Canım maşallahSlm kizlar doktor kontrolümüz guzel gec ti oğlusun yüzünü gördük artik büyüyor sis sis yavrumun yanakları burnu45 cm olmuşuz 2600 kilomuz 27 şubat ya da sonrasi dogum. Doktoruma 38 de mi.aliniyor 2.ler dedim.bebege bağlı eger sancisi iyi suyu gelmezse 40.i bekleyebilcegimizi söyledi iyice gelişir dedi. 2 hafta sonrası icin randevu verdi henüz nst icin tarih vermedi. Kan tahlillerim var yine
2. El ürünleri değerlendirmek gerek bencede. Piyasa durgun ama alim.gücümüzde düşük artik.
Agrili sancili birazSelam kızlar nasılsınız zaman yaklaşıyor
Maalesef canım yatarken sağa sola dönerken çok zorlanıyorumAgrili sancili biraz
MaşallahKizlar kontrolden ciktm nst grdm evde olan sancilarn hic biri cikmadi33+2 2220grm 45 cm 34+1 uyumlu cikti ultrosnda bu oda ozel korfez hastanesi sezeryan 4.300 olmus devlet hastanesinden farksiz sok oldum yemn ediyorm tum fikrim degisti devlet hastanesinde gidp olucam sezeryani
Az kaldi insallah hele senin epeyce yaklasti masallahMaalesef canım yatarken sağa sola dönerken çok zorlanıyorum
Bende var canım zaten ilk çocukta almıştım ama oyle elzem bi ihtiyaç gibi de değilmiş zaten ilk oğlum ne emzik aldi ne biberon kullanmadım bileTercih meselesi tatlım istersen almayabilirsin
Gözün aydın canım yani odasi güzel diye mi yapacaktin oyle düşünme devlette istediğin doktor girmiiyo ameliyataKizlar kontrolden ciktm nst grdm evde olan sancilarn hic biri cikmadi33+2 2220grm 45 cm 34+1 uyumlu cikti ultrosnda bu oda ozel korfez hastanesi sezeryan 4.300 olmus devlet hastanesinden farksiz sok oldum yemn ediyorm tum fikrim degisti devlet hastanesinde gidp olucam sezeryani
Oda iyi gözukuo?? Ama önemlı olan doktor bence? Odadan zıyadeKizlar kontrolden ciktm nst grdm evde olan sancilarn hic biri cikmadi33+2 2220grm 45 cm 34+1 uyumlu cikti ultrosnda bu oda ozel korfez hastanesi sezeryan 4.300 olmus devlet hastanesinden farksiz sok oldum yemn ediyorm tum fikrim degisti devlet hastanesinde gidp olucam sezeryani
Kuzum oda ile ilgili değil ki bu durum ama sen bilirsin de doktor için ben özelde oluyorum şahsen yoksa yattığım yatakla ilgili bir durum değilKizlar kontrolden ciktm nst grdm evde olan sancilarn hic biri cikmadi33+2 2220grm 45 cm 34+1 uyumlu cikti ultrosnda bu oda ozel korfez hastanesi sezeryan 4.300 olmus devlet hastanesinden farksiz sok oldum yemn ediyorm tum fikrim degisti devlet hastanesinde gidp olucam sezeryani
Benim carsambaydi ama sikayetlerim sonucu bugun gittim canim. Ciddi agri ve kasilmalarim var rahim agzi uzunlugu iyi kisalma yok cok sukur. İkiz oldugu icin bu haftalardan sonra rahat olmayi bekleme yukun agir dedi israrla soyledigi tek sey: Bol su ic kasilmanin en buyuk dusmani su.Bugun kontrolu olan var miydi başka nasıl gecti kızlar
2 kisilik oda ama pandemiden dolayi tek hasta yatis hakki varmisMaşallahkuzucuğa. Tatlım bir şeyi merak ettiğim odanın içinde neden perde var orda 2. Bir hasta için yatak mı var yoksa cam mı var
Devletteki doktor 1 tane zaten ve cok cok iyi ben sirf ozel hastane olsn dye ozel istiyordm ama.su odalari gorunca gercktn hayal krlkligina ugradimGözün aydın canım yani odasi güzel diye mi yapacaktin oyle düşünme devlette istediğin doktor girmiiyo ameliyata
Devletteki doktor da cok iyi zaten 1 tane var suanOda iyi gözukuo?? Ama önemlı olan doktor bence? Odadan zıyade
Valla icime sinmedi okdr para vericeksem ozel hastaneyse biseylernde ozel olmasi gerekmez mi keske bi medical park liv hospital fln olsa yemn ediyorm kurusu gozume gelmez ama beklentimi hic karsilamadi su durumKuzum oda ile ilgili değil ki bu durum ama sen bilirsin de doktor için ben özelde oluyorum şahsen yoksa yattığım yatakla ilgili bir durum değil
Evet yaa 34 oluyorum artık bide oğlum daha 1 yaşındaAz kaldi insallah hele senin epeyce yaklasti masallah
Uyandırmak için yapıyor bazı doktorlar korkma bişey olmaz sadece içerdeki ne oluyoruz demiştirKizlar bide doktor karnima cok bastirdi elleriyle tutup bastrdi bi salladi untrosondan once ve cok aciyor karnim neden boyle bsey yapti anlamadm
Evet biz bi tane sen iki tane tasiyosun kolay mi şikayetler iki katı suyu ben normalde de cok tuketiyorim bilmiyodum ama bunu zamanında gelsinler insallahBenim carsambaydi ama sikayetlerim sonucu bugun gittim canim. Ciddi agri ve kasilmalarim var rahim agzi uzunlugu iyi kisalma yok cok sukur. İkiz oldugu icin bu haftalardan sonra rahat olmayi bekleme yukun agir dedi israrla soyledigi tek sey: Bol su ic kasilmanin en buyuk dusmani su.
