2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım listeyi boşver sen katıl muhabbete. Listede ızun zamandır güncelleme yapmadım zaten

Evet malesef saçma bi zam oldu. Bizim hastanede 2020 de 3200 iken 2021 için 4500 fiyat belirlemişler.
Benim gittiğim hastanede bi 6 ay önce 2250 diyordu normal doğum için, şimdi 2750ye çıkmış covid testi ile birlikte 3000 tl alıyorlarmış. Bakalım nasıl olacak. Sezaryen daha pahalıdır muhtemelen umarım sezaryen olmam. İnşallah normal doğururum.
 
Ben kapı süsü aldım ilerde odasının kapısına da asarım. Onun dışında başka bişey yaptırmicam. Düğünde o kadar özendim paraya kıydım hediyelik mumluk filan yaptırdım, merak ediyorum kim saklıyodur acaba, bence atmıştır herkes. Boşa masraf diye düşünüyorum. Ferrero rocher çikolata alcam gelenlere onu ikram ederim. Gerçi çok gelen olmasını da istemem.
 
Yaşlılar dolaplarına asmıştır bir tek benim ananemin dolabı dolu. Şu kim diyorum hatırlamıyor bile.
 
İyi geceler herkese
Ben bir soru sorcam ama çok saçma gelebilir sire giden var mı aranizda bilmiyorum.ben yarın gideyim dedim ama sir yapılırken bı süre sırt üstü yatıyoruz ya o kafama takıldı.ben hiç sırt üstü yatmiyorum kan akışını engelliyor diye.ama gitmeden de olmaz valla bilemedim. Kendim halletmem imkansız egilemiyorum hiç ne yapsam?
 
Ciddi misin ya çok ilginç biri cidden. Haklısın görmüşsün gördüklerin de seni korkutuyor doğal olarak. İnşallah hiçbirşey endişe ettiğin gibi olmaz
Annenin izni yok mu canım kpin evde olması zor olur senin icin hiç odadan cikma senin odana getirsin kvden yemegini felan
Kuzum ailemin kendi iş yeri esnafiz annem abim babam ben birlikte çalışıyorduk kendimi bildim bileli bu böyle hep ben hamile kalınca özellikle şu aylarda eve çekildim dükkanımız büyük 3 kişi zor yetiyorlar zaten benim olmayışım bile etkiliyor şuan. Annem hastaneye refakatçi olarak gelecek henüz kayınvalideme söylemedim ama böyle bir konuda kimseye seçenek sunmam annem gelir hastanede kalır.. Akşamları da gelecek kalacak bizden işe gidecek sabah ama dükkanı bırakıp sürekli gündüzleri benimle ilgileneceği bir ortam yok anca pazar günleri gündüzde yanımda olur ne kadar kendi işimiz de olsa orayı da aksatamaz müşterilere verilmiş sözler işler var.. Biraz canımı sıkıyor bu konu ama bir şekilde aşacağız.
Kayınpederim evde olduğu sürece ben de odama kapanmaya mecbur görünüyorum
Geçmiş olsun İnşallah bende ilaçsız atlatırım
Amin canım inşallahh
 
Saatlerce yatmadığın sürece sıkıntı olmaz. Bende yan yatmaya özen gösteriyorum ama sırt üstü yattığım zamanda oluyor.
 

Hiç gitmedim de belin altinda bir tarafa küçük yastik falan koyup bir tarafa hafif eğimli uzansanız olmaz mı? Yani belin dümdüz olup vücut ağırlığınızı taşımasindansa, yastik yandan belinizi destekler,
 
Merhaba kızlar
doğumdan sonra lokum ve hediyelik için bugün ufak çaplı bi gezdim
İsimli cikolata + hediyelik + lokum+ Yasin tesbih magnet düşünüyorum
Sizce nasıl?
sizler yaptıracak misiniz

Çikolata falan bir ihtimal olabilir ama magnet falan kesinlikle istemiyorum, bu tarz hatıraları sadece çok çok yakınlar özenip sakliyolar onun dışında gereksiz geliyor bana. Eskiden dagittiklarinda hayır da diyemezdim ama alınca da evde kalabalık yapıyorlar.
 
Nstden ne haber yine mi istemedi
Canim ben 1 buçuk ay önce gittim cok uzun sürmüyor ya sıkıntı olacağını hiç düşünmedim. Hatta bu hafta yine gitmeyi düşünüyorum sadece erken mi diye düşündüğüm için erteliyorum. Bazen gece sirt ustu uyuduğum oluyor farkında olmadan, cok sorun etmiyorum açıkçası.
 
Yaşlılar dolaplarına asmıştır bir tek benim ananemin dolabı dolu. Şu kim diyorum hatırlamıyor bile.
Kaç yüz tane yaptırdım şekilli şüküllü tanesine 5 lira verdim, akıbetini düşününce daralıyorum kim bilir hangi çöplüklerde çevre kirliliği yaratıyor canım mumlarım hele o davetiyelerim... Modern, havalı olsun diye haftalarca araştırdım, görenler çok güzelmiş dedi kesin evlerinin en nadide köşesinde sergiliyolardır

Elalem niye dolabına benim bebemin adını assın ki ben çocuk doğunca kurban kestircem, yiyenler hayır duası eder belki.
 
Çok pimpirikli eşimin babası ve babaannesi olayları çok abartıyolar seni sakinleştirmek yerine panik ettiriyorlar değişikler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…