2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım maşallah oğluşuna güzel büyümüş
2. El ürünleri değerlendirmek gerek bencede. Piyasa durgun ama alim.gücümüzde düşük artik.

kesinlikle katılıyorum sana dolap ve gardrop tutumlu anne telefonuma indirdim. Sattığım şeylerde oldu aldığımda oluyor.

Maşallah kuzucuğa. Tatlım bir şeyi merak ettiğim odanın içinde neden perde var orda 2. Bir hasta için yatak mı var yoksa cam mı var

Gözün aydın canım yani odasi güzel diye mi yapacaktin oyle düşünme devlette istediğin doktor girmiiyo ameliyata

Oda iyi gözukuo?? Ama önemlı olan doktor bence? Odadan zıyade

Kuzum oda ile ilgili değil ki bu durum ama sen bilirsin de doktor için ben özelde oluyorum şahsen yoksa yattığım yatakla ilgili bir durum değil

Bugun kontrolu olan var miydi başka nasıl gecti kızlar
Benim carsambaydi ama sikayetlerim sonucu bugun gittim canim. Ciddi agri ve kasilmalarim var rahim agzi uzunlugu iyi kisalma yok cok sukur. İkiz oldugu icin bu haftalardan sonra rahat olmayi bekleme yukun agir dedi israrla soyledigi tek sey: Bol su ic kasilmanin en buyuk dusmani su.

Merhaba kizlar bebisim 1880 gr olmus 32+2 deyim doktor daha iyi beslen kilosu normal ama biraz geride dedi sagligi iyyms sukur yzuunu biraz gosterdi dudaklari cok tatliydi normal olursa 20 sindd martin sezaryen olursa 10 gun oncesinde aliyolarmis normal istemedigimi soledim nasl istersen ole yaparz daha bakariz suyuna kilosuna gore belirleriz bidahki haftalarda dedi .
Annemde gelmisti cikista gecelik baktik 3 sat gecelik icin gezdik mahvolduk yorgunluktan cok pahali gerçekten 200 250 den asagi yok . En son biyerde begendik bedeni yokmus sabahligini aldik sadece sonra 10 tane girdigimiz dukkanlar arasından birindende tekrar geri donup gecelik aldik gecelik sabahlik ayei ayri yerlerden aldik 200 e ikisini yol ustu terlik filan aldim bebe mavisi gecelik beyaZ sabahlik toz gri terlik aldim . sabahlik beyaz istemiyordum ama bulamadim istedigim gibi .. bugun cok zor bulduk herseyi bide cok pahali olunca cidden zor oldu yine uyguna alamadik ama naaip oyle iste simdi eve gidiyorum acayip yoruldum uzun zaman sonra 7000 adimm atmisim yuruyemiyorum yuruyemiyorm dedim baya yürürüm bugun ayaklrim ağrıyor vallhi

Maşallah kuzucuğa. Tatlım bir şeyi merak ettiğim odanın içinde neden perde var orda 2. Bir hasta için yatak mı var yoksa cam mı var
2 kisilik oda ama pandemiden dolayi tek hasta yatis hakki varmis
Gözün aydın canım yani odasi güzel diye mi yapacaktin oyle düşünme devlette istediğin doktor girmiiyo ameliyata
Devletteki doktor 1 tane zaten ve cok cok iyi ben sirf ozel hastane olsn dye ozel istiyordm ama.su odalari gorunca gercktn hayal krlkligina ugradim
Oda iyi gözukuo?? Ama önemlı olan doktor bence? Odadan zıyade
Devletteki doktor da cok iyi zaten 1 tane var suan
Ozel hastane ama odalar devlet hastanesinden frksiz beklentimn cok altinda kaldi
Kuzum oda ile ilgili değil ki bu durum ama sen bilirsin de doktor için ben özelde oluyorum şahsen yoksa yattığım yatakla ilgili bir durum değil
Valla icime sinmedi okdr para vericeksem ozel hastaneyse biseylernde ozel olmasi gerekmez mi keske bi medical park liv hospital fln olsa yemn ediyorm kurusu gozume gelmez ama beklentimi hic karsilamadi su durum

Kizlar bide doktor karnima cok bastirdi elleriyle tutup bastrdi bi salladi untrosondan once ve cok aciyor karnim neden boyle bsey yapti anlamadm

Evet biz bi tane sen iki tane tasiyosun kolay mi şikayetler iki katı suyu ben normalde de cok tuketiyorim bilmiyodum ama bunu zamanında gelsinler insallah
Gözün aydın cok düşük değil kilosu gayet iyi evde dinlenirsin bol bol gidince
Anladım canım o zaman devlette yap doğumunu bizim burda bi doktor yok çünkü

Tüm gün yediklerini bir öğünde yiyorum nasıl oluyor bu iş yaa normalde de iştahsız mısın

Sen zaten yaşamak için yiyorsun ben yemek için yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…