Cnm senın düşüncene katılıyorum. Devlet hastanesi bu görseldekinden daha iyi bana göre. İmkanın varsa devlette doğumunu ol. Mesela İstanbuldayım ben devlette doğum yapmak bana göre cok kötü. Hem Dr lar ilgisiz hem hastaneler virüs kaynıyor coğu araştırma ve devlet hastanesi pandemi hastanesi burda. Mecbur özele gidiyorum ve özelde olcam. Ama memlekette olsam tereddüt etmez şehir hastanesine giderdim kontrol olsun doğum olsun. Tek kişilik odalar ve Dr lar mükemmel. Sen de neden bukadar para veresin ki. Herşey aynıysa.herkesin düşüncesi isteği farklı o yüzden sen kafana yapanı yap bence. Ama Dr iyiyse alıştysan bilemem ki 30dan sonra gitmeye başladım dedin.Bahaneleri pandemi tabiki de sordum 9 ay once olan sey smdi yok oda susleride bu sekilde benm anlatmak istedigim sey burasi özel hastane biraz daha ozen gostermeleri gerekirdi ayni konfor devlet hastanesinde de var doktoruda iyi ben ilk dogumu zaten devlette yaptim ilki devlette oldu 2. Özelde olsun biraz dha ozenli olsun hazirlikli olsun fln istedim tabi evdeki hesap carsiya uymadi yapick bsy yok herkesin beklentisi, düsüncesi farkli
Ben dalan roxy toz aldım onu ilkte kullanmadım. Unibaby sıvı aldım ilk onla yıkadım.Eksiklerimi yeni tamamlayabildim bendedediğin gibi yavaş yavaş hazırlamaya başlayayim en iyisi bebisin kıyafetlerini hangi detarjanla yıkadniz peki
Aynen bende ondan aldım.Dalan roxy kullandım ben canım güzel hoşuma gitti çok kararsız kalmıştım
Güzel haberlerle gel cnmGunaydinnnn....Bgn kontrolum var bakalim nst ye baglayacaklarmi
35+2 yim
Günaydın cnm. Sen de güzel haberlerle gel inşallahGünaydın benimde randevum bugün. Birazdan kalkıp hazırlanırım. Sağlıklı haberlerle gelelim hepimiz inşallah.
Ee bi zahmet bağlasınlar ya:) gelince hemen yaz canımGunaydinnnn....Bgn kontrolum var bakalim nst ye baglayacaklarmi
35+2 yim
M Melekogretmencnn alinti yapmiyorum tsekur ederim aynen bende oyle dusundgum icin fikrim degisti bakalim hayirlisi smdi devletteki doktra randevu almam lazm malum kendisi cok yogun oluyor randevulri dolu bulablrsem insallah bizm hastanemzde 4 sene once yapildi hijyen konusunda bi skinti yok sukurler olsun yasadgm yerde pozitif vakada ckmiyor artik ins hic olmaz
Evet bizim akraba çok teyze ,amca,hala:) es tarafı da oyle50 magnet mi?
insallahGirmezsin umarım canım
Ben dogumdan önce gitcem ilk hamileligimdede gittim 15 20 dakka anca yatıyosun bence bi sorun olmaz kısa bi suredenİyi geceler herkese
Ben bir soru sorcam ama çok saçma gelebilirsire giden var mı aranizda bilmiyorum.ben yarın gideyim dedim ama sir yapılırken bı süre sırt üstü yatıyoruz ya o kafama takıldı.ben hiç sırt üstü yatmiyorum kan akışını engelliyor diye.ama gitmeden de olmaz valla bilemedim. Kendim halletmem imkansız egilemiyorum hiç ne yapsam?
anladım canım kvden yardımcı bi insansa rahat edersin kpinde olmadı salonda otursun o cıkmasın ordan sen rahatca dolas evin icindeCiddi misin ya çok ilginç biri cidden. Haklısın görmüşsün gördüklerin de seni korkutuyor doğal olarak. İnşallah hiçbirşey endişe ettiğin gibi olmaz
Kuzum ailemin kendi iş yeri esnafiz annem abim babam ben birlikte çalışıyorduk kendimi bildim bileli bu böyle hep ben hamile kalınca özellikle şu aylarda eve çekildim dükkanımız büyük 3 kişi zor yetiyorlar zaten benim olmayışım bile etkiliyor şuan. Annem hastaneye refakatçi olarak gelecek henüz kayınvalideme söylemedim ama böyle bir konuda kimseye seçenek sunmam annem gelir hastanede kalır.. Akşamları da gelecek kalacak bizden işe gidecek sabah ama dükkanı bırakıp sürekli gündüzleri benimle ilgileneceği bir ortam yok anca pazar günleri gündüzde yanımda olurne kadar kendi işimiz de olsa orayı da aksatamaz müşterilere verilmiş sözler işler var.. Biraz canımı sıkıyor bu konu ama bir şekilde aşacağız.
