Merhaba kızlar , bu forumda yeniyim hastane çantasını ve bebisinizin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp hazırladınız acaba ben 32. Haftamin içindeyim artık yavaştan hazırlıklara başlasam mi diye düşünüyorum geç mi kaldım onu da bilmiyorum birde ablamın vermiş olduğu bı kaç kıyafet vardı ve lekeli bildiğim kadarıyla kolay da çıkmıyor önerisi olan var mı ?
Kaç yüz tane yaptırdım şekilli şüküllü tanesine 5 lira verdim, akıbetini düşününce daralıyorum kim bilir hangi çöplüklerde çevre kirliliği yaratıyor canım mumlarım hele o davetiyelerim... Modern, havalı olsun diye haftalarca araştırdım, görenler çok güzelmiş dedi kesin evlerinin en nadide köşesinde sergiliyolardır
Elalem niye dolabına benim bebemin adını assın ki ben çocuk doğunca kurban kestircem, yiyenler hayır duası eder belki.
Canım davetiyeleri değil ama diger hediyeleri ben saklıyorum yaşlılar gibiyim, ben cok degil bi 10 tane fln düşünüyorum magnet tarzi bisey kendime, anneme, kv'ye, kardeşime bi iki tane de yakın arkadaşa o kadar
Merhaba kızlar , bu forumda yeniyim hastane çantasını ve bebisinizin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp hazırladınız acaba ben 32. Haftamin içindeyim artık yavaştan hazırlıklara başlasam mi diye düşünüyorum geç mi kaldım onu da bilmiyorum birde ablamın vermiş olduğu bı kaç kıyafet vardı ve lekeli bildiğim kadarıyla kolay da çıkmıyor önerisi olan var mı ?
Merhaba hoşgeldin ❤ kıyafetleri yıkadım utuledim ama çanta henüz hazır değil kendi eksiklerim var onları alıp hazırlayacağım ben biraz ağırdan aldım galiba arkadaşların çoğu hazırladı sanırsam yavaştan başka bence
Merhaba hoşgeldin ❤ kıyafetleri yıkadım utuledim ama çanta henüz hazır değil kendi eksiklerim var onları alıp hazırlayacağım ben biraz ağırdan aldım galiba arkadaşların çoğu hazırladı sanırsam yavaştan başka bence
Ben oda hazırlamadım evde evim çocuk odası için müsait bir yer değil şuan ama ileride bir oda yapıcam çocuğa onu çok iyi biliyorum güzel kıyıcam paraya
Canim ben 1 buçuk ay önce gittim cok uzun sürmüyor ya sıkıntı olacağını hiç düşünmedim. Hatta bu hafta yine gitmeyi düşünüyorum sadece erken mi diye düşündüğüm için erteliyorum. Bazen gece sirt ustu uyuduğum oluyor farkında olmadan, cok sorun etmiyorum açıkçası.
Hiç gitmedim de belin altinda bir tarafa küçük yastik falan koyup bir tarafa hafif eğimli uzansanız olmaz mı? Yani belin dümdüz olup vücut ağırlığınızı taşımasindansa, yastik yandan belinizi destekler,