2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah azalır zaten bebiş de uyutmaz ama

Bende kullandım canim avent in sıfırını almıştım ama çok az damlatiyordu cok.sukur bırakmadı memeyi kimi bebek hemen reddediyor 2. De.korkmuyor degilim
Hiç riske atmayın canım bebek anne memesini öğrenmeden biberon vermeyin derim.. Çok bilmişlik yapmıyorum sadece kendim bunun pişmanlığını çpk derinden yaşadım.. Emzirememek çok kötü bir his

Hiç riske atmayın canım bebek anne memesini öğrenmeden biberon vermeyin derim.. Çok bilmişlik yapmıyorum sadece kendim bunun pişmanlığını çpk derinden yaşadım.. Emzirememek çok kötü bir his
Benimki ne biberon tuttu ne emzik benim memede süt vardı ama onu da içmiyodu aç yaşadı resmen uykusunda kanguruya koyar evin içinde emziriridm hatta gece bile uykudan uyanıp kanguruya koy emzir filan 2 sene neler çektim Allahtan dileğim en başta sağlıklı olsun sonra emen gazsız bebek olsun

Bende de su içme çok aşırı ya. Gece suyla yatıom. Hatta dün gece Bi ara uyandım suluğum kucagımdaydı. İçicem die almısım basmışım bağrıma sonra da uyuyakalmişim.İştah çok fazla yok maşallah ama suyu aşırı içmeye başladım korkmuo değilim aslında. Çok su içince bebeğin suyunu etkiler mi falan aklımda deli sorular

Amin canım amin.. Bebeğin beslenme derdi insanı kemirip bitiriyor resmen

İştahınız nasıl kapalı oluyor yav öğün kaçırıcam diye aklım gidiyor

Valla dün akşam Bi çorba içtim sabah 11e kadar bşy cnm istemedi mesela ama su sabaha kadar. . . Sabah peynir zeytin yumurta kesin olur kahvaltıda. 50 gr tam bugday lı ekmek 1 tNe bazen zor yiyom onu da. O bile fazla gelio. Hatta eşim evde olmazsa meyve bile aramam. Eşim evde Olumca gidip getirio yediriyor. Yalnız şu günlerde aşırı portakal canım cekio. midem keşke ekşimese

Gözün aydın canım 40ida beklemesin ya cok uzun
ben Çok gerekli görmüyorum yaa almıştım ilkte hatta bugun çıkardım steril ettim ama aynı şeyi sicak suda kaynatarakda yapıyoruz kalabalık bide kocaman
Nts ye muayeneden önce mi giriliyo sonra mı?? Çok cahilim bu konuda
Önce muayene sonra nst sonra onu doktora goturuyosun
Benim ogun frlan yok sabah kahbalti oglen hiç bisey aksam bazen yemek yemek yersem meyve yiyemiyorum o yüzden her akşam yemek yemiyorum canımda istemiyo yemek

merhaba arkadaşlar bizde 32 olduk ama oğluşum iki hafta öndeymiş ama benim çatı ağrılarım iyice arttı ilk gebelikte hiç yaşamdığım için endişeleniyorum evi bile süpüremedim bugün korkudan sizde de varmı bu tarz ağrılar

Ilkte bende yaşamadım ikinci hamilelik cok daha zor geciyo

Olmaz mı günlük işlerimi yapamaz oldum artık. İlkinde benimde hiç bu tarz ağrılarım olmamıştı. İkinciler zor geçiyor anlaşılan.

Yok canım zaten şuan yukarda bebiş senin aşağıda mı

Benden başka birilerinden böyle şeyler duyunca seviniyorum yalan yok benim daha 1 gun kapalı olmadi iştahım cok şükür
Ben 20 li haftalardan beri yaşıyorum canım hic azalmadi maalesef

Tercih meselesi tatlım istersen almayabilirsin

Kizlar kontrolden ciktm nst grdm evde olan sancilarn hic biri cikmadi 33+2 2220grm 45 cm 34+1 uyumlu cikti ultrosnda bu oda ozel korfez hastanesi sezeryan 4.300 olmus devlet hastanesinden farksiz sok oldum yemn ediyorm tum fikrim degisti devlet hastanesinde gidp olucam sezeryani

Eklentiler

• 20210125_162455.webp
    6 KB · Görüntüleme: 69
  • 20210125_162453.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 20210125_162404.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 20210125_162353.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 20210125_162351.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20210125_162349.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…