Kayınpederim evde olduğu sürece ben de odama kapanmaya mecbur görünüyorum
Amin canım inşallahh
olsun ne guzel olmus beraber buyurler :)Bu sürprız oldu tüp bebek sonrası canım
Hosgeldın :)Merhaba kızlar , bu forumda yeniyimhastane çantasını ve bebisinizin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp hazırladınız acaba ben 32. Haftamin içindeyim artık yavaştan hazırlıklara başlasam mi diye düşünüyorum geç mi kaldım onu da bilmiyorum birde ablamın vermiş olduğu bı kaç kıyafet vardı ve lekeli bildiğim kadarıyla kolay da çıkmıyor önerisi olan var mı ?
Baglar heralde artık doguma ne kaldı surda :) guzel haberlerle gelGunaydinnnn....Bgn kontrolum var bakalim nst ye baglayacaklarmi
35+2 yim
Guzel haberlerle gel canım ınsallah :)Günaydın benimde randevum bugün. Birazdan kalkıp hazırlanırım. Sağlıklı haberlerle gelelim hepimiz inşallah.
Yardımını esirgemez transfer olduğum zaman gel bende kal ben sana çiçek gibi bakarım yerinden kaldırmam demişti. Istememistim gerek yok diye ve yatmak da iyi değil diye vs. Ben bebeğe her müdahale edişime karışacak diye korkuyorum bakalım yasayıp göreceğizanladım canım kvden yardımcı bi insansa rahat edersin kpinde olmadı salonda otursun o cıkmasın ordan sen rahatca dolas evin icinde
Sinüzit var mı normalde canım. Varsa ondan olabilir. Benim de saçlarım ıslak kaldığında falan olur. Eğildikçe daha çok ağrı olurGunaydın kızlar acayıp basım agrıyo ozellıkle yere eğilince basıma bi agrı saplanıyo sınuzıtten mı kaynaklı acaba bilemedim
Bebegin her seyıne kendı annen bile karısıyo ınankı o yuzden cok kafana takma olumsuz kelımeler kullanmasındaYardımını esirgemez transfer olduğum zaman gel bende kal ben sana çiçek gibi bakarım yerinden kaldırmam demişti. Istememistim gerek yok diye ve yatmak da iyi değil diye vs. Ben bebeğe her müdahale edişime karışacak diye korkuyorum bakalım yasayıp göreceğiz
evet var normalde ama sacım ıslak felan degıl durduk yerde oldu ya sag taraf egildıkce agrı yapıyoSinüzit var mı normalde canım. Varsa ondan olabilir. Benim de saçlarım ıslak kaldığında falan olur. Eğildikçe daha çok ağrı olur
Üşüttün mü acabaevet var normalde ama sacım ıslak felan degıl durduk yerde oldu ya sag taraf egildıkce agrı yapıyo
Evin icinde usuttuysem artık diyecek biseyim yokÜşüttün mü acaba
Günaydın canim sinüzit gb duruyor. Rüzgarlı hava da mi disari çıktın yoksa ıslak saçla durduysan o da etkiliyorGunaydın kızlar acayıp basım agrıyo ozellıkle yere eğilince basıma bi agrı saplanıyo sınuzıtten mı kaynaklı acaba bilemedim
Canım beni ilk 30+1 de almışlardı . Erken değil bence seninki de .çoğu doktor 30 dan sonra 2 haftada bir alıyor.burada da 30-32 haftalarda alınan çok kişi oldu . İdrar yolu enfeksiyonunu çok önce yaşamıştım . 20 li haftalardaydım .Antibiyotik kullanmıştım o zaman .Merhabalar 32.haftasına girenler online mıBugün 32+1 doktor kontrolüm vardı.Beni bugün Nst ye soktular, birazcık erken mi bilemedim.İlk dogumum olacak, bilemiyorum tabii ki , 32 de Nst ye giren var mı ? 32 çalışabilir raporumu da alıp kuruma verdim.Bir de idrar da enfeksiyon yaşayan var mı ? İdrar tahlılımde enfeksiyon görüldü, bir daha test yaptırıyoruz, bakalım ne çıkacak
hic birini yapmadım canım ya aksam yattım sabah kalktıgımda böyle olduGünaydın canim sinüzit gb duruyor. Rüzgarlı hava da mi disari çıktın yoksa ıslak saçla durduysan o da etkiliyor
Yapmaz insallah canim ya iyi düşünelim.iyi günler yasayalım. Zaten bebek anneyle dipdibe oluyor anneler daha cok yemek temizlikle ugrasiyor birde ameliyatlı.olursan beşikten sana verirler minnosuYardımını esirgemez transfer olduğum zaman gel bende kal ben sana çiçek gibi bakarım yerinden kaldırmam demişti. Istememistim gerek yok diye ve yatmak da iyi değil diye vs. Ben bebeğe her müdahale edişime karışacak diye korkuyorum bakalım yasayıp göreceğiz
Himmhic birini yapmadım canım ya aksam yattım sabah kalktıgımda böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?