2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah 2 kiloyu geçmişsiniz Ay bizim buradaki şehir hastanesinin odaları bile daha lüks

Sagol canm

Lohusalık döneminden korkan varmı benim gibi bilmiyorum psikoloji bozacak Bi konu mu öyle ise baştan özür dilerim

Bende doğum fiyatını sorucam geçen sene 2800 normal 3000 de sezeryan bakalım şimdi ne olmuş fiyatlar anlaşma olduğu %15 indirim var geçen gittiğimde unuttum sormayı

Lohusalık döneminden korkan varmı benim gibi bilmiyorum psikoloji bozacak Bi konu mu öyle ise baştan özür dilerim
Bizde bugun annmle logusa gecelik sabahlik aldik denedim simdi evde dev gobek gecelikde oenye ya rahat rahat bole Allahim dedim bu nasil dev vucut bu nasil duzelcek acaba acaba herkesmi boyle benmi dedim daha siscek bide benmki o kdr şişmemiş etraftan duyduguma gore gobegim az o halde boyle valla zor oluck tabi kanamadir agri sizidir bebege bakmak zorundasin uykusuzluk yorgunluk ama vücut cabuk toparlanan birsey ve bebeklerimizin o kokusu ile herseyi unuturuz gibime geliyor Allah hayirli dogum saglikli evlatlar nasip etsin

Evet oda guzelmis hastane temize benziyo bebis kilosuda iyi bnmkide 32+1 1880 gr cikti normalmi acava biraz az sanrm.benmkinn kilosu bnmki 31+5 ile uyumlu haftasi tasinmanin verdigi yorgunlukla geriye düşmüştü hala malesef ondan beridir geri kaldi biraz

Benimde geçen hafta 1600 çıktı normal dedi 31+2 de yani hafta ile uyumlu gidiyo tombiş olmayacaklar demkki eşim 2 küsür doğmuş ben 3750 ortamızda bişey olacak heralde çok takmadım şahsen

Selam kızlar zaman azalıyor heyecanlar ne durumda
Beni doğumdan sonrası düşündürmeye başladı ilk öğrendiğim zamanda onu düşündüm çünkü eşimin ailesi ile görümcemin bebeğini görmeye gittik orda tanık olduklarım sağolsun ki ona uzaklar bana çok yakınlar korkular tekrar sardı beni bdv lık konu aslında tam

Doğumdan sonra gelip gitmeleri kalmaları herşeye karışmaları falan gibi şeyler mı korkutuyor seni

Selam kızlar zaman azalıyor heyecanlar ne durumda
Selam canım valla ben henüz bişey hissedemedim ilk doğuracaklarla aramda 40-50 gün fark olacak daha kontrollerim bile 2 haftada bire düşmedi. Nisan analarına kaydolaydım ilk doğuran ben olacam diye havam olurdu bari şimdi hepiniz gazla kakayla uyraşırken ben hala nst ye bağlanıyor olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…