2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herşey hazir Allah icine sindirsin. hayirli zamanda meleğin gelsin canim.

Bende çok özenmiştim bir de tüp bebek olunca yıllar sonrada gelince aşırı heveslendim sende güzel düşünmüşsün sağlıkla kucağına al inşallah

Bende çok özenmiştim bir de tüp bebek olunca yıllar sonrada gelince aşırı heveslendim sende güzel düşünmüşsün sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıxa alalım inşallah

ilknurrr22 Geçmiş olsun kuzum tülbentle sıkmayı dene başını. hiç sevmediğim şey baş ağrısı ya inşallah hemen geçer.
Kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler alırsınız inşallah

Bu hafta kuaföre gidip saçımı kestirmek istiyorum kızlar. Erken mi düşünüyorum ama bir daha belki çıkmaya fırsatım olmaz. 2 hafta sonra ki kontrolde dogum icin gun belirmeye başlar insallah.

Bu hafta kuaföre gidip saçımı kestirmek istiyorum kızlar. Erken mi düşünüyorum ama bir daha belki çıkmaya fırsatım olmaz. 2 hafta sonra ki kontrolde dogum icin gun belirmeye başlar insallah.
Erken değil canim kestir aradan çıksın hani boya falan olsa dipten uzar derdim.

Himmarda fırsat verirse yatıp dinlen canim..benim ağrım cok.oldugunda sineme izliyoruz kizim izliyor ben yatıyorum iyi geliyor en azindan hareket etmiyorum
arda uyutmaz canım sıcak bı dus alcam ıyı gelır
Bende sinüzit var banyo sonrası genelde bas agrisi yapıyor bir gün boyunca... cok geçmiş olsun
sagol canım bendede var sinuzıt uzun zamandır agrımıyodu
Tansiyona da baktır canım evde alet varsa geçmiş olsun
evde alet yokta komsuya soruyum bakıyım bi
Sagol canım banyoya giriyim cıkıyımda tulbentle sarıyım

merhaba medicalpark doktorunuz kim

memnun musunuz

ben de sigorta yaptirmak istiyorum tavsiyenizolurmu
Merhaba. Hakan sabırlı doktorum. Çok memnunum. Soyadı gibi, çok sabırlı ve insanı rahatlatan bir doktor. Doktorumu tavsiye ederim kesinlikle.
Benim özel sağlık sigortam çalıştığım banka tarafından ödeniyor. Medicalparkta doğumu %100 ün karşılamıyor maalesef. Ama muayene ücretleri çok uyguna geldi.

Günaydın kızlar Ben sabaha kadar uyuyamayıp anca bu saatlerde kalkabiliyorum bayadır saçma bir düzen oldu yani sersem gibi oluyo insan öğlen on ikide kalkınca..

ilknurrr22 kuzu eğer varsa lavanta yağı ile başına şakaklarına ve burnunun kenarlarına masaj yapmanı öneririm çok iyi geliyor

Hastane kontrolü olanlardan da güzel güzel haberler bekliyoruz

Maşallah canım gözün aydın. Kilosu falan gayet güzel çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…