2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm senın düşüncene katılıyorum. Devlet hastanesi bu görseldekinden daha iyi bana göre. İmkanın varsa devlette doğumunu ol. Mesela İstanbuldayım ben devlette doğum yapmak bana göre cok kötü. Hem Dr lar ilgisiz hem hastaneler virüs kaynıyor coğu araştırma ve devlet hastanesi pandemi hastanesi burda. Mecbur özele gidiyorum ve özelde olcam. Ama memlekette olsam tereddüt etmez şehir hastanesine giderdim kontrol olsun doğum olsun. Tek kişilik odalar ve Dr lar mükemmel. Sen de neden bukadar para veresin ki. Herşey aynıysa.herkesin düşüncesi isteği farklı o yüzden sen kafana yapanı yap bence. Ama Dr iyiyse alıştysan bilemem ki 30dan sonra gitmeye başladım dedin.
Eksiklerimi yeni tamamlayabildim bende dediğin gibi yavaş yavaş hazırlamaya başlayayim en iyisi bebisin kıyafetlerini hangi detarjanla yıkadniz peki
Ben dalan roxy toz aldım onu ilkte kullanmadım. Unibaby sıvı aldım ilk onla yıkadım.
Dalan roxy kullandım ben canım güzel hoşuma gitti çok kararsız kalmıştım
Aynen bende ondan aldım.
Gunaydinnnn....Bgn kontrolum var bakalim nst ye baglayacaklarmi
35+2 yim
Güzel haberlerle gel cnm
Günaydın benimde randevum bugün. Birazdan kalkıp hazırlanırım. Sağlıklı haberlerle gelelim hepimiz inşallah.
Günaydın cnm. Sen de güzel haberlerle gel inşallah

M Melekogretmencnn alinti yapmiyorum tsekur ederim aynen bende oyle dusundgum icin fikrim degisti bakalim hayirlisi smdi devletteki doktra randevu almam lazm malum kendisi cok yogun oluyor randevulri dolu bulablrsem insallah bizm hastanemzde 4 sene once yapildi hijyen konusunda bi skinti yok sukurler olsun yasadgm yerde pozitif vakada ckmiyor artik ins hic olmaz

bencede en mantıklısı eğer devletteki imkanlar daha iyiyse neden veresin o kadar parayı. Bizim buradaki devlet hastanesinin fiziki koşulları ve hastayla ilgilenilmesi o kadar da iyi değil onun için bende özelde düşünüyorum.

Günaydın kızlar

ben kapı süsü de yaptım. Çikolatada aldım. Hatta ekstra bi çikolata daha alıp kendim süsledim. Dağıtmaya hediyemi kendim yaptım grupta atmıştım kavonozlara krem koymuştum süsleyip. Arkadaşım da anahtarlık yapıyor.

bakınca kim kullanacak deniliyor ama kimin ne yaptığı yada yapmadığı umrumda değil. Benim içimde kalmasını istemem böyle şeylerin

Girmezsin umarım canım
insallah
Ben dogumdan önce gitcem ilk hamileligimdede gittim 15 20 dakka anca yatıyosun bence bi sorun olmaz kısa bi sureden
anladım canım kvden yardımcı bi insansa rahat edersin kpinde olmadı salonda otursun o cıkmasın ordan sen rahatca dolas evin icinde
Bu sürprız oldu tüp bebek sonrası canım
olsun ne guzel olmus beraber buyurler :)
Hosgeldın :)
ben hazırladım evde bi cocuk olunca daha cok yoruluyo ınsan kıyafetler beyazsa domestoslu suda beklet sonra yıka durulama yaptır 2 3 kere sonrada kendı deterjanıyla yıkayabılırsın
Gunaydinnnn....Bgn kontrolum var bakalim nst ye baglayacaklarmi
35+2 yim
Baglar heralde artık doguma ne kaldı surda :) guzel haberlerle gel
Günaydın benimde randevum bugün. Birazdan kalkıp hazırlanırım. Sağlıklı haberlerle gelelim hepimiz inşallah.
Guzel haberlerle gel canım ınsallah :)

anladım canım kvden yardımcı bi insansa rahat edersin kpinde olmadı salonda otursun o cıkmasın ordan sen rahatca dolas evin icinde
Yardımını esirgemez transfer olduğum zaman gel bende kal ben sana çiçek gibi bakarım yerinden kaldırmam demişti. Istememistim gerek yok diye ve yatmak da iyi değil diye vs. Ben bebeğe her müdahale edişime karışacak diye korkuyorum bakalım yasayıp göreceğiz

Gunaydın kızlar acayıp basım agrıyo ozellıkle yere eğilince basıma bi agrı saplanıyo sınuzıtten mı kaynaklı acaba bilemedim
Sinüzit var mı normalde canım. Varsa ondan olabilir. Benim de saçlarım ıslak kaldığında falan olur. Eğildikçe daha çok ağrı olur

Bebegin her seyıne kendı annen bile karısıyo ınankı o yuzden cok kafana takma olumsuz kelımeler kullanmasında

Gunaydın kızlar acayıp basım agrıyo ozellıkle yere eğilince basıma bi agrı saplanıyo sınuzıtten mı kaynaklı acaba bilemedim
Günaydın canim sinüzit gb duruyor. Rüzgarlı hava da mi disari çıktın yoksa ıslak saçla durduysan o da etkiliyor

Canım beni ilk 30+1 de almışlardı . Erken değil bence seninki de .çoğu doktor 30 dan sonra 2 haftada bir alıyor.burada da 30-32 haftalarda alınan çok kişi oldu . İdrar yolu enfeksiyonunu çok önce yaşamıştım . 20 li haftalardaydım .Antibiyotik kullanmıştım o zaman .

Yapmaz insallah canim ya iyi düşünelim.iyi günler yasayalım. Zaten bebek anneyle dipdibe oluyor anneler daha cok yemek temizlikle ugrasiyor birde ameliyatlı.olursan beşikten sana verirler minnosu
Babamla annem yarı kırkına kadar kalıyor bizde benim sıkıntım her diziyi takip etmeleri birde yüksek sesle dinliyorlar.sesten başım agriyor

hic birini yapmadım canım ya aksam yattım sabah kalktıgımda böyle oldu
Himmarda fırsat verirse yatıp dinlen canim..benim ağrım cok.oldugunda sineme izliyoruz kizim izliyor ben yatıyorum iyi geliyor en azindan hareket etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…