bana tee hamileliğin başlarında sen 12 kg ile bitirirsin bak gör demişti de...

Cok umrumda degıl acıkcası sdece saglıksız seyler yemek ıstemıyorum artık yeterınce karbonhidrat tükettım doyduöohh miss :) bundan snra sebze proteın

Cok umrumda degıl acıkcası sdece saglıksız seyler yemek ıstemıyorum artık yeterınce karbonhidrat tükettım doyduöohh miss :) bundan snra sebze proteın
Aynen öyle ben de ona üzülüyorum yani zararlı paket gıda kısmında kendimi durdurabiliyorum ama hamur isleri ile arama bir türlü mesafe koyamadım o sıkıntı faydadan çok zararı var az bebeğime yarayan sağlıklı şeylere yönelmek istiyorum şu son zamanlarımızda

Ben hala ümitliyim canım ama yine de 15 de olsa olsun yeter ki sağlıkla gelsin bebişin

Sen bilirsin canım içine hangisi sinerse onu yaparsın. Devletteki doktora güveniyorum dersen ortam vs hijyenikse yaparsın

Ya bende bazen oynamayinca tutup salliyorm fln ama bu bildigin kasiklarma bastrdi elleriyle cok canim acidi ilk defa boyle bsy gordm

Kızlar ben normalde Cola içen biri değilim ama şu son 1 2 ayda 3 kere içtim. İçim rahat deil ama bazı yiceklerin yanında Cola içesim gelio. Bnm de kilo takıntım yok aksine kilo almayınca bebek kilo almıo die endişeleniom

Yanı bır sey olmaz ama daha ıcme :) durdur kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…