2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar , bu forumda yeniyim hastane çantasını ve bebisinizin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp hazırladınız acaba ben 32. Haftamin içindeyim artık yavaştan hazırlıklara başlasam mi diye düşünüyorum geç mi kaldım onu da bilmiyorum birde ablamın vermiş olduğu bı kaç kıyafet vardı ve lekeli bildiğim kadarıyla kolay da çıkmıyor önerisi olan var mı ?

Canım davetiyeleri değil ama diger hediyeleri ben saklıyorum yaşlılar gibiyim, ben cok degil bi 10 tane fln düşünüyorum magnet tarzi bisey kendime, anneme, kv'ye, kardeşime bi iki tane de yakın arkadaşa o kadar

Merhaba hoşgeldin ❤ kıyafetleri yıkadım utuledim ama çanta henüz hazır değil kendi eksiklerim var onları alıp hazırlayacağım ben biraz ağırdan aldım galiba arkadaşların çoğu hazırladı sanırsam yavaştan başka bence

Eksiklerimi yeni tamamlayabildim bende dediğin gibi yavaş yavaş hazırlamaya başlayayim en iyisi bebisin kıyafetlerini hangi detarjanla yıkadniz peki

Ben yıkadım ütüledim lekeli olanları da sabunla çitiledim zor oluyo diye önceden yaptım gün geçtikçe ağrılaşıyoruz

Bende erteledim biraz ama baktım daha 1 ay var.dedim şimdi gideyim 3 hafta sonra filan yine giderim.tabi o arada bir sürpriz olursa yapcak birsey yok

Çok mantıklı çok teşekkür ederim fikir için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…