Gözün aydın cok düşük değil kilosu gayet iyi evde dinlenirsin bol bol gidinceMerhaba kizlar bebisim 1880 gr olmus 32+2 deyim doktor daha iyi beslen kilosu normal ama biraz geride dedi sagligi iyyms sukur yzuunu biraz gosterdi dudaklari cok tatliydinormal olursa 20 sindd martin sezaryen olursa 10 gun oncesinde aliyolarmis normal istemedigimi soledim nasl istersen ole yaparz daha bakariz suyuna kilosuna gore belirleriz bidahki haftalarda dedi .
Annemde gelmisti cikista gecelik baktik 3 sat gecelik icin gezdik mahvolduk yorgunluktan cok pahali gerçekten 200 250 den asagi yok . En son biyerde begendik bedeni yokmus sabahligini aldik sadece sonra 10 tane girdigimiz dukkanlar arasından birindende tekrar geri donup gecelik aldik gecelik sabahlik ayei ayri yerlerden aldik 200 e ikisini yol ustu terlik filan aldim bebe mavisi gecelik beyaZ sabahlik toz gri terlik aldim . sabahlik beyaz istemiyordum ama bulamadim istedigim gibi .. bugun cok zor bulduk herseyi bide cok pahali olunca cidden zor oldu yine uyguna alamadik ama naaip oyle iste simdi eve gidiyorum acayip yoruldum uzun zaman sonra 7000 adimm atmisim yuruyemiyorum yuruyemiyorm dedim baya yürürüm bugun ayaklrim ağrıyor vallhi
Anladım canım o zaman devlette yap doğumunu bizim burda bi doktor yok çünkü2 kisilik oda ama pandemiden dolayi tek hasta yatis hakki varmis
Devletteki doktor 1 tane zaten ve cok cok iyi ben sirf ozel hastane olsn dye ozel istiyordm ama.su odalari gorunca gercktn hayal krlkligina ugradim
Devletteki doktor da cok iyi zaten 1 tane var suan
Ozel hastane ama odalar devlet hastanesinden frksiz beklentimn cok altinda kaldi
Valla icime sinmedi okdr para vericeksem ozel hastaneyse biseylernde ozel olmasi gerekmez mi keske bi medical park liv hospital fln olsa yemn ediyorm kurusu gozume gelmez ama beklentimi hic karsilamadi su durum
Yaa o kadsr kucuk muEvet yaa 34 oluyorum artık bide oğlum daha 1 yaşında
Tüm gün yediklerini bir öğünde yiyorum nasıl oluyor bu iş yaa normalde de iştahsız mısınValla dün akşam Bi çorba içtim sabah 11e kadar bşy cnm istemedi mesela ama su sabaha kadar. . . Sabah peynir zeytin yumurta kesin olur kahvaltıda. 50 gr tam bugday lı ekmek 1 tNe bazen zor yiyom onu da. O bile fazla gelio. Hatta eşim evde olmazsa meyve bile aramam. Eşim evde Olumca gidip getirio yediriyor. Yalnız şu günlerde aşırı portakal canım cekio. midem keşke ekşimese
Sen zaten yaşamak için yiyorsun ben yemek için yaşıyorumGözün aydın canım 40ida beklemesin ya cok uzun
ben Çok gerekli görmüyorum yaa almıştım ilkte hatta bugun çıkardım steril ettim ama aynı şeyi sicak suda kaynatarakda yapıyoruz kalabalık bide kocaman
Önce muayene sonra nst sonra onu doktora goturuyosun
Benim ogun frlan yok sabah kahbalti oglen hiç bisey aksam bazen yemek yemek yersem meyve yiyemiyorum o yüzden her akşam yemek yemiyorum canımda istemiyo yